En, to, tirsdagDere vet når du våkner og skal starte dagen, men så går bare ALT imot deg? For min del idag gikk det ikke min vei med verken sminke, hår, klær, tiden, nada! Så nå sitter jeg på ett kontor og prøver å samle positive tanker å snu dagen til noe bedre! Det er ikke noe morsomt å ta bilder, filme osv når man er på dårlig humør. Så mitt spørsmål til dere, hva gjør dere for å komme i ett bra humør? Noen bra tips der ute? :D :D :D :D :D vi blogges om ikke lenge!

5 kommentarer

Amalie

16.02.2016 - 15:53

Åh så kjipt. Håper ting blir bedre utover dagen! Ha en fin dag vakre ❤️❤️

Tenk positive tanker og tenk på gøyale morsomme minner.

Stine

16.02.2016 - 17:02

Kan du blogge om "wish" appen? :) Jeg har så lyst til å bestille litt derfra, men er så usikker

Ingrid Kristine S. Austrheim

16.02.2016 - 17:23

Skjønner deg! Har alltid de dagene i blandt , jeg også.. Og da blir jeg rasende.. heh, som f.eks sist gang jeg ENDELIG hadde fått alt på stell (trodde jeg) og skulle bare ta knappen på skjorteermet i hullet på ermet. Men neeeida.. jeg fikk det ikke til, ble så forbanna at jeg ropte ut til intet "Hvor vanskelig kan dette være?!"

Fysj, bra ingen hørte meg..

Jeg pleier alltid å spise noe frukt, eller mat generelt. Mat fikser alt, always.

Tone

17.02.2016 - 18:53

Den der kjenner jeg meg igjenn i! men slik jeg kommer i godt humør igjenn er å trene ta meg en lang løpetur enten jeg føler eller orker fordet, følelsen etter på er helt fantastisk du føler deg som et nytt menneske. Gjennom trening kan du få ut så mye sinne, frustrasjon det er som en terapi. For du presser deg så hardt til du føler du ikke klarer mer ikke sant å etter på føler du deg 100 ganger bedre :)

Eller av å til så skriver jeg i en dagbok om alle følelsene mine, bare setter meg ned å skriver alt jeg føler på et ark sinne, sorg, glede alt på en gang det er også som en terapi. Du har jo bloggen din men du kan jo ikke dele alt om live ditt her inne? jeg vetikke hvor komfortabel du føler med det ikke sant. så hva om å finne seg en dagbok å skrive alt som bygger mest inni deg på et ark få det ut osså ferdig etter på :)

De to tingene er de som hjelper meg mest om dagene :) Stå på Ariel du er rå <3

Mamma Cass

19.02.2016 - 07:53

Huff da, håper dagen ble bedre utover kvelden. :-)

Skriv en ny kommentar

hits