Vi måtte gi slipp på hverandre

Jeg har lovet dere og forklare litt dypere hvorfor jeg og Daniel ikke kunne være sammen lengre. Men jeg vet liksom ikke helt hvordan.. 

Vi møttes for snart 2 år siden, og ble med en gang så sinnsykt forelsket i hverandre. Jeg trengte ikke noen andre i livet mitt, for han var alt jeg ville ha. Daniel var mitt alt, jeg trengte ikke venner eller familie lengre. 
Vi kunne ligge inne i 2-3 uker i strekk og bare holde rundt hverandre. Vi ville ikke gi slipp. Vi mistet all kontakt med omverden. Jeg har aldri følt noe så sterkt, så mektig. Kjærlighet. Ekte kjærlighet.
Jeg vet ikke om det er mulig å elske noen for mye, men det er slik det føles. Vi var så lykkelige når vi var med hverandre, det fantes ikke noen ting som var bedre. Men med en gang han skulle bort eller jeg skulle bort, så var jeg ikke i komfort sona mi lengre, det var problemet. Ingenting spilte noen rolle uten han, alt ble meningsløst.  

Jeg føler jeg skriver det samme om og om igjen, bare på ulike måter. Det er så vanskelig å forklare noe man ikke skjønner helt selv. Men jeg skjønner jo at ett liv som KUN handler om en person, er ett usunt liv. Vi elsker rett og slett hverandre for mye.. Nå må vi lære å elske oss selv.

Forholdet vårt har vært perfekt på så mange måter, han har behandlet meg som en dronning og jeg har fått så mye kjærlighet. Kanskje for mye? 
Jeg skjønner om dere synes dette var forvirrende å lese, men jeg vet ikke hva annet jeg skal si. Vi ville ikke gi slipp på hverandre, men vi måtte. Jeg håper ting kan bli bedre, og at vi kanskje en eller annen gang kan starte på nytt. 

 


Foto: Samuel John Ditta

41 kommentarer

18.01.2016 - 16:44

Så leit:/ Og ja, er veldig vanskelig å forstå. Virker veldig rart at man går fra hverandre når man er forelska, elsker hverandre og har det bra sammen.. Jeg elsker kjæresten min, men ville aldri gått fra han pga det. Håper dere finner tilbake til hverandre en dag <3

18.01.2016 - 16:45

Krangla dere aldri heller?

Melissa

18.01.2016 - 16:45

Har det likt. Er farlig når man blir så avhengig 😰

18.01.2016 - 16:52

Jeg føler akuratt det samme! Har tenkt at det er jeg som er gal å er den eneste som har det slik men tydeligvis er det flere!

Dette kommer til å bli bra.

18.01.2016 - 16:55

Jeg har det på akkurat samme måte som deg, helt lik situasjon, dessverre. Håper du får det fint snart, klem

Vikki

18.01.2016 - 16:57

Aha jeg forsto allerede på videon hva du mente. Det er rett og slett usunt, man kan ikke miste seg selv. Alle gjør en feil, alle har vært der engang. Jeg kan si at jeg hadde fortsatt vennene mine men. Jeg forstår deg Ariel, og tingen er å klare å holde seg selv. Siden det var din første ordentlige kjærlighet så er det jo ikke så rart? Det var nok så intenst at du glemte deg selv. Det sier litt om hvor utrolig bra dere begge er som innså det, og ville gjøre noe med det selvom det er så sinnsykt vondt. Jeg vet du kommer til å klare deg. Det er ikke bare å elske seg selv, folk skal få det til å høres så enkelt ut.... men det er faktisk ikke lett. Vi alle har en form for usikkerhet og alle påvirkes av et eller annet. Jeg håper bare du forstår at det er så viktig det valget dere tok, for et forhold fungerer ikke uten at DU elsker deg selv først. Har mange venner rundt meg som er slik, og har droppet alle vennene sine og meg. Jeg er verken sint eller klager over det, jeg lar det vær til de finner ut ting selv og om de trenger meg er jeg der. Den boken jeg anbefalte på det aller første innlegget, handler nettopp om dettte. Her er en qoute fra boken: "Most women are starving to receive something from a man that they need to give to themselves first"

what to do :(

18.01.2016 - 16:58

Men hvis dere elsker hverandre, hvorfor måtte dere gå fra hverandre? Alt det du beskrev nå, sånn har jeg det med min kjæreste, han er mitt ALT og ingen ting annet betyr noe for meg. Jeg skjønner at det er farlig, men vil du si at jeg og han bør gjøre det slutt fordi vi har det helt likt som dere?

Jeg gjør alt for min kjæreste, jeg har sluttet å finne på ting med venninner når han kan være med meg. Hvis han skal noe annet, feks trening eller familiemiddag, da finner jeg på ting med venninnene mine. Men ikke ellers. Og jeg skjønner jo at dette er usunt, veldig usunt, men jeg kommer ikke fra det. Han er hele verden for meg, han er min diamant. Og jeg vet at han ville sagt akkurat det samme om meg. Men jeg vil fortsatt være sammen med han, hvorfor kunne ikke dere det? :( jeg er så utrolig lei meg på dine vegne, og jeg vil virkelig ikke at mitt forhold ender slik. Men jeg vet at min situasjon er AKKURAT som deres var. :( min kjære har nå vært borte fra meg i 5 dager, han er på langhelg i utlandet, og det er det lengste vi har vært fra hverandre, jeg savner han, men det gikk fint helt til igår, da rant begeret over og jeg savnet han FOR mye, jeg gråt og gråt og visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Heldigvis kommer han hjem igjen til meg imorgen.. Uff vet virkelig ikke hva jeg skal gjøre, jeg er så utrolig klar over hvor avhengig jeg er av han og at det virkelig ikke er bra

18.01.2016 - 16:59

Jeg er nøyaktig i samme situasjon og forholdet mitt har vart i snart 5år. Det går greit, overaskende greit. Men det kommer til å bli bedre! Det er kun nå det er tøft. Men jeg lover, det går over, ARIEL! Du og Sophie Elise burde ta vare på hverandre så mye dere klarer og snakker ut om alt! Du er så bra. Syns dere har gjort et riktig valg hvis begge ønsket det. Vanskelig å gi slipp med engang, men lover deg at det blir bedre.

arielsoylandos

18.01.2016 - 17:01

what to do :(: hvis dere har det bra ellers når dere ikke er med hverandre, så er jo det bra. men jeg var ulykkelig når jeg ikke fikk være med han, og sånn kan man ikke holde på.. <3

Amalie

18.01.2016 - 17:02

Veldig leit. Jeg skjønner hva du prøver å forklare. Dette er en vanskelig situasjon, men det kommer til å bli bedre vakre Ariel ❤️ Bilde av deg var utrolig fint. Klem.

18.01.2016 - 17:05

Jeg vil si at det er en alvorlig tabbe for dere begge å gi slipp på noe slik! Jeg er 30 år og har selv opplevd slik kjærlighet og det finnes ingenting som er så dyrbart som det!! Hvorfor ikke heller jobbe med SAMMEN med å bli tryggere utenfor komfortsonen istedet for å bare kaste vekk noe så dyrbart?!

Vikki

18.01.2016 - 17:07

"What to do" du må huske på at selvom du kjenner deg igjen, og flere her....kan det fortsatt være en helt annerledes situasjon. Du er ikke nødt til å tenke sånn fordi du kjenner deg igjen, du må se an selv.. Er du lykkelig? Føler du at du fortsatt har vennene dine? Kan typen din ha en gutte kveld uten at du blir sint? Er forholdet ellers greit? Hvis ja så er det nok ikke noe du trenger å være bekymret for.... men du kan ha i bak hodet at du kanskje burde pleie kun deg selv noen ganger? Tren, dra på spa, ha skikkelig jente kvelder, se en film/serie du elsker, bare ikke glem deg selv.

Tina

18.01.2016 - 17:08

du er utrolig vakker! har fulgt med på deg en stund nå og kan fortelle det at jeg alltid har blitt inspirert over forholdet mellom deg og Daniel. Jeg håper det kommer til å gå fint med begge <3 Stå på!!

Marion

18.01.2016 - 17:15

I lengden er det ikke sunt og holde på slik, for din del og for hannes del, så jeg vil tro at med litt tid, så kanskje du og kanskje han(for alt jeg vet) klarer og være lykkelige fra hverandre også, så kanskje en dag dere finner tilbake til hverandre<3 ønsker deg alt godt fine du<3 håper du har hatt en finfin dag:)

Heidi

18.01.2016 - 17:19

Kjære fine Ariel, ekte kjærlighet vil aldri dø, lær deg å elsk deg selv, sett pris på deg selv og lær deg at det er godt å kunne være litt alene, men å ha kjærligheten din å komne hjem til, at dere ikke låser dere sammen.. Husk at dere er to individer som skal tilfredsstilles! Du er fin og sterk, jeg tror og håper dere finner hverandre igjen, uavhengig av tid!❤️

18.01.2016 - 17:34

så vondt og lesa, håper det blir bedre etterkvart.

btw. du er så sjukt fin. herregud. desidert største girls crush!

18.01.2016 - 17:38

Dere burde aldri gitt slipp på en slik vakker euforisk kjærlighet! jeg er mye eldre enn deg og kan med hånden på hjertet si at slikt er noe man svært sjelden finner. det er sørgelig at du mistet degselv,men dette er noe du kunne jobbet med sammen med daniel istedet for å kaste vekk denne kjærligheten! dere burde virkelig prøve å jobbe dere igjennom dette SAMMEN!! med tiden blir man tryggere på seg selv så det er jo så utrolig trist å bare kaste alt vekk og gi opp! ekte kjærlighet burde man ALDRI gi slipp på. jeg var i samme situasjon som deg og det er helt forferdelig når man er vekk fra hverandre..man blir helt fortvilet og man blir livredd for å miste det..man blir redd han skal være utro,finne noen bedre osv osv,men alle disse dumme følelsene kan man jobbe med sammen!! dere burde gi det en ordentlig sjanse til..dere var det perfekte par som jeg aldri trodde ville bare gi opp.. du er så vakker og har overhodet ingen grunn til å være usikker så dette burde du jobbe med.. jeg håper uasnett at du vil få det bedre i 2016 både med eller uten daniel.. men hvis du virkelig elsker han og han elsker deg så burde du løpe fort tilbake til han og prøve å ordne opp i problemene deres. hva med par terapi??? <3

18.01.2016 - 17:40

og JA jeg har også en girl crush på deg! sorry at jeg sier det men du er rådeilig!!! vakker! har en fantastisk kropp og virker som en nydelig jente. you go girl! :-*

Martine

18.01.2016 - 17:43

Jeg pleier ikke å kommentere på innlegg, men nå følte jeg virkelig en trang til å skrive noe. Jeg skjønner hva du mener. Jeg er selv i et forhold som har vart i over 2 år. Jeg elsker han over alt, og jeg føler at det ikke finnes noe liv uten han. Han er eldre enn meg, så i fjor flyttet han til byen, mens jeg fremdeles måtte være her jeg bor som er 3 timer unna. Vi så hverandre hver helg, men dagene vi ikke var sammen hadde jeg det rett og slett fælt. Jeg var lei meg hele tiden, og klarte ikke å være med andre. Jeg lukker meg selv bare jobbe på rommet, og ville være for meg selv. Jeg vet at han er min store kjærlighet, og jeg har aldri tenkt meg noe annet. Jeg vil bare fortelle deg at det ble bedre med tiden. Jeg lærte meg å leve litt uten han. For jeg visste jo at jeg var bare hans selv om vi ikke kunne være sammen hele tiden. Etterhvert klarte jeg å bruke mer tid på venner og familie. Og jeg klarte tilslutt å være lykkelig også når vi ikke var sammen. Det jeg vil si er at jeg håper ikke du lar den store kjærlighet din forsvinne slik ut av livet ditt pågrunn av noe sånt. Han er jo din bestevenn og var dkn kjæreste? det finnes jo ikke noe bedre enn det vel? jeg er sikker på at dere ville klart å finne ut av det. Dere har vært sammen en godt stund nå, og jeg er sikker på at dere hadde klart å bli enig om å for eksempel bruke enkelte dager på andre mennesker, men fortsatt være sammen. Dere var vel trygge på hverandre? så det å være litt borte fra hverandre noe dager noen ganger hadde dere vel klart? som du sier er det ikke sunt slik dere har hatt det, men så mange forhold har det akuratt slik som dere har hatt det. Det er jo ingen grunn til å miste hverandre? Dere må snakke sammen å finne ut hva dere kan gjøre. Jeg tror det ville gjort deg mer lykkelig, å være med andre med samtidig vite at dere har hverandre! Jeg håper bare du ikke lar den store kjærlighet forsvinne på den måten. Problemet var at dere elsket hverandre for mye, men helt ærlig, hva slags problem er egentlig det? Bare les den setningen en gang til. Du er heldig som opplever kjærlighet så sterk, og får det tilbake. Det er ikke sikkert du vil oppleve kjærligheten på samme måte igjen.

Caroline

18.01.2016 - 18:21

Så utrolig leit å høre... Men slik det høres ut i disse innleggene, så finner dere nok tilbake til hverandre <3

18.01.2016 - 18:59

Høres ganske rart ut. Live handler om å bruke tiden sin på dem man elsker. Tenk om det skjer noe med dere? Får barn med noen andre, osv.. mye "uplanlagt" kan skje. Skjønner at det ikke er sunt, men man kan vel trene seg på å være fra hverandre selv om man er kjærester. På å finne på ting vær for seg, å finne noe som gleder deg å gir deg lysten på livet tilbake :) lykke til, håpe det ordner seg for dere. Sann kjærlighet skal man ikke ta forgitt.

AM

18.01.2016 - 19:32

Jeg pleier å kommentere på blogger en sjelden gang, og jeg klarte ikke la vær å skrive til deg :)

Hvordan kan du la noe så flott og fantastisk gå forbi deg? Er du klar over hvor unikt det dere har er? Hvorfor vil du gi slipp på det? Hvorfor ikke jobbe sammen og hver for dere? Kan si at kjærlighet er ikke noe man skal ta for gitt og heller ingen enkel sak. Hvis det er enkelt er det ikke ekte. Alt som er godt må man jobbe for, dessverre😌

Jeg tror du gjør en veldig stor tabbe med å la en slik fyr gå. Utenom det vil jeg også si at du er en utrolig vakker jente:)

Ønsker det masse lykke til. Klem fra meg

K

18.01.2016 - 20:04

Aha, nå skjønner jeg litt mer hva du tenker. Det var ikke forvirrende å lese. Det du skriver, det er sånn jeg også har det litt mer kjæresten min.

Vi hadde det sånn spesielt i starten og da gikk jeg gjennom en tøff periode fordi det gikk utover skole og det sosiale livet mitt. Nå så klarer jeg og kjæresten å være mer uten hverandre, men likevel så er man liksom i en boble fordi man er kjærester, hele tiden. Du blir liksom aldri FRI. Er det sånn det skal være? Eller er man da med feil person?

Jeg syns det hadde vært veldig spennende om du hadde klart å utdypet enda mer hva du tenker. Det du skriver om, kan hjelpe mange, inkludert meg.

Veronica

18.01.2016 - 20:13

Hei. Jeg ville bare si at din video hvor du var så ærlig om hvordan du hadde det inspirerte meg til å gjøre det samme, men ikke video da jeg ikke er like tøff som deg, men håper det går fint at jeg linket til bloggen din i innlegget mitt <3

http://verozitas.com/pa-utsiden-av-meg-selv/

arielsoylandos

18.01.2016 - 20:26

Veronica: <3 null stress! girlpower!

18.01.2016 - 20:43

Vær så snill ikke ta kjærlighet for gitt! Om du er så heldig at den du elsker elsker deg tilbake burde du ikke kaste det bort!

Ine

18.01.2016 - 20:59

Det er ikke ofte jeg sier det, men du er faktisk forbildet mitt! Digger alt med deg og håper du fortsetter med bloggen! You go girl <3

18.01.2016 - 21:20

Lol kjæresten din ee sikkert med på paradise hotel det samme gjelder Robin og sophie sin kjæreste

18.01.2016 - 22:00

suns du både er heldig som har hatt et så sterkt bånd til noen, men også så forstår jeg hvordan det er å elske en for mye..

håper det fikser seg for deg ariel, å at du kan bli lykkelig med deg selv! å at du å daniel eventuelt finner tilbake til hverandre når dere begge er klar for det!

i love uu, gleder meg myyye til å følge deg videre<3

you go girl!!!

Maria

19.01.2016 - 00:27

Hei

Jeg vil bare si deg en ting. Meg og kjæresten hadde det også sånn i starten av forholdet vårt (nå har vi vært sammen i 7 år, men det varte kanskje frem til 2-3 år). Jeg tenkte som deg, at det var usunt og at vi burde gå fra hverandre. Det gjorde vi ikke og nå er ting stabilisert. Det skjedde bare gradvis at det gikk over i en mer sunn form for kjærlighet. Vi er enda like forelsket og er mye med hverandre osv, men jeg sitter ikke og venter på at han skal komme hjem når han er borte og omvendt lenger. Vi klarer å leve selvom den andre ikke er der. Hadde aldri trodd jeg noen gang skulle klare å ikke savne han mens han var på jobb, men det har nøytralisert seg.

Håper du kan si det til Daniel sånn at dere kan bli sammen igjen! Haha, dere var jo så søte.

Men har selvfølgelig respekt for det hvis det er dette dere vil. Tiden gjør sårene lettere å bære. Kjærleik!

19.01.2016 - 04:05

jeg tipper greia er den at han var en party svenske som likte å fly på by`n og at du ble usikker og fortvilet og at det ble mye drama over det...det er sånn jeg tror det var med sophie elise og robin også... har en følelse over at de to gutta skal på paradise hotel dette året også.i så fall kan dere være glad det er slutt om det er tilfellet. uansett ønkser jeg dere begge alt godt.

Stine

19.01.2016 - 12:12

Kranglet dere aldri? Var ingen av dere sjalu heller? Håper det løser seg for dere <3

Haimlich

19.01.2016 - 12:24

Heihei, fin blogg du har! Interessant å lese. Sjekk ut min hvis du vil - den er litt mørk og dyster, men handler om mennesker generelt.

Ha en fin dag! :D

Maja

19.01.2016 - 15:00

Når man finner en slik kjærlighet så gir man jo ikke slipp på den. Dere kunne funnet ut av dette sammen :/ Jeg har vært sammen med en i 10 år nå, og vi har det på akkorat samme viset.. Vi kan ligge å holde rundt hverandre i timesvis, skal han bort i to dager så gråter jeg, er jeg borte så sender han meg flere meldinger å ringer meg bare fordi at savnet er så stort, folk syns vi er rare, men sannheten er at vi får aldri nok av hverandre.. Også har vi har verdens beste sex, vi gjør alt sammen, det er helt sykt, og jeg har konstant lysst på ham. Det er nesten litt slitsomt. Når vi ikke er sammen så føler jeg meg tom, jeg føler at jeg mangler en stor del av meg selv. Jeg tror det er fordi at vi er ment for hverandre, at han er min soulmate. Jeg kveles ved tanken på at noe skulle skje med ham, det hadde knust meg totalt. Jeg ville ikke klart å eksistere uten ham. Ja det er kanskje "usunt" i dagens samfunn der det meste handler om selvrealisering og ingen vil forplikte seg. Men dette er kjærlighet, den er altoppslukende, og du er heldig hvis du opplever den. Noen leter hele livet uten å finne denne type kjærlighet. Det med å være fra hverandre blir bedre med tiden, man lærer seg det også, og man blir tryggere på seg selv og hverandre. Nå har vi barn sammen så vi klarer å kose oss alene av og til, det er godt å ha en liten å ha fokus på også. Jeg syns vi er en drømmefamilie og jeg kunne aldri gitt slipp på det vi har, fordi jeg vet at det er sjeldent og at jeg ikke ville hatt det sånn med noen andre. Håper dere finner ut av ting, lykke til!<3

Sara

19.01.2016 - 15:08

Oh My God Ariel.. Vet du hva? Fikk frysninger over hele ryggen da jeg leste det, det er AKKURAT derfor jeg og kjæresten min gjorde det slutt også.

Vi kunne gå månedvis å bare være inne og kose med hverandre. Man slutter å være kreativ og gjøre andre ting i livet sitt når man føler man har funnet soulmaten sin. Og det er ikke bra.

Problemet er å ikke gå tilbake til hverandre. Hadde vært veldig kult om du kunne gi noen tips i forbindelse med å klare å IKKE gå tilbake til hverandre.

Linn

19.01.2016 - 19:03

Føler at jeg går igjennom noe av det samme som deg for tiden. Synes det er så brutalt å avslutte forholdet til han som jeg har knyttet meg så sterkt til i løpet av de fire siste årene. Men følte at forholdet vårt var nådd et punkt hvor vi ikke utviklet oss lenger. Er så lett å bli avhengig av den ene personen og nesten avskjerme seg fra omverdenen. Ikke sunt!! Nå føler jeg det er tid for å stå på egne ben, møte verden, nye mennesker, utvikle meg som person.osv

Syntes videoen du la ut var så fin. Genuin og erlig...og det føles på en måte trøstende at man ikke er alene om å være i en sånn situasjon.

Synes det er så koselig at du og Sophie skal bo sammen:) gleder meg til å følge bloggen din og se hva du/dere finner på fremover!! Du nevnte at du kunne tenke deg og reise? Har du noen spesielle steder du har lyst å reise til? Evt noen steder du har vært tidligere som du vil anbefale? kjenner det rykker i reisefoten(:

ida

19.01.2016 - 22:04

Var på mange måter i samme situasjon som deg for et par år siden. Jeg og kjæreesten hadde vært sammen 2-3 år, og bodd sammen. Så skulle jeg flytte flere timer vekk på skole. Det var det verste og beste året mitt, på mange måter. Men først og fremst lærte jeg på en måte å "leve uten han". Jeg lærte meg selv å kjenne på andre måter, jeg klarte meg uten han, jeg mestret det. Jeg vokste mye på det året. Nå har vi vært sammen i 5 år og har det bedre enn noen gang. Det tror jeg skyldes det året vi var mye borte fra hverandre. På ingen måte meningen og sitte her å fortelle deg "en lykkelig slutt" eller hva man skal si, men det jeg prøver å si er at jeg tror på mange måter dere har gjort det rette valget. Bare det å innse at dette er et problem er ett stort steg å ta. Prøv å nyt denne tiden. Utfordre deg selv. Hvem vet, når dere begge er lykkelige med dere selv og deres eget selskap er kanskje tiden inne for at dere skal være lykkelig sammen. Klem <3

19.01.2016 - 23:22

Høres teit ut hvis dere slo opp pga dere var for avhengig av hverandre (?) eller hva som er problemmet,verre når følelsene tar slutt

Men dere kunne prøvd å ta litt fri fra hverandre gradvis og sett hvordan det ble istedenfor å ta helt slutt

Silje

21.01.2016 - 13:53

Jeg skjønner veldig godt hvordan dere har det. Jeg har vært gjennom det samme med min nåværende kjæreste. Jeg HATET å være fra han, og klarte ikke å nyte et øyeblikk i livet mitt uten han. Klarte ikke engang fullføre skolen fordi jeg var så avhengig av han og da måtte være fra han flere timer for dag. Ikke sunt! Men SÅ, vi gjorde det slutt og var fra hverandre 1 år. 1 år hvertfall jeg aldri kunne vært foruten. Vi innså at vi virkelig elsket hverandre, og fant tilbake til hverandre for snart 1,5 år siden. Nå er ting helt annerledes. Jeg er fremdeles veldig avhengig av han, men har lært meg å klare og nyte de stundene jeg er fra han også. Vet ikke helt hvordan eller hvorfor, det bare skjedde. Men deilig er det!

Så det finnes håp. Tror likevel det er bra at dere tar en pause - er det ment to be, ender dere opp sammen uansett. Ville bare fortelle min historie :) Jeg er et levende bevis på at det kan gå.

Vil også si at jeg digger deg, Ariel. Vi er jo trossalt fra samme sted også! ;) Hehe. Ønsker deg all lykke videre i livet :) Morsomt å følge deg. Og husk, selv om ting er mørkt nå, blir det bedre!

Emilie

21.01.2016 - 18:53

så utrolig fin jakke! :) Hvor er den i fra? :)

CassandraLysgård

28.01.2016 - 11:54

Føler med deg, hadde det slik selv med eksen og jeg måtte til slutt gjøre det slutt med meg for å klare å finne meg selv igjen for det gikk ikke så lenge vi var sammen. Så du er ikke alene om denne situasjonen. ☺

Skriv en ny kommentar

hits