Til anonym

"Du må seriøst slutte å oppfordre mennesker til å gjøre dumme ting...du er et så dårlig forbilde. Sex før ekteskap er galt? hvem har sagt det? Bare fordi du velger å ha sex med dine kjærester som velger å gå fra deg etter en stund så betyr det ikke at alle andre MÅ HA SEX FØR EKTESKAP. patetisk spør du meg. Du skal liksom være et forbilde for alle de små jentene som leser bloggen din hver eneste dag. Også velger du å legge ut så mye dritt og oppfordre unge jenter til å ha sex før ekteskap, fylle på leppene sine, ta naken bilder osv. Ikke rart daniel gikk fra deg, han er en smart gutt. Også ender du opp med å sove med han på hotell rett etter at han har kost seg i tahiland. Jeg så alt med mine egne øyne, og syntes virkelig synd på deg. Har du ikke verdighet? SKJERP DEG - BLOGGEN DIN ER EN REN HORE SIDE. Datteren min skal ike få lov til å lese bloggen din mer - du er herved blokkert fra vår ipadresse ihvertfall."

Hei anonym. Jeg vil starte med å si at jeg ikke har oppfordret NOEN til å ha sex før ekteskap eller ta nakenbilder? Når har jeg noengang oppfordret til det? Og hvis det er slik at du er mamma og har en datter så er vel du et minst like dårlig forbilde som meg som kan skrive noe slikt til meg. Du lærer ungen din at det er greit å angripe personer og bruke ord som "hore".
Jeg sa i videoen at "hva gjør man når man venter i mange år på å ha sex, også er den dårlig når man først gifter seg. Skal man skille seg da?". Litt ironisk må man vel få være da? Hvordan kan det være en oppfordring til å ha sex før ekteskap? Jeg tror du må sjekke fakta før du kommer med slike kommentarer. Jeg har aldri sagt at man må ha sex før ekteskap?
Og at Daniel blir dratt inn i det, why? Hva har han med noenting å gjøre? Eller var det bare et forsøk på å gjøre meg lei meg? Ikke vet jeg, men regner med at du er endel eldre enn meg siden ungen din har tilgang på blogg og internett osv - og da synes jeg virkelig du burde ta deg sammen. Beklager anonym, men DU er et dårlig forbilde.

Jeg svarer ikke på dette for å tråkke på noen, men jeg har også en stemme og jeg må få lov til å svare på de kommentarene jeg får. Denne kommentaren synes jeg var helt latterlig, og jeg vil ikke at noen skal tro slike ting om meg som denne personen tydeligvis gjør. Men da har jeg værtfall fått svart på det, og da vet alle at jeg ikke er "imot" sex før ekteskap. Lol, ha en fin dag alle sammen <3 

37 kommentarer

Stine Helene

23.02.2016 - 10:13

Herregud for en usaklig kommentar.. Skjønner ikke at folk kan få seg selv til å skrive noe sånt. HÅPER ikke hun har en kid, for makan til dårlig forbilde hun er isåfall. Barn tar etter foreldre, og hun der er jo tydeligvis en mobber. Så det lover ikke bra... Keep your head up, Ariel - godt du skjønner at den kommentaren der er heeeelt på jordet :-)

Sara

23.02.2016 - 10:19

Bare det at et voksent menneske får seg selv til å skrive en slik kommentar viser at HUN er et latterlig dårlig forbilde. Kan ikke forestille meg hva hun sa om deg til datteren sin for å fortelle at hun ikke fikk lov til å se på bloggen din mer. Da viser hun ungen sin at det er "greit" å snakke dritt om andre mennesker. Stakkars datter..

Vi er mange som tar ironien din, Ariel, så jeg håper virkelig ikke den kommentaren fra dette fæle menneske går inn på deg <3

23.02.2016 - 10:27

Godt svart! HUN er et dårlig forbilde.. Makan til oppførsel!

Stå på!

Ung alene mor

23.02.2016 - 10:38

Hei Ariel.

Jeg leser bloggen din vær dag og jeg digger den og digger deg 😀❤️.

Det er leit at voksne mennesker som har barn kan skrive noe slik, det er henne det er synd i. Men enda mer synd i datteren. Dette er jo rett og slett mobbing. Feigt at det var en anonym kommentar. Uff, ikke rart barn begynner å mobbe hverandre når de ser hvordan voksene kan oppføre seg.

Jeg fikk vondt i hjerte når jeg leste dette. Noen folk er så slemme.

Men stå på Ariel , du har masse flotte innlegg og deler mye med oss som leser bloggen din. Jeg blir veldig oppmuntret av å lese den og jeg syns at du virker som ett utrolig snilt og fint menneske.

Ville bare si en liten ting til.

Jeg har ønsket i lang tid å ta brystreduksjon, men har kvidd meg til å bestille time. Etter å ha lest ditt innlegg om hvor greit det var å gjøre det har jeg endelig klart å bestille meg en time til deg 😀☺️😘.

arielsoylandos

23.02.2016 - 10:43

Ung alene mor: så utrolig godt å høre!! Nå ble jeg glad <3 takk for fine ord!!

Hedda

23.02.2016 - 10:46

Du er så herlig Ariel! Pleier ikke å kommentere blogger, men når jeg ser dette må jeg bare fortelle deg hvor bra du er, ikke bry deg om de anonyme, de tørr ikke vise navnet sitt av en grunn, stå på!

23.02.2016 - 11:11

Haha😂 Eg ler av den kommentaren der. At hu virkelig bruke sin tid med å skrive så usakelig ting å snakke om sex før ekteskap. Dessverre så er det mange som har sex i ung alder å lenge før ekteskap. Skal vi dømme alle som gjør det?

Å det er godt gjort for dem som virkelig som holde seg til de gifter seg og har sex etter de er gift! Stor respekt for det. Men vi lever i 2016. Å hun morå bør tenke seg om!! Dårlig forbilde for datteren sin!

Jeg er mor selv, å har en gutt snart i tenårene å jeg passe hva han ser på internett å jeg er åpen når det gjelde sex å hva han skal gjør når han blir eldre. Sex før eller etter. Så lenge han bruke kondom😂

Du skal skrive hva du vil frøken å ikke ta noe innpå deg vertfall ikke fra noen som er mye eldre enn deg.

Elske bloggen din😘

Iselin

23.02.2016 - 11:40

Kryyr av sånne kjerringer som det der! Hadde min mor vært sånn som det der hadde eg kasta ho på sjøen! Spyyyyyr! Jævla nettroll. Har ikke noe å gjøre på nett om de henger der for å trakke ned på andre. Men sånn er nok bare livet til syke kvinnemennesker som det der. Har nok en klubb der de preiker drit og tror de er bedre enn alle og 💩💩💩💩💩

23.02.2016 - 12:13

Haha hun det var lattis! Sex før ekteskap? Det hører jo til bibelen, har du noen gang prøvd å si at du praktiserer kristendom eller noen annen religion for den saks skyld? Det viktigste er jo at hver enkelt føler seg klar den dagen de bestemmer seg for å ha sex, enten det er før eller etter ekteskap! Jeg har ikke lyst å gifte meg, skal jeg være jomfru resten av livet mitt da?

23.02.2016 - 13:06

Hvorfor er det noe dårlig å ha sex før ekteskap? Bare fordi det står i bibelen? Sett hva annet tull som står i bibelen? Sex er naturlig, og mennesket har hatt det for nytelse og for å få barn lenge før religion kom. Jeg syns alle skal få lov til å ha sex med hvem de vil når de vil, så lenge de ønsker det selv.

Fotograf Ina

23.02.2016 - 13:45

Det er rart hvordan folk aldri blir ferdig med å uttrykke seg på denne måten. Du fremstår som en vakker person, Ariel. Både på utsiden og inni.

Rart hvordan folk bare legger ansvar i bloggeres hender. At hva dere sier og mener skal nesten avgjøre barns skjebne. Det er ikke deres ansvar. At foreldre ikke forstår det, er trist. At de ikke forstår at hvis de ikke har lært sine barn opp til å ha en god moral og ta egne sunne valg. Så må jo de ha faila på et punkt? Ikke den personen de leser bloggen til. Innvikla forklaring. Jeg blir så engasjert, når folk angriper ei så nydelig jente med sunne og friske meninger.

Du er rå og du er herlig :) Ha en strålende dag! Det fortjener du :)

anonym

23.02.2016 - 13:51

Ja, du måtte jo svare for du følte deg tydeligvis truffet av min komentat;-) Du er rett og slett patetisk og oppmerksomhetssyk. Du trenger virkelig pysokolog som du selv søker. SKAFF DEG HJELP og slutt å få andre mennesker med på de dumme tingene dine. du er jo ikkje et forbilde i det hele tatt, du er et godt eksempel på en ''tennåring'' som elsker oppmerksomhet og gjør alt for å få det også. skjønner ikkje at familien din ikkje er flau over deg.

arielsoylandos

23.02.2016 - 13:54

anonym: jeg håper du later som du har barn og at du faktisk ikke har det:) ha en fin dag!

Ann Helen R.

23.02.2016 - 13:59

æ e enig med anonym i denne saken. Du burde virkelig passe på ka du legg ut på bloggen, ufattelig mange småjenta som følge med på bloggen. Du la jo ut et innlegg for ikke så lenge sia om refill til leppene? koffor gjør du det? Du får jo småjentan til å tenke at det er normalt..men e det egentlig det? NEI. også har du masse nakenbilder du legg ut offentlig, som om det er sku vær normalt? Hvis du har laga deg en blogg så må du ha en god tanke bak bloggen og ikke bare flashe deg selv. Jeg er selv 24 år gammel og skjønn ikke koffor du driver sånn. Du er lite smart ARIEL, og treng hjelp.

anonym

23.02.2016 - 14:00

jeg har barn og er glad for at datteren min ikke får følge mer på et monster som deg.

Oppgitt

23.02.2016 - 14:07

^ Jeg vil bare si en ting til deg "anonym". Du er 2D du sitter inni boxen og stirrer i en vegg, du klarer ikke se ting fra andre vinkler enn en. Vist du har lest noen av andre toppbloggeres blogger, hadde du ikke komt med den kommentaren som du gjorde. Det var rett og slett umodent av deg! Vist du mener dette er en såkalt "horeside" har du virkelig ikke utforsket internettet godt nokk ;) denne bloggen er ikke noe gale med! Ariel velger og skrive sin blogg på sin måte, hva hun gjør, rett og slett hva livet hennes går ut på! Akkuratt som alle andre bloggere her i verden. Og vist du er såppas voksen at du har en datter som har tilgang til Internett og blogg, så burde du være ganske godt oppi årene, og i og med det, så burde du være såppat voksen til og forstå at en sånn kommentar ikke egner seg her. Vist du vil fjerne denne bloggen fra deres ip-adresse, versågod! Men du kunne spart deg for den spydige kommentaren! "Skjønner ikke at familien din ikke er flau over deg" vist du skal dømme denne uskyldige personen som aldri har gjort deg shit, har du store problemer og er du som trenger hjelp! Det er din familie som burde være flau over deg! Det at ariel ønsker oppmerksomhet, er vell ikke noe gale? Hver enkelt levende menneske i denne verden vil ha oppmerksomhet! Det at du nevner det her er bare skikkelig teit. Tilogmed du vil ha oppmerksomhet, er sikkert derfor du skriver kommentaren! Slik at du skal få "hyll" av vennene dine, at de skal fortelle deg hvor kult det var. Men jeg skal fortelle den her og nå at det du holder på med, er ikke kult. Du kan ikke uttale deg slik om person du aldeles ikke kjenner. Hvordan du velger og gjøre det i din familie, er ditt valg. Ariel er ikke et dårlig forbilde, med mindre du lager henne til et dårlig forbilde. Folk oppfatter ting forskjellig, og folk er forskjellig. Så tenk deg ekstremt godt om før du åpner kjeften din neste gang!

Du e skamfet ariel, digger deg

Abela

23.02.2016 - 14:56

Jeg skjønner ikke hvorfor det er så mange som klager på at bloggere er så dårlige forbilder for småjenter. Hvis man synes bloggere er så ille, så er det jo ens rolle som forelder å holde øye med hva barna ser på på internett. Det er foreldrenes oppgave å oppdra barna, ikke bloggere.

Hvis du ikke synes plastisk operasjon er normalt, så forteller du barnet ditt det, forhåpentligvis på en saklig måte. (Og hva er galt med nakenbilder, å være naken er en helt naturlig ting, og det er flott å være stolt av kroppen sin)

Som kommende mamma kommer jeg alltid til å ha oversikt over hva barnet mitt gjør på internett, helt til det er i tenårene. Jeg kommer aldri til å legge ansvaret på bloggere, kjendiser etc hvis jeg er misfornøyd med mitt barns interesser. Hvorfor komme med eder og galle mot mennesker som absolutt ikke skal ha noe å si for ditt barns oppdragelse?

Lukas

23.02.2016 - 15:26

Fytti... Noen voksne over en viss alder burde blitt bannet fra Internett -.- ... Bloggen din er bra! Du er flink til å skrive. Stå på, og ikke la noen overmodne mennesker som fortsatt lever livet som det var i 80-tallet tråkke ned på deg! :)

///Lukas

Sara Angelica

23.02.2016 - 15:40

Til anonym.

Jeg blir helt målløs over hvordan et voksent menneske kan oppføre seg. Syns du de kommentarene dine er snille? Tenker du over at kommentarene dine kan såre andre mennesker? Dette er jo faktisk nettmobbing. Hvis du ikke liker Ariel sin blogg så ja, blokker den fra iPaden din, men noen ting kan du faktisk holde inni deg. Jeg hadde skammet meg! Er du sjalu? Eller hva er greia? Noe må det jo være siden du bruker tiden din på og mobbe, har du det ikke bra med deg selv? Og hvorfor er du så feig og går under "anonym"? Du er en kjempe flink blogger Ariel! Fortsett sånn og ikke ta til deg kommentarer fra voksne mennesker som ikke har lært seg folkeskikk.

Amalie

23.02.2016 - 15:51

At noen i det hele tatt skriver en så usaklig kommentar, herregud. Hvordan enkelte voksne oppfører seg er faktisk sykt. Har sett en del usaklige kommentarer av vokse folk på Facebook og andre steder, skjønner ikke at de ikke har mer vett i hode.

Ha en fin dag videre Ariel ❤️

Kristin

23.02.2016 - 15:55

Herregud kor dum går det Ann å bli seriøst ho der e dum!! Det e ikke lov å skriv sånn.. Dumt at foreldrene oppdrar ungene sine på den måten..😡😒 heier på deg!☺️☺️

Cristina Maria Solem

23.02.2016 - 16:41

Og hvem er det uansett som lar internett gjøre barneoppdragelsen for seg? og horeside, faktisk

Sandra

23.02.2016 - 17:19

Kjære vene.. Regner med at det er en grunn til at denne anonym personen identifiserer seg selv anonymt.

Syntes du er et flott forbilde Ariel. Et forbilde med egne meninger og et forbilde som tar egne avgjørelser om din egen kropp. At småjenter blir påvirket av dette er vel foreldrenes ansvar å sørge for at de ikke blir?

23.02.2016 - 17:29

dere som klager på Ariel, hva er greia? dere går jo inn her og skriver tilbake heila tida? Ariel velget og være open på bloggen hennes, da skriver hun om det som passer henne, ikke sant? det at dere har barn så er små så får gå runt fri på nette er ikke hennes feil. det fins så mye på nettet fks porno. at folk ska ver forsiktig med hva di legger ut ska vel ikke dere tenke på? heller om hva ungene deres går inn på? du kan så sei ikke gå ein plass på nette eller tv fks uten å hørre om sex eller se folk me lite kler. det er sånn det har blitt nå å mye av det har med folk som synger om dette på tv. dt eg meine er at du kan nesten sje ungå det. at du seie dritt te Ariel nå, du har blitt dratt ner selv. er du klar over dette? det kalles nett mobbing. vil du lære di mindre dette? det går allt for langt som det er nå.

slutt heller å se på bloggen hennes. du sa jo du hadde blokkert bloggen til Ariel? hva kjedde? måtte du slenge litt mer dritt? ser du ikke det du/dere sier ikke er bra det heller?

Fra Camilla.

23.02.2016 - 17:36

morsomt at du måtte gå inn på bloggen, etter at du sa du skulle sperr nettsia!

Ung alene mor

23.02.2016 - 17:52

Anonym:

Jeg har en datter selv , jeg har full oversikt over hva hun holder på med på nettet.

Syns synd i deg, du kan ikke ha det mye godt når du må inn å slenge fult at driiit.

Vi har alle lov å ha en blogg å dele det vi selv ønsker. Syns heller du bør ha ett beste øye med hva din datter er inne på på nettet.

Håper egentlig ikke du er ett voksent menneske, for det er temmelig flaut.

Barna ser hva vi voksene gjør å tar etter oss. Å her lærer du at det er greit å kalle folk for både det ene og andre. Er det slik at du har ett barn og er voksen så burde du skamme deg.

23.02.2016 - 18:03

oooog igjen så har du dei som kallar bloggarar dårlige forbilde, og kallar dei huden full, når dei sjølv skal være eit "forbilde" for sine eigne.. trur datra burde ver glad ho har deg som forbilde Ariel, om denne mora var ein av kandidatane.

malinva

23.02.2016 - 20:49

Hahaha, for en rar kommentar. Personen som skrev denne må være veldig merkelig? Lol :p

anonym

23.02.2016 - 21:13

Det er virkelig lavmål av en voksen dame å skrive en sånn kommentar til en jente hun ikke kjenner. Og jeg lurer på hva hun gjør inne på blogg.no i det hele tatt? Når jeg når den alderen håper jeg at jeg har noe mer givende og produktivt å bruke fritiden min på enn å sitte og lese blogger og skrive stygge kommentarer. Om DU ikke liker denne bloggen og er uenig med hvordan Ariel, en helt vanlig jente i sin alder, velger å leve livet sitt så ikke les bloggen! Gjør som du selv skriver, og hold deg unna.

Det første jeg tenker når jeg ser en sånn stygg kommentar er at det sitter en ganske mislykket og bitter person bak. Jeg synes synd på deg og blir oppriktig bekymret over at datteren din vokser opp med deg som forbilde. For ja, det er du som setter eksempler for hun. Barn tar ALLTID etter sine foreldre, spesielt når det gjelder hvordan de oppfører seg mot andre. Det er der mobbing kommer fra.

Og til deg Ariel, du virker som en veldig søt og fin jente. Fortsett med det du gjør og lev livet ditt som du selv ønsker. Hold deg for god til å la sånne kommentarer komme inn på deg :)

arielsoylandos

23.02.2016 - 21:50

anonym: <3

I

23.02.2016 - 22:47

Til anonym: skal se at den jenta de har sex lenge før du aner det, og det blir slengt i fleisen på deg!

TIL ANONYM

24.02.2016 - 00:04

Hvafaen er det som feiler deg?

Hvis du er en mamma så syntes jeg synd på din datter, fyfaen så kvalm jeg ble av deg! Egoistiske jævel

24.02.2016 - 08:33

Lol! Kan kje vær så jævla blokkert når hun atter engang kommer og kommenterer i kommentarfeltet 🙈😂😂

Til anonym

24.02.2016 - 19:01

Er det virkelig mulig? Du snakker om forbilde. Med slike uttalelser du kommer med i kommentar etter kommentar er du et sykt dårlig forbilde og en mobber. Slik du tillater deg å skrive om andre, lærer du de unge at det er greit å skrive slik. Dvs du lærer dem mobbing. Barn har med seg mobbeadferd fra hjemme. Synes du skal sette deg ned, ta deg en bolle og tenke godt over hvilke forbilde du faktisk er.

Og et tips, liker du ikke blogger, så ikke klikk deg inn på dem gang etter gang da.

Charlotte

25.02.2016 - 17:53

Synes folk med barn og uten barn burde slutte å være så fordomsfulle, la hver og en person gjøre hva de vil når det gjelds utseende, blogg, liv osv. Det er deres valg. Jeg synes det er mye viktigere å holde fokus på seg selv og sine istedenfor å rakke ned på andre. Hvor blir det av respekten man skal ha til andre?

Til anonym

25.02.2016 - 22:19

Hvis datteren din ikke er voksen nok til å selv være kritisk til hva hun ser/leser på internett burde hun ikke hatt tilgang til det heller. Fred ut

Cassandra Lysgård

02.03.2016 - 01:15

Haha, at voksne mennesker kan være så latterlig umodne. x)

Skriv en ny kommentar

hits