Hvem er mine ekte venner?

Jeg vet dette kanskje er en litt rar ting å skrive.. Eller å tenke det også, for så vidt. Men nå nettopp når jeg tok sol kom tanken bare. Hva om jeg dør idag. Eller imorgen.. Hvordan hadde min begravelse sett ut? Hvem hadde vært der? Hvem hadde grått? Hvem hadde egentlig brydd seg? Hvem er mine ekte venner? Og hvem hadde vært der fordi de hadde følt at de måtte være der..?

Jeg tenker ofte over hvor dårlig jeg selv er til å holde kontakt med venner som ikke bor i nærheten. Eller nei, de som bor i nærheten også faktisk. Jeg har venner her i Oslo jeg ikke har sett på flere mnd. Vi har såvidt snakka sammen. Kanskje en snap her eller der. Jeg synes det er så vanskelig å skille på hvem som er bekjente og hvem som er venner. Hun jenta jeg gikk på videregående med og var bestis med i 3 år, er hun forsatt venninna mi nå eller er vi bare bekjente? 

De siste to årene har jeg jo vært i forhold og i den perioden har jeg vært en dårlig venn. Ikke en dårlig venn, men jeg kunne vært en bedre venn enn det jeg har vært. Jeg er alltid der for mine venner, og jeg synes alltid at de som fortjener det, skal få all respekt og kjærlighet man kan gi.

Ekte venner er noen som er der for deg når du trenger dem, de kjenner deg ganske godt og de vil det beste for deg. Du kan stole på dem og være deg selv. Det finnes ikke alt for mange av dem. Disse skal man ta godt vare på. Vær mot andre slik du vil at andre skal være mot deg. Gammelt (kanskje oppbrukt) ordtak men det ligger mye i det! 

Jeg er en person som deler veldig mye av meg selv, og kanskje sier for mye til feil folk. Jeg stoler for lett på folk, og har blitt dokla i ryggen alt for mange ganger. Jeg skal virkelig øve meg fremover på å ikke gi alt av meg selv, uten å få noe tilbake. Det er ikke rettferdig. Man skal ikke alltid bare gi uten å ta. Karma8 kommentarer

Jan morten

16.02.2016 - 22:41

Hei hei Ariel. Det sjuke er at jeg har hatt akkurat den samme tanken. Hvem ville kommet i begravelsen min?Hvem ville grått? Ville han kommet og ville hun kommet osv osv...jeg var også der at jeg var lite sammen med mine venner da jeg sist var i et forhold. Var heller med henne og hennes venner. Det fikk jeg svi for da det ble slutt. -åja så nå er vi bra nok-.....den fikk jeg av flere. Ikke bra...men lærte at venner skal man ikke ta for gitt...de er dem som skal stå der når man faller. Kjærester kommer og går. De kan byttes ut,men ikke ekte venner. Så ja...vær mot venner som du vil at de skal være mot deg. Fortsett å vær deg selv og åpen. Ja du kan bli brent,men sånn er det...Du kan ikke forandre på hvem du er...Er du en slik person så er du det. Ingen bryter å slå av og på når det kommer til det der. Da blir man bare en kald person,tenker jeg da.

silje winters

16.02.2016 - 23:19

hvorfor har du endret din URL aka Internett adresse? hva er poenget? datt rett ned på blogglista...

17.02.2016 - 08:05

Typen din crusher på aninesolberg på Instagram 🤔 En chick fra Grorud med big curves 🤔

Jente 21 år

17.02.2016 - 10:31

Akkuratt som å lese om meg selv!

Jeg har akkuratt de samme tankene ganske ofte.

Jeg har nå hatt type i rett over 7 år, han er den beste vennen jeg noen gang har hatt, og nå er han blandt den eneste jeg har...

Har en tendens til at når jeg skal velge nye venner å stole på så velger jeg altid de som kommer til å dolke meg i ryggen...

Så jeg vet akkuratt hvordan det er, mistet nettopp 6 venner som prøvde å ødelegge alt for meg, men jeg klarte meg ! ☺

Frida

17.02.2016 - 11:08

Her kjente jeg meg ganske igjen i det du sa... Det er ikke alltid lett å vite hvem som faktisk er der for deg, eller hvem man burde holde kontakt med, evt gjenopprette kontakten med. Samtidig er det skummelt når du, etter en tid, oppdager at du har åpnet deg for mye til personer som ikke har gitt noe tilbake... Det er ikke bare-bare å hvite hva man skal si, og når man skal si det. Som du sier, man må gi for å få noe tilbake, og jeg tenker at det er de man føler seg komfortabel med, og som kanskje kjennes litt som "hjemme" som er de ekte vennene :)

Ha en fin dag!

Amalie

17.02.2016 - 14:32

Har kjent meg igjen i dette jeg også

Fint bilde av deg💗

Emilie

17.02.2016 - 19:48

Er du ikke venn med hun fra Robinsonekspedisjonen lenger?

Mamma Cass

24.02.2016 - 16:09

Jeg vet selv nesten heller ikke hvem som er mine ekte venner og hvem som bare er bekjente. Det er en liten skille, og derfor litt vanskelig å vite. Synes i alle fall jeg!

Skriv en ny kommentar

hits