TUSEN TAKK!

Jeg vet ikke helt hva jeg skal si.. DERE er helt fantastiske! Etter jeg åpnet meg på bloggen igår, har det strømmet inn fine kommentarer fra dere. Jeg visste jeg kom til å nå ut til mange, men wow.. Dette hadde jeg ikke forventet meg i det hele tatt! Det er så mange av dere som skriver "denne kommentaren legger du sikkert ikke merke til" men TRO meg, det gjør jeg! Det gjør så godt, dere aner ikke. Igår kveld lå jeg i senga i flere timer før jeg fikk sove, det var så mange tanker i hodet. Men jeg hadde det bra, på grunn av dere! 

Det var noen som spurte meg om jeg kunne utdype hvorfor vi ikke kunne være lykkelig sammen, så det tenker jeg skrive ett innlegg om senere idag! Så hvis det er noe spesielt dere vil vite om, så spør gjerne i kommentarfeltet. Skal prøve å forklare så godt som mulig! 

 


 

Her kommer noen svar på deres spørsmål

"Skal du ikke ha hunden?"

Nei. Det er Daniel's hund som han allerede hadde kjøpt da vi møttes. Så jeg kan ikke ta fra han hans baby. Men om jeg og Daniel fortsetter å ha kontakt, kommer jeg jo til å være masse med Percy i fortsettelsen. Noe jeg håper på! Han er jo min baby også.. "Gjør det ikke vondt å vite at han har tatovert hele kroppen din?"

Det er gode minner. Ja kanskje det gjør vondt å tenke på de som er veldig personlige for oss, men ellers tenker jeg ikke over det. Jeg er så vant til å se de hver dag, så sånn sett gjør det ikke noe at han står bak kropps kunsten min. Jeg kommer også lage ett eget innlegg om tatoveringene mine etter hvert! 

 

Sist men ikke minst vil jeg si tusen takk til Albertine som hjalp meg med bloggdesign! Det er noe jeg ikke kan selv, så det er godt med fine mennesker som vil hjelpe! 

Vi blogges senere!  

27 kommentarer

18.01.2016 - 13:03

du er allerede på 7 plass i hele Norge! det fortjener du, skal fortsette å lese bloggen din!

18.01.2016 - 13:08

Håper du forsetter sånn for da slår du Isabell sin blogg for den er veldig dårlig . Eneste hun legger ut er bare piss og veldig mye lettkledde bilder som hun tror er fine men sannheten er vell at det ser veldig billigt ut og hun tror hun er i toppbloggerene liksom. Hun er falsk mens du er mer ærlig .

emma

18.01.2016 - 13:09

du er fantastisk!!

18.01.2016 - 13:14

jeg elsker deg Ariel!!

gleder meg til å følge deg videre <3

18.01.2016 - 13:14

For en nydelig jente du e :) fikk lyst å grine med deg, kjærlighets sorg e noe drit! meeeen det blir bedre sånn som du skjøl sier :) ;) ❤️

Marte

18.01.2016 - 13:17

Kan du fortelle om ditt ungdomsliv? hvordan du hadde det i ungdomstiden, og hva du gjorde? Ungdomskolen, vgs osv :)

Tine

18.01.2016 - 13:18

Hei ariel, du er en flott person, ønsker deg alt godt, veldig gla for att du e bynnt å blogge igjen, har du noen piercinger eller er det bare tattoveringer? Liker forresten att du har så mange tattoveringer, klæm<3

18.01.2016 - 13:19

stå på ❤️

Hani Cadeey

18.01.2016 - 13:23

Jeg har nylig slått opp med kjæresten, vi har vært sammen i 3 år! Det funker absolutt ikke, jeg prøvde mitt beste hele veien. Et forhold funker ikke, med mindre BEGGE gjør et innsats. Jeg ga, men fikk aldri tilbake! Jeg ga alt jeg hadde å gi, og mer. Det gjør så ufattelig vondt og se typen forandrer seg på den måten. Han har bare forandret seg totalt.

Han sier stygge ord til meg hele tiden, kaller meg for hore, fitte osvosv.

UANSETT hva han gjort så har jeg tilgitt han, hele tiden! Fordi jeg vil jo ikke miste han. Så derfor tror han nå at han kan gjøre HVA HAN VIL, også komme tilbake.

Går det ann å elske noen så masse? Ikke at han behandler meg som en prinsesse. Han behandler meg som dritten under skoa hans, så jeg skjønner ikke hva jeg ser i han. Det er bare følelsene som fortsatt er der, ikke at jeg har lyst på han.

Jeg har vært ærlig med han hele tiden, men han går rundt og flørter med alt og alle. Han er ikke til å stole på, han lyver 24/7 osvosv.

Men jeg har alltid vært svak for han gutten der, sier han hopp, spør jeg nesten HVOR høyt? Skjønner du hva jeg snakker om?

Jeg er veldig redd for å åpne maccen min, fordi jeg har så ufattelig mange videoer og bilder der. Det blir 416262 ganger verre hvis jeg ser på alt. Så jeg aner ikke hva jeg skal gjøre?

Kunne du skrevet melding til meg på Hotmail eller mobilen?

hudomacaan@hotmail.com

46643325

Emilie

18.01.2016 - 13:31

Ble kjempe glad av å få svar på komentaren min i går.

Dagen i går var utrolig tung, og det hjalp veldig på å se videoen du delte med oss. Det er ikke det at jeg er glad for du har det vondt, på ingen måte! Men det er akkurat som det er litt godt å vite at man ikke er helt alene. Jeg er helt sikker på at ting blir bedre for deg med tiden!

Er såå glad for at du har startet opp bloggen igjen og jeg tror at det kommer til å bli kjempe bra <3

Jeg gleder meg vertfall masse til å følge med videre. Du er kjempe flott <3

Stor klem!!

Isabel Martinez

18.01.2016 - 14:03

Hjelper Sophie deg mye med bloggen? Er det koselig å ha en venninne som blogger, så dere kan dra ut og ta bilder sammen ogsånt?

<3 <3 Stå på!

Didde

18.01.2016 - 14:26

Du ser utrolig bra ut! Digger alle tatoveringene dine👌 stå på videre, kommer til å følge bloggen din fremover!☺️

Sandra

18.01.2016 - 14:28

Ariel du e ei kjempe søt jenta og det kjem tel å gå bra telslutt. Love you❤️ Du e fantastisk og stå på. Ta godt vare på deg much love

Renathe

18.01.2016 - 14:35

Håper du kan snakke på video :)

18.01.2016 - 14:37

Du er nydelig Ariel!! Jeg skal fortsette å lese bloggen din fordi jeg elsker folk som er tøffe nok til å være ærlige og tørr å ikke ha en perfekt fasade! Det er fantastisk med folk som våger å vise at alt ikke er perfekt! Slike blogger som alt liksom skal være perfekt kjeder meg men Sophie Elise og du dere er tøffe damer som jeg skulle ønske det var mange flere av!

Kan det hende du og Daniel blir sammen igjen eller er det slutt slutt?

Var det mangel på følelser fra han sin side siden det ble slutt?

Hva er grunnen til at det ble slutt annet enn at du elsket han for mye?

Du er en herlig jente som jeg har likt kjempe godt siden PH. Det blir spennende å fortsette å følge bloggen din <3 You go girl :-*

Siw Hagen

18.01.2016 - 14:41

Hei Ariel, vil bare si at jeg gleder meg veldig til å fortsette å lese bloggen din fremover, fordi du er så ærlig. Vondt å høre om deg og Daniel, er litt i samme situasjon.. Og det gjør så sykt vondt. Men hva kan man gjøre? Man bare prøve å komme seg videre, selv om det e jævlig tungt. Men hva mente du med at dere måtte gjøre det slutt for å bli lykkelig? Vel, dere var perfekte.. Hvertfall utifra det vi hørte og så.. Men ingen vet bedre enn deg om dette. Stå på Ariel, du er ei bra jente med litt tæl. Elsker stilen din og personligheten din utifra det vi ser. Loveyou

18.01.2016 - 14:51

Hei! Ser du er god venninne med Martine, men jeg lurer på hvordan ditt forhold til Isabel er? I og med at dere jo har vært sammen med Pierre og Daniel som er brødre.

Sukhi

18.01.2016 - 14:56

Så fint at du er så ærlig og åpen på bloggen. Ærlighet tror jeg aldri vi får nok av i verden. Det er trist å lese om det du går gjennom, men samtidig er det jo bra at andre i samme situasjon kanskje kan føle seg bedre. Jeg er i en lignende situasjon selv også, og det er absolutt ikke enkelt. Får man noengang riktig svar på spørsmålene man stiller seg? Jeg tror ikke det. Lykke til videre iallefall, du er både vakker og smart!

18.01.2016 - 15:09

Du virker så sykt koselig og søt! Stå på

Amalie

18.01.2016 - 15:49

Du blogger veldig bra. Gleder meg til å fortsette på "reisen din". Det blir gøy! Alt ordner seg til slutt ❤️ Ha en super dag videre, vakre Ariel!

Farida Jakopava

18.01.2016 - 16:08

Liker at du er så ærlig med leserne dine, gleder meg til å følge deg videre!

Og det er kanskje vanskelig nå, men alt KOMMER til å ordne seg!! Du virker som en herlig person og husk at det er han som taper på dette.. Du vil bli sterk og jeg heier på deg du flotte kvinne menneske, stooooor og varm klem til deg❤️❤️❤️

Isabell

18.01.2016 - 16:26

Kan med hånda på hjertet si at jeg aldri har lest en blogg hvor jeg virkelig har følt at vedkommende er 100% åpen og ærlig, men det jeg har lest og sett så langt her er utrolig. Du er virkelig et modig menneske. Stå på! ❤️

Vikki

18.01.2016 - 16:29

Det var utrolig hyggelig å høre at du har det bra <3 gleder meg til neste innlegg allerede! Du er amazing,

Anna

18.01.2016 - 16:35

Kunne du skrevet mere om hvorfor det ikke funker? Ble det for mye for dere, var det et konkret problem eller bare sluttet den ene jobbe for forholdet? Skjønner ikke hvis begge elsker hverandre, hvorfor er dere ikke sammen?

Du er en bra jente, håper alt fikser seg for deg <3

Candy

18.01.2016 - 16:40

Heia Ariel :-) jeg er helt forelska i alle tatoveringene dine. Du har en perfekt brunfarge også. Jeg tror du alltid har had alle oss Ariel, men endelig ville du åpne deg litt. Jeg har ikke turt å skrive til deg før, jeg kommenterer også sjeldent på blogger.. Men det er mange som har vært/er der du er nå. Kjenner meg veldig igjen med det med å gå ned i vekt. kommer til å ordne seg skal du se beauty :) håper du kanskje kan anbefale produkter eller ting du renser huden med. For du har så fin hud :-)

Ane Cecilie

19.01.2016 - 15:46

av alle stedene du har tatt tatovering, hvor var det vondest? :) har en stor tatovering på armen selv, skal bli en sleeve til slutt:) digger tatoveringene dine :D

CassandraLysgård

27.01.2016 - 07:34

Så stilig å ha så mange tattoveringer. :)

Skriv en ny kommentar

hits