Helt alene

Imorgen er det fredag, siste dag på jobb før helg. Men det føles bare kjipt, fordi Sophie drar til Stavanger og jeg blir alene hjemme hele helgen. Missforstå meg rett, jeg lengter etter å sove til lengre enn 06 om morgenen - men da blir plutselig dagen mye lengre og tiden kommer til å brukes til å tenke. Jeg vil egentlig ikke tenke mer. For jeg kommer ingen vei med det. Alt går så opp og ned i hodet mitt, jeg er bare helt sykt forvirra. Jeg skjønner ikke hvordan jeg skal finne ut av noen ting lengre. Jeg er så sliten. Ekstra sliten og lei nå som jeg er så trøtt også. Nå vil jeg bare sove. Helst i noen uker.. 26 kommentarer

<3

21.01.2016 - 20:24

Fineste bby!! Nydelig!! Hvis du vil kan du svare på det jeg har sendt på mailen din!!!

Maiken Elise

21.01.2016 - 20:24

Håper du får en fin helg likevel! Og at det blir bedre snart. Ha en fin kveld :-)

Trine

21.01.2016 - 20:24

Bare tenk sånn at når sophie kommer hjem etter helgen så kan hum fprtelle deg hva hun gjorde i stavanger hele helgen og det er bare sunt og savne noen:-)

21.01.2016 - 20:32

Huff, husk at du altid kan dele tanker og følelser her med oss❤️ det er så mange som heier på deg Ariel!

Sara

21.01.2016 - 20:33

Jeg forstår deg så utrolig godt. Akkurat slik jeg var etter at forholdet med meg og kjæresten ble slutt også. Men du må huske at du er en utrolig nydelig og attraktiv ung kvinne! Bruk helgen til å slappe av! Se på filmer, lag mat, kanskje bake litt? Ta en shopping tur, ut med noen venninner. Er så mye du kan gjøre for å lettere "glemme" eller komme deg videre på en positiv og sunn måte. Det er bare dumt å overtenke, det fører bare til at du lager dine egne oppfatninger om ting, som kanskje har en helt annen forklaring, eller svar. Jeg er kjempe glad for at du begynte med blogg igjen, den er utrolig bra! Stå på, du er fantastisk❤️

Sabrina

21.01.2016 - 20:33

Kjære Ariel ❤️

Jeg vet utrolig godt hvordan du har det. For litt over 1 mnd siden ble det slutt mellom meg og min samboer, hadde vert sammen i 5 år. Trodde han var den persone jeg skulle gifte meg med, å at han skulle bli far til mine barn. Men slik gikk det ikke. Vi elsker hverandre ennå, men det gikk bare ikke. På en måte som deg og Daniel.

Alt jeg kan si til deg, nydelige Ariel, er at tid vil lege alle sår.

Min anbefaling til deg, er å slutt å gjerne hør på alle som sier at du må bare gjøre det beste utav alt, gå ut å drikk, begynn å date igjen, slik vil alt ordne seg. Men når du virkelig finner din soulmate er ikke dette så lett.

Alt jeg kan si er at det er helt ok å være lei seg, sint å gråte. Få ut smerten du bærer på. Og for all del, ta den tiden du trenger! Om det så er opptil 1 år. Bruk tiden på deg selv, prøv å finne ut hva gjør deg glad? Husk også at breake mellom deg og Daniel er enda fersk, det er et åpent sår. Men bruk tiden på DEG!

Stor klem! <3

21.01.2016 - 20:43

Kanskje du kan få tid til å gjøre en videoblogg i helgen?:-) Den første videoen din var helt fantastisk, håper du lager mange fler! Klem

21.01.2016 - 21:08

uff da, håper virkelig at du blir bedre!! stay strong Ariel <3

Kanskje du kunne laget en spørsmålsstunde i helgen? eller fortelle litt mer om deg selv? du er så kul !!

Natalie Annie Johansen

21.01.2016 - 21:09

Sette veldig stor pris på at du e erlig i den tunge tida hær.. æ kjenne følelsen veldig å du e fantastisk sterk som klare dæ gjænnom det! Mange gang e det verste alle de som "fikk rætt" når dæm sa at det ikke kom til å vare mellom dåkker, fordi du hadde så lyst til å vise dem det motsatte.. e derfor ingen selvfølge at du snakke åpent om det.. all creds til dæ! Du e et stort forbilde :)

Emilie

21.01.2016 - 21:13

Ikke kjekt å se at du har det så vondt! :-(

Som det har blitt sakt ovenfor, så er det enda veldig ferskt, tiden vil gjøre det litt bedre og du vil begynne å akseptere hvordan ting er, å tenke at det er for det beste (akkurat nå vertfall)... Som jeg forstår på deg er Daniel din soulmate, og det må være så tungt å gå gjennom dette. Kansje du bør finne ut om du er helt ferdig med Daniel eller om du kan se for deg dere litt lenger frem i tid?

Kansje ting blir litt lettere for deg da?

Det kan være at det er akkurat dette som må til.. At meningen med det hele er at du skal bli enda sterkere og mer "selvstendig"! Finne din egen lykke og at ikke en annen person står for den, men du! Det kan hende dere finner tilbake til hverandre og blir lykkeligere enn noen sinne. For sånn som ting var hadde nok ikke forandret seg av seg selv, det er noe som dette som må til for at en forandring skulle skje. Hvordan ting var ikke sunt, som du sa..

Merker det er utrolig vanskelig å få ned ord på papir, men håper du fortsår meg <3

Håper du finner på noe koselig i helgen! Få en god vennine over slik at du ikke blir sittende alene med alle tankene dine..

Klem fra meg til deg <3

arielsoylandos

21.01.2016 - 21:20

Emilie: takk for fine ord <3 klem!

arielsoylandos

21.01.2016 - 21:20

Natalie Annie Johansen: <3 takk!

arielsoylandos

21.01.2016 - 21:21

Anonym: la ut ett innlegg igår Q&A, skriv spørsmål der så skal jeg svare på alle en dag snart <3

arielsoylandos

21.01.2016 - 21:22

Anonym: det skal jeg gjøre <3 klem

arielsoylandos

21.01.2016 - 21:22

Sabrina: håper du har det bra <3 klem!

arielsoylandos

21.01.2016 - 21:22

Sara: tusen tusen takk <3

arielsoylandos

21.01.2016 - 21:23

Anonym: <3

Amalie

21.01.2016 - 21:23

❤️❤️❤️ Vakre Ariel!

Ha en fin kveld videre!

Elisabet

21.01.2016 - 21:25

Hei fine, nydelige Ariel!

Liker deg så godt, at du er så ærlig!!

Jeg lurte på hvilke/n leppestift/er du har, da tenker jeg på de matte, nude/brune aktige? som du ofte bruker :) du er såå vakker!

Stor klem <3

Stine

21.01.2016 - 22:26

Haha jeg måtte teste Vera og Jon etter det innlegget ditt, satsa 40 kr og vant 2600! Var ikke akkurat til å hoppe i taket av da men er jo penger det også 🙈 Aldri spilt noe som helst sånn før heller så da er det muligheter 😏

Seb

21.01.2016 - 23:03

Bro, chill'n bare ;)

Hege

21.01.2016 - 23:30

Jeg vet det er tungt men du er en så sterk og vakker jente at du klarer det her! Ring en annen venninne du kan tilbringe helgen med. Du er helt utrolig sterk. Håper du blogger mye mere fremover! Er inne på bloggen din minst 15 per dag nå

Kristian Stang

22.01.2016 - 01:15

Hei. Du skriver utrolig bra! lurer på om du har noen søsken?

Astrid

22.01.2016 - 03:21

Hei! :)

Leit å høre om at du har det så fælt. Tenkte å bare komme med et tips som kanskje hjelper, kanskje ikke. Gjør noe aktivt! Noe annet enn å sitte hjemme foran PV og TV. Kanskje du har en hobby du liker eller har prøvd litt før. Alt muuulig, fra å trene på treningssenter, gå en tur, keramikk, tegne, gå i dyrepark, spille instrument, lage musikk, modellere(?), være på fjellet eller i skogen, lese bøker, spise mat, lage mat, bli med på et idrettslag, gå å se på dyre ting i butikker som du kanskje ikke har råd til, fornøyelsespark, museum, gå på ski, ta bilder, skrive, hekle eller finne en aktivitetsbok som ser fin ut hos bokhandleren og lese og lære deg det som står i den.

Kanskje du må finne ut av hva du liker, eller kanskje du vet det allerede. Hva vet jeg! :) Men gjør det! Hva DU liker. Det er dette som er så fint med å kommentere på blogger; jeg føler at jeg hjelper til, iallefall bare litt! Og så kan du velge selv om det var hjelp i det, og KANSKJE hjalp det litt, eller ga deg et smil i det minste. God helg da, Ariel! :)

CassandraLysgård

22.01.2016 - 07:25

Huff da. :/ Håper du får til å ha det kjekt i helgen! ☺

Selina Wayne

27.01.2016 - 00:17

Forstår veldig godt at du er sliten nå. Det har du helt sikkert vært veldig lenge. Det du går gjennom er helt jævlig og man tappes for all mental og fysisk styrke. Man føler seg helt på bånn og det er alt for mye stillhet og ensomhet. I hodet derimot krangler tankene om hverandre, alle i negativt mønster. Du kverner på ting, uten å finne svar. Det samme om igjen, og om igjen. Hva om han? Hva hvis jeg? Jeg vil bare oppmuntre deg med oppi alt, det du går igjennom nå, at du bearbeider ting på en helt riktig måte. Ved å tenke gjennom absolutt alt helt ned til minste detalj, vil det bli lettere å legge ting helt bak seg. Du må bare tillate deg selv og føle slik du gjør. Du må ikke holde inne noe som helst. Det kan i senere tid komme tilbake for å ta deg. Etterhvert vi du finne styrken, gleden og på vei til å bygge deg selv opp igjen - ENDA sterkere enn før. Det høres sikkert skikkelig dumt og teit ut, og lett for meg og si. Men jeg lover deg, ting kommer til å snu. På lik linje som at det ofte tar tid for at ting skal bli så dritt at det er helt på bånn, vil det ta tid og heale og bearbeide en situasjon og totalt forandret liv. Du skal ta den tiden du trenger og ta vare på deg selv, ikke minst - La andre ta vare på DEG! DU er viktig og den aller viktigste personen i ditt liv. Gjør ting som gjør deg glad, litt etter litt. Håper og tror at du finner ett fantastisk godt vennskap i Sophie, og tror det vil hjelpe dere begge å tilbringe denne tiden sammen. Det er nok ingen som forstår hverandre bedre enn henne. Snakk ting ihjel, grin, hyl og rop som faen. Bare få alt ut! Etterhvert kan du se om du finner en interesse for noe eller prøve noe nytt, du kanskje aldri har gjort før. Utrolig herlig at du har begynt å blogge igjen. Liker de nye sidene du viser av deg selv. Du er utrolig modig og facer ting veldig mye bedre enn du tror! Keep your head up princess <3

Skriv en ny kommentar

hits