VLOG - valentine fail

4 kommentarer

Madde

13.02.2016 - 21:29

Så nyhetene... Vet du en side av saken dere ikke hører så ofte? Når dere bruker den så puster dere feil (noe 80% av befolkningen gjør. Ikke rart mange sliter med det de gjør- fordi det kommer menneskehandel av dette!) slik at dere kun får halvparten av oksigenen dere trenger. Dette gir leddsmerter, huepine, mindre fin hud, håret vokser saktere + alt annet i kroppen som trenger oksigen og som nå bare får halvparten.

Noen ting burde bli holdt for seg selv! Fordi du fremmer dette kommer du til å få mange til å prøve det ut! De vet ikke alle disse sidene, og jeg gidder ikke at alle dere skal leve på min skatt fordi dere ender opp med å bli syke. Faen

Assa.

+ visse du at det kan ha omvendt effekt? At du slutter å bruke ditt indre korsett på å holde ting inne -dermed får du utover mage fordi den ikke husker hvordan den gjør det selv.

Er uansett lite du kan gjøre med midje målet uten opprasjon xD kommer helt Ann på hvordan hoftebena ligger og hvor nær hoftebena og ribbeina er. Det eneste du kan ende opp med er å presse ting ned mot fitta og få kulemage der xD visste du forresten at kvinner døde ofte før fordi de gikk med korsett og da gikk ting selvfølgelig galt den dag de skulle bli gravide eller føde?

Amalie

14.02.2016 - 01:43

Have fun!

14.02.2016 - 10:07

Kunne du ha lagt et innlegg om hvordan du lager slike krøller, generelt hvordan du styler håre ditt?

Mamma Cass

15.02.2016 - 23:25

Håper dere koste dere! :)

Skriv en ny kommentar

hits