Videodagbok - å være et forbilde


 

25 kommentarer

Satta Ruby

24.02.2016 - 18:25

utrolig bra video, ser opp til deg! alle gjør feil, men sånn er livet. Vi er ikke skapt for å være perfekt..

stå på med bloggen skjønnhet <3

Tone

24.02.2016 - 18:46

Vi er alle mennesker å vi er ingen feil frie alle gjør feil, Akuratt som vi snakka om på møte på jobben min i dag Vi er alle forskjellige og vi løser ting på ulike måter men det er ikke der med sakt at det du gjør er feil, men vi kan gi værandre feedback og tips for vi lærer av værandre heletiden. Å slik tenker jeg det er for oss alle for vi må lære å akseptere værandre i steden for å sitte der bak en sjerm å skrive masse krittik som virkeligt ikke kommer noe bra ut av det anyways. Kan man ikke heller bare holde for seg selv, det er liksom ikke alt man trenger å si vist man ikke har noe godt å si. Jeg føler bare at det er så mye mobbing og så mye stygge ting som oppstår å seffølgeligt det sjer jo men ofte så kommer det fra usikkre mennesker som ikke helt vet hva de skal gjøre, for det å velge å krenke et menneske på den måten de gjør mot deg det viser bare noe om det menneske tenker jeg. Jeg sier det igjen Ariel du er fantastisk stå på! <3

Stine

24.02.2016 - 19:20

Du har på ingen måte fått en jobb å være et forbilde bare fordi du blogger, det er helt absurd. Når det kommer til foreldre som faktisk tar seg tid til å kommentere på bloggen din at du er ei hore? Det sier vel mye om foreldre, det er de som skal passe på barna sine, ikke du. Det er ikke din jobb på noen måte å oppfordre hva deres barn skal gjøre. Skulle trodd det var du som var mødrene deres nesten, haha.

Victoria

24.02.2016 - 19:36

Du sier de fineste ord på en god måte ❤️Stå på!

Katrine

24.02.2016 - 20:37

Ett lite bloggtips: http://afemalesmind.com

Carina

24.02.2016 - 21:08

Er så enig med deg, la folk leve sitt liv på sin måte! Stå på, fine du❤️

Karoline

24.02.2016 - 21:25

Vær deg selv, og tenk positivt. Alt ordner seg til slutt. Man behøver ikke og ha det perfekte livet med rekkefølgene av utdanning, leilighet og slikt. Du er 23 år, og har fremdeles mange år på deg! Ta den tiden du trenger.

Du må også være stolt over bloggen din, for du er en utrolig god blogger😀

Og til disse mødrene som sitter og kommenterer - pass på dere selv og slutt med stygge munnbruket deres! Nett troll.

24.02.2016 - 22:27

om folk velger å trykke inn på bloggen din og lese om hva du gjør, er det dems valg. om de velger å måle seg opp til deg, og tenke at de vil gjøre alt du gjør er det også feil. det er fint å se opp til deg, og jeg kom nettop ut av ett forhold og har kommet meg fortere over det pga det du har skrevet om deg og Daniel. det er sånne ting jeg mener at folk burde legge merke til. hvordan man kommer seg opp når man er nede, jeg mener ikke at du skal være psykolgen våres, men når du skriver om dine følelser og jeg hører hvor sterk du er gjør det automatisk at jeg føler at jeg også kan komme meg igjennom det. så takk for det! men det blir alt for feil og kommentere som den dama gjorde.

om hun har ett problem med deg skulle hun aldri ha gått inn på bloggen i det hele tatt. hvis dattern hennes var lei seg fordi hun ville se ut som deg eller whatever, skulle moren hennes heller ha snakket med henne og fortalt at alle er forskjellige, OG ikke kritisere deg, keep going gurl:*

Thea Sofie

24.02.2016 - 22:35

Du sier så mye bra!:-) Du virker som en flott person, liker bloggen din kjempegodt!!:-)

24.02.2016 - 23:12

Stå på! Du har ikke valgt å være forbilde fordi om du har en blogg, MEN som mor velger man å være et forbilde. Denne moren som skriver slike ting er vel heller den som står frem som dårlig forbilde.

Emilie

24.02.2016 - 23:45

You go girl<3

24.02.2016 - 23:55

Så flott du er, Ariel! Og JO, det er greit :) fortsett den gode jobben med bloggen din :)

Sarah

25.02.2016 - 00:32

Du sier så sykt mye bra Ariel! Fortsett å vær deg selv og gjør hva faen du vil, det er ditt liv. Digger deg;)

Vilde

25.02.2016 - 01:14

Liker bloggen din kjempe godt! Du er så real, noe veldig få andre bloggere er på samme måte. De fleste er jo det på begynnelsen når de begynner å blogge, men jeg håper ikke du tilpasser deg drittkommentarene og blir redd for å være så real som du er nå :) Føler det er det de fleste bloggere gjør.

En liten konstruktiv kritikk, haha, kunne du kanskje satt ned kamera når du videoblogger? Digger videobloggene dine, men blir litt småsvimmel av å se på :D Haha

25.02.2016 - 12:04

Du virker som et genuint og fantastisk menneske!

Dersom du trenger videobloggtips kan du gjerne vise hvordan du fletter de doble flettene, de var nydelige!

Andrea

25.02.2016 - 17:35

Jeg vil bare si at du i mine øyne er et veldig godt forbilde (noe jeg føler du er, siden mange unge ser opp til deg og vil se og være slik som deg). Du viser unge at man må ikke ta utdanning for å lykkes, man må ikke være perfekt 24/7. Syns det er et viktig tema som må frem at ingen klarer å gå gjennom livet uten å feile eller å være på topp hele tiden, for det er det ingen som gjør.

Det viktigste er helt klart å akseptere seg selv, og tillate seg selv å gjøre feil iblant.

Stå på ditt ærlige deg, jeg beundrer deg!

Stine

25.02.2016 - 19:17

Hei! Jeg copy-paster en kommentar jeg skrev til Julia Nyland :) Det er konstruktiv kritikk. Og noen ekstra ting som jeg må kommentere til deg: 1. Du sier at om folk ikke vil lese så ikke gå inn å les, vel, problemet er at du når fram til jenter som er veldig unge som leser bloggen din fordi de vil. At en mamma sier til en 13-åring ikke les den bloggen fordi jeg ikke liker den som mor vil aldri få en ung jente til å slutte å lese bloggen til en person de syns er så kul og ser opp til. (Er selvfølgelig enig med deg om at en mor som skriver stygge kommentarer IKKE er et bra forbilde!!!) 2. Du sier at du ikke gjør noe galt, men det er nettopp det du gjør ved å "fronte" lip fillers og kropp etc. 3. Du sier selv at du ikke syns du er et godt forbilde, og fortsatt velger du å ha en blogg hvor du blir akuratt det, et forbilde.... Alle vil ha gode forbilder for sine barn, og det kropps- og utseendehysteriet som pågår i bloggverden er ikke bra for de som vokser opp med så mye press. Og dette er virkelig ikke slemt ment, vil bare at bloggere skal begynne å tenke mer over hvilken påvirkningskraft de faktisk har! Anyways, her er kommentaren jeg skrev til Julia Nyland, kanskje du kan lære noe av den :)

Stine

25.02.2016 - 19:18

Hei! Så jeg føyer meg nok inn i rekken av de som er veldig uenig med deg, og jeg skal prøve å forklare mitt synspunkt på en så saklig måte som mulig, kanskje det kan få deg til å ta et skritt tilbake og tenke over situasjonen igjen smile emoticon

Bloggere har fått en helt unik posisjon i samfunnet, en posisjon de kanskje ikke forventet selv da de startet, men i dag er de en STOR påvirkningskraft på UNGE mennesker. Selv er jeg 25 år, leser masse blogg fordi jeg liker det, blir ikke påvirket i noen som helst grad. Jeg er voksen, jeg kjenner meg selv og trives med den jeg er. Det er ikke lesere som meg dere har et ansvar overfor, det er de som er yngre, de som går gjennom en tid med mye usikkerhet.

Jenter på 12-13-14-15 år ser opp til dere, de vil se ut som dere, leve som dere, gjøre som dere. Her har bloggere en unik posisjon. En ting du lurer på er hvor er foreldrene? Foreldrene er nok veldig mye til stedet, men hvem tror du virkelig har mest innflytelse på en 13-åring? En irriterende mamma eller en sykt kul blogger? Selvfølgelig har dere mye mer innflytelse på disse jentene enn foreldrene, det er den første tingen dere må forstå.

Argumentet at reklamebransjen også er ille blir dårlig på grunn av 2 ting; 1. at noe er ?verre? er ikke et bra argument for å gjøre noe som er feil (altså å være et dårlig forbilde for de som er yngre) 2. å følge en blogger gjør at du nesten føler du kjenner personen, det den personen gjør vil påvirke så vanvittig mye mer enn å gå forbi en photoshoppet modell på en H&M plakat på t-banen!!!! Jeg håper dere snart åpner øynene for dette for dere kan ikke fortsette med den ansvarsfraskrivelsen dere driver med!! Tro meg, jeg er selvfølgelig imot photoshopping også, det er ikke noe bra, men en blogger vil ha mer innflytelse på en bloggleser enn et magasin/plakat/model etc. Dere benekter all deltagelse i unge jenters usikkerhet og press på kropp og utseende, er dere virkelig så blinde på hva dere selv driver med?

Selv har jeg en søster på 10 år, og ja, jeg syns det er direkte skummelt at om hun bestemmer seg for å lese blogg en dag så vil det bli hennes forbilder, hvor 90% har HVERTFALL fylt på leppene, om ikke gjort mye mer! Det er ikke normalt, det er ikke sunt og det er ikke forbildene man vil ha for sine barn.

Det er en konstant ansvarsfraskrivelse blant bloggere, ?jeg må få leve mitt liv, det er min kropp mitt valg osv.? og her er jeg så uenig!! Om du vil leve ditt liv og operere rumpe, pupper, botox som 21 åring(????), lip fillers, perfekt fasade, da kan du finne en annen jobb en blogg! Det er mange jobber der ute. Om dere vil at blogg skal bli sett på som et seriøst yrke så må dere også begynne å være litt mer profesjonelle! TA ANSVAR! Forstå at dere påvirker unge jenter og gjør det på en BRA måte!

Jeg skjønner at dere går i forsvarsposisjon, det er en naturlig ting å gjøre, men når det kommer til materialisme og kroppsfokus så er dere ikke gode forbilder. Dere er sikkert helt fantastisk snille mennesker som har mye å by på, men det drukner i utseendefikseringen deres. Dere ER forbilder, enten dere vil det eller ikke, da MÅ dere ta ansvaret som kommer med posisjonen dere har som blogger, og innflytelsen dere har på de som er yngre! Om dere ikke vil det, om dere vil fortsette og si ?det er ikke min feil? da må dere finne en annen jobb!

Dere er en stor del av dagens kroppsfokus og kroppspress, presset det ikke er lenge siden du gikk gjennom selv, syns du virkelig det er greit sånn som blogg foregår i dag? Hvor alle er så ?ærlige? om hvilke operasjoner de tar? Jeg har alltid vært en flittig bloggleser og forsvart bloggere SÅ mye i diskusjoner med andre på min alder, men om dere ikke snart innrømmer at JA, vi har en NEGATIV effekt i dagens kroppspress, så gir jeg opp snart! Jeg krysser fingre og tær for at dere har så mye vett i hodet som jeg alltid har kjempet for at dere har! At unge jenter (som kanskje til og med blogger) har masse og tilby samfunnet på en POSITIV måte!

Kendra

25.02.2016 - 23:09

Vet ikke hva det er ved deg, men jeg elsker å høre på deg. Sporer som regel alle video blogger jeg kommer over, men ikke dine. Veldig bra sagt...også håper jeg du forsetter med flere video blogger :-) dessuten så har ingen rett til å dømme deg! Bitches. Du prøver ikke å være et forbilde og skriver dessuten om deg og livet ditt, noen som meg blir inspirert og andre dømmer. Do not Care! Sier jeg bare, go you ariel

Michelle Denice

25.02.2016 - 23:16

Folkens!! Vi lever i 2016 ikke 1999. Det er normalt nå og ha kroppsfokus og være med fokusert på utseende enn før.

Fillers og browrehab var ikke noe JEG hadde hørt om som 14-15 åring, men nå har vel unge jenter helt ned til 12-13 års alderen hørt om det. Sånn er VERDEN den dag idag, noen mennesker har bare veldig vanskeligheter for å skjønne og akseptere det.

Jeg syns du ARIEL skal legge ut hva f*** du vil på din EGEN blogg. No body cares or blame you. De som gjør det er bare sinnsykt misunnelige på deg, hvorfor skulle ellers folk klikka i vinkler? Syns det er helt latterlig, haha.

Stå på Ariel, you look so beautiful <3

Kim

26.02.2016 - 02:44

A - Amazing

R - Real

I - Interesting

E - Easygoing

L - Lovely

Ariel stå på ditt, og vær deg selv! Utrolig spennende, interessant og morsomt å følge deg! P'S Du er perfekt på din måte, og det kan ingen ta ifra deg eller gjøre likt som deg!

26.02.2016 - 18:19

Kan du prøve å få litt attitude? ansiktet ditt rører seg ikke.

28.02.2016 - 12:49

Du e rå ariel ❤️

Maria

28.02.2016 - 21:22

Rett og slett bare... kloke ord!!

Cassandra Lysgård

02.03.2016 - 14:26

Jævlig bra video!

Skriv en ny kommentar

hits