Mine komplekser

Vi mennesker er så rare. Vi kan liksom aldri bli helt fornøyd med noenting, vi vil alltid bli bedre og bedre hele tiden. Vi jenter er ekstreme, vi blir aldri fornøyd med utseende vårt. Jeg kjenner så mange jenter som sliter med selvtilliten. Det er jo ikke så rart da, vi sitter jo på instagram hele tiden og ser nydelige modeller med helt flawless hud, sminke og hår.

(Når jeg skriver "vi" og "alle" så mener jeg jo ikke bokstavelig talt ALLE mennesker i hele universet, men VELDIG mange av oss)
Alle har vel sine komplekser, så jeg tenkte jeg skulle dele mine med dere. 

Jeg har mørke hår på hele kroppen da jeg er halvt tyrkisk, og jeg hater det! Alle har hår på armene for eksempel, men mine er så mørke og tykke - jeg synes det er svært lite feminint og velger derfor å fjerne det. 

Jeg synes jeg har en litt "merkelig" figur. Altså, det er noe som ikke stemmer helt med kroppen min. Jeg vet ikke om det er pga høyden, eller hva det er - men det er bare noe med selve figuren min jeg ikke liker. 

Jeg er ikke så veldig begeistret for tennene mine. De er veldig små/korte og jeg har litt mellomrom her og der som ikke er så pent. 

Jeg er ikke så veldig glad i puppene mine. Jeg har jo operert dem, men i ettertid har jeg gått mye opp og ned i vekt så jeg synes de har blitt litt "deformert" og vil gjerne fikse på dem. 

Jeg har ett øye som er ganske mye større enn det andre, og jeg legger alltid godt merke til det selv om ikke alltid andre gjør det. Man ser alltid feil med seg selv, selv om det ikke er noen big deal for andre.

Jeg har endel strekkmerker. Jeg går veldig fort opp og ned i vekt, og da kommer strekkmerkene. Og siden jeg er mørk i huden, føler jeg at de er enda mer synlige. 

 Vi vil alltid ha det vi ikke har, og det er ikke noe feil å jobbe imot det. Men vi skal også tenke at vi er som vi er, og må værtfall prøve å være fornøyd over det. Jeg synes ikke det er noe galt i å jobbe mot ett bedre selvbilde, så lenge man gjør det på riktig måte. Og hva som er riktig, vet man kun selv. 

Nå skal jeg lage ett innlegg til dere om uka som gikk, også får jeg snart besøk av noen venner. Ha en fin søndag, dere <3 vi blogges! 

15 kommentarer

charlotte79

24.01.2016 - 12:58

Ja.. vi har vel alle noe vi ikke liker ved oss selv ;) Tenker derfor det er viktig å tenke på det vi er fornøyd med, og legge vekk det vi ikke er fornøyd med ;) Ha en fin søndag videre ::))

Elle

24.01.2016 - 13:12

Synd at vi alltid tenker så mye på "feilene" vi ser i oss selv, for svært ofte legger ingen andre merke tii det.

Jeg vil i hvert fall si at jeg synes du er stunning, Ariel. Kødder ikke engang, men føler ikke du er klar over hvor fuckings smashing du er? Du er seriøst en av de nydeligste folka jeg vet om, og tro meg - jeg vet om maaange fine folk, altså! Gud, du er fin, håper du vet det!

24.01.2016 - 13:19

Liker ikke nesen min eller "figuren" min jeg heller.. Men du må vite at du er utrolig fin! <3

S

24.01.2016 - 13:27

Synes du er kjempe pen, i mine øyne er du seriøst perfekt Ariel!

24.01.2016 - 14:19

Åh, du er virkelig nydelig! Det med armene sliter jeg også med, hva bruker du for å fjerne det?

24.01.2016 - 15:40

Viktig å tenke mer på hvem man vil være enn fasaden.... Og du er jo søt på utsiden og innsida... Hvem bryr seg da om hår på armene?

24.01.2016 - 15:46

Du er vakker!!

Anonym

24.01.2016 - 16:11

Legger ikke merke til noe av det du nettopp skrev altså😌 Du er kjempefin! Men jeg lurer på en ting: jeg og har ganske mørke armhår og vil ha dem bort. Hva er det du bruker for å fjerne armhårene dine?

24.01.2016 - 16:44

Er det moren eller faren din som er fra Tyrkia?

Amalie

24.01.2016 - 17:10

Herregud så pen du er!

Mia

24.01.2016 - 18:40

Enig med du. Jeg liker jo inniblandt å sette på falske øyevipper og annet fordi det får meg til å føle meg mer feminin. Men målet er å prøve å godta meg selv som jeg er i størst mulig grad, noe som er vanskeligere enn man skulle tro. Er ofte lettere om våren/sommeren når energien kommer tilbake og man får litt farge igjen (for de av oss som blir likbleke om vinteren)..

Utrolig kul tskjorte, er den fra christiania dreads?? Eller hvor er den fra?

Du er så v.a.k.k.e.r!!!!!!

Mie

24.01.2016 - 21:57

Hadde jeg sett ut som deg hadde jeg aldri sminket meg- du ser jo helt strålende ut!

Lena

25.01.2016 - 12:41

Sliter selv me mye tykke hår på armer osv. Har du noen gode tips til å fjærne det? Armer og overleppen. Det vises så godt på meg, men hvis jeg bare barberer det bort, blir det jo så stikkende å ekkelt etterpå. Nesten som skjeggstubber xD

Asalia

27.01.2016 - 21:37

Jeg ser ikke forskjell på øyene dine :) Elsk deg selv slik du er og aksepter deg selv slik du ser ut. Tror det blir lettere desto eldre man blir :) Du er unik! :D

Mamma Cass♦

01.02.2016 - 18:04

Har selv et par komplekser som jeg gjerne kunne vær foruten!

Som f.eks at det høyre øye er mye mindre enn det venstre, synes at nesen min kunne vært litt mindre, vil gjerne "slanke" lårene mine litt osv... Tror ikke det er mulig å være "perfekt", er alltid ett eller annet som kan forbedres uansett tror jeg. :) Som vi selv synes altså! :P

Skriv en ny kommentar

hits