Vi skulle feiret 2 år idag..

Dette er faktisk en jævla kjip dag. Har sovet så utrolig dårlig de siste to nettene. Drømmene mine har ikke vært drømmer, det har vært helt forferdelige mareritt som jeg har våknet av utallige ganger. 

Jeg hadde planlagt hva jeg skulle gi han i 2 års gave. Men jeg er her, han er i Thailand og vi er ikke sammen lengre.. Det føler bare jævli rart. Det var jo ikke sånn her ting skulle bli liksom. Men slik ble det. Uansett så er det en mening med alt, så man får bare tenke at det kanskje var for det beste. 

Jeg vil ikke at dette skal handle om mine følelser som jeg sitter med idag, jeg vil heller se tilbake på alle gode stunder vi har hatt sammen. Jeg har aldri opplevd at noen har elsket meg så mye som det han gjorde. Aldri blitt behandlet slik han behandlet meg. Daniel var min konge, og kommer alltid til å være det. Ett så godt menneske med så mye respekt skal man lete lenge etter! 

Jeg vet ikke mer hva jeg skal si, men jeg skulle ønske ting så annerledes ut..

Lalu

15 kommentarer

Charlotte

03.02.2016 - 10:22

Jeg vet ikke om dere har planer om å prøve igjen i senere tid, men jeg vet godt av egen erfaring at å ha mye kontakt med eksen sin ikke fungerer så greit, hvertfall ikke om man vil glemme hverandre og komme seg videre, og ikke om man ikke vet om det vil fungere i senere tid.

Om man fortsetter å ha god kontakt med eksen rett etter det blir slutt vil du jo aldri glemme han. Og hva skjer om han finner seg en annen eller om det skulle skje noe og du får vite om det? Du blir nok knust.

Men som sagt, vet jo ikke hva planene deres er! :-) tenkte bare å dele min erfaring med det.

Håper det ordner seg!

Kristìn

03.02.2016 - 10:23

^ Nei, æ e ikke eni me ho over hær.. førr nån måna sia fikk æ tellbake drømmemann ætter 2 år ifra kværandre ❤

Håpe verkeli at det årna sæ førr dåkker åsså! Skjønna vældi godt korsn du har det, men det e sant sånn som Peyton skriv på tægninga si på One Tree Hill: People Always Leave.. But sometimes they come back.

Kristìn

03.02.2016 - 10:26

Oi, kommentarn æ sikta tell e vesst borte nu.. va ei negativ bioætsh som hadde kommentert dritt.. Uansett, du førtjæne det bæste Ariel. Du verka som ei kjæmpesnill Og nydeli pia. Væsterålen power!

Kristine Rossebø

03.02.2016 - 12:50

Du er så utrolig sterk Ariel. Jeg har følgt deg siden paradise og har sett deg i både tunge og gode stunder. Vi lesere ser bare noen prosent av din hverdag og ditt liv, og det av folk sitter å skriver dritt om hvordan du er som person, valg du tar eller hvordan du ser ut er ikke greit. Jeg setter pris på at du deler såpass mye som du gjør med oss lesere og så oppriktig og ærlig som du er med oss. Jeg personlig syntes du er et bra forbilde. Jeg sier ikke at det er et mål for unge å melde seg på paradise å ha mange tatoveringer, det er valg du har tatt selv utifra hva som er bra for deg, og det syntes jeg er helt supert av deg. Jeg liker at selv om ting ikke går greit for deg så deler du det på bloggen og ikke syter eller klager over det, men du gjør det om til noe positivt sånn at vi lesere kan lære noe av det eller få gode råd som vi kan ta med oss videre. Du er ett bra forbilde, Ariel :)

03.02.2016 - 13:25

Hei skal ta en brystreduksjon lurer veldig på om arrene dine synes gått og om du kunne lagt ut bilde av arrene? Og har hørt mange mister følelsen i brystvortene og lurer derfor på om de også skjedde til deg? Håper veldig på svar ifra deg da hadde jeg blitt kjempe glad ! Og om de har vokst seg litt større etter du tok de ? Har lest de også har skjedd noen

Rebecca

03.02.2016 - 14:03

Hei, nå vet ikke jeg eksakt grunnen for det ble slutt mellom dere, men det jeg ikke kan skjønne å forstå er hvorfor du/dere gjør det slutt med hverandre når dere elsker hverandre så mye og ingenting vondt har skjedd dere, og dere krangler heller ikke, virker det som.. Kan man elske hverandre for mye, slik det gjør vondt? Ja.. Men skal man da gjøre det slutt og komme seg videre, man må godta følelser ikke skyve dem bort å være redd for å kjenne ekte kjærlighet.. Så klart gjør du det som føles best for deg<3 og jeg støtter deg selv om jeg ikke kjenner deg, men lurer sånn på hvordan du tenker...i år har jeg vert sammen med min kjære i 5 år, og kunne aldri falt meg inn å forlate han fordi følelsene er for sterke! Hver gang han skal bort er trist å slitsomt å føler meg tom innvendig, men det kalles kjærlighet . Lykke til videre kjære ariel:) du fortjener alt det beste

Anine

03.02.2016 - 14:09

^ Amen!

<3Sofie

03.02.2016 - 14:24

Fineste ariel <3

Anonym

03.02.2016 - 14:29

Hei Ariel,

Jeg pleier sjeldent å kommentere på sosiale medier, men etter å ha lest bloggen din en stund, så føler jeg at jeg må si noe.

Hvis dere elsker hverandre såppas mye, så kan jeg si meg hånden på hjertet at dere finner tilbake til hverandre. Noen ganger så tar det tid og man må være tålmodig. Hold fast på kjærligheten hvis det er det som føles rett. Jeg er sikker på at dere kan finne ut av det sammen. Jeg ønsker kun det beste for dere, fordi det gjør meg vondt å se deg slik.

Ungdomshjelpen

03.02.2016 - 14:48

Dere finner nok tilbake til hverandre, vakre Ariel. <3 Bare ikke stress, ta den tiden dere trenger til å finne deres egen lykke!

Lykke til, krysser fingrene for dere.

03.02.2016 - 15:11

Kjære Ariel. Jeg ser ingen grunn til å gjøre det slutt, hvis grunnen til at du/dere gjorde det slutt er fordi du sliter med deg selv, og at det ikke har noe som helst med han å gjøre, deres forhold, og at dere ikke passer sammen. Du sier du elsker han. Slik jeg har forstått det så elsker han deg også.

Livet går opp og ned, og det vil være perioder gjennom hele livet der ting er vanskelig, der man sliter med seg selv, som fører til at forholdet blir satt på prøve. Men skal man gjøre det slutt hver gang man sliter med seg selv, så vil man aldri kunne klare å få til et varig forhold. Jeg tenker at man må kunne klare å jobbe med seg selv uavhengig av om man er i et forhold eller ikke, og ikke la noe bra blir borte fordi man ikke har det bra med seg selv. Disse problemene du skriver om (din usikkerhet og avhengighet), det er problemer som vil dukke opp igjen siden også, når du er i et eventuelt nytt forhold. Problemene blir ikke bare borte fordi du nå har valgt å bli singel. Det er en måte å unngå problemene på, rømme. Jobb heller med de mens du er i forholdet, og skaff deg profesjonell hjelp om nødvendig. Hvis forholdet var preget av mye konflikter så kan jeg forstå at det ikke fungerte, eller hvis personlighetene deres er altfor forskjellig, der dere jevnt over har svært ulike behov. Det fungerer sjeldent godt i lengden. Men hvis dere er veldig like sånn generelt sett, så ser jeg ingen grunn til å gjøre det slutt. Din usikkerhet og avhengighet kan stamme fra at du har manglet et grunnleggende behov helt siden du var barn. Nemlig en far som var der for deg.

Kjemp for det du har kjært, istedenfor å gi slipp på det fordi du er redd. Håper det ordner seg for dere begge to! xoxo

Amalie

03.02.2016 - 16:17

Håper det ordner seg for dere, uansett hvor kort eller lang tid det tar.

Ha en fin dag vakre ❤️❤️

Malin

03.02.2016 - 22:56

Kjærlighetssorg er vondt. Håper der går bedre snart, vakre <3 Jeg heier på deg.

Klem

M

04.02.2016 - 09:30

Hei Ariel!

Jeg kan begynne med og fortelle hvor utrolig flott du er. Jeg tror kanskje du ikke alltid vet det, men tenk hvor mye fint du får til deg, du er så vakker:)!!

Ingen kan fortelle deg at det er ingen grunn til og gjøre det slutt, eller at det er bra det er slutt. Det er noe du selv må vite. Og jeg vet det gjør så vondt, så vondt at du tenker at du aldri kommer til og komme deg videre, aldri kommer til og finne en enda bedre. Men det gjør du, det gjør en alltid. Folk står i kø for og få en så fin og flott jente som deg.

Jeg liker måten du skriver på, du er så ærlig, og det er mye du skjuler. I det man er i et forhold føler jeg at man ikke alltid tenke så mye på utseende, man kan føle seg grei, for du vet at du har en som er hjemme og venter på deg uansett. I det en blir singel, begynner man mer og mer og tenke på utseende, men du har ingen grunn til og tenke på dette.

Ville bare fortelle deg dette, håpe at det gjør dagen din bedre! Livet blir så mye bedre til slutt. Det tok med over 1 år og komme over et 3 års dårlig forhold, jeg var blind. Jeg fant meg en ny, han er helt fantastisk. Det tar tid, men det blir så mye bedre etter hvert.

Klem!

Mamma Cass

06.02.2016 - 22:08

Håper dere finner tilbake til hverandre senere..♥

Skriv en ny kommentar

hits