Q&A's

Kan du fortelle hvordan du gikk ned i vekt?
Jeg gikk ned i vekt etter tiden på Paradise, jeg var på mitt største når jeg kom hjem derfra. Det var nok mye alkoholen som gjorde at jeg gikk opp, så bare det å slutte å drikke så mye alkohol hjelp veldig. Jeg har alltid hatt veldig enkelt for å gå både opp og ned i vekt, men det er alltid bare snakk om et par kilo. Jeg har aldri vært noe stor fan av å trene, og har alltid gitt opp etter en liten periode. Jeg trener litt her og der, men ingenting fast. Det er noe jeg gjerne vil forandre på. Så svaret er vel egentlig at jeg brydde meg litt mer om hva jeg putta i kroppen. 

Liker du kaffe/te?
Jeg liker te, men det er ikke noe jeg drikker ofte. Kaffe har jeg aldri likt, men elsker kaffe latte og iskaffe!

Har du noe kontakt med familien i nord?
Jeg har ikke så mye familie i Nord, det er bare bestemor og bestefar som bor der. Jeg snakker med de av og til, de elsker å få brev så derfor prøver jeg å sende brev her og der! Det er alt for lenge siden jeg var hjemme sist, så jeg SKAL hjem i år! 

Hvor på kroppen har du strekkmerker, når du fikk dem og grunnen til at du fikk dem? 
Jeg har strekkmerker på oversiden av puppene, de kom vel i 15-16 års alderen da puppene mine vokste helt sykt mye. Har også strekkmerker på utsiden av lårene, vet ikke helt når jeg har fått disse men de har nok kommet når jeg har gått opp og ned i vekt iløpet av de siste årene.

Hvilke hudprodukter du bruker i ansiktet? 
Jeg bruker rens/skrubb - her tester jeg alltid ut noe nytt når jeg går tom. Men prøver alltid å finne noe med mye fuktighet, noe som kan brukes både som sminkefjerner og rens. Ansiktskremen jeg har vært mest fornøyd med er Decubal som jeg kjøper på apoteket. Jeg tåler ikke parfyme og har ganske tørr hud, så denne passer veldig bra for meg. Denne bruker jeg både morgen og kveld, så jeg slipper å ha mange ulike produkter.

Hva mener du med kyllingfilet? At man skal legge det under toppen liksom? Lukter det ikke vondt da?
Hehe, jeg mener ikke en ekte kylling filet! Jeg mener slike du kan kjøpe f.eks på H&M som typ ser ut som en kyllingfilet! Da dekker du puppene/holder de oppe, men det er ikke stropper osv på den. Sorry for at jeg ikke forklarte det bedre. 

Jeg synes du er fantastisk sterk, og lurer på om hva som fikk deg til å forstå selv at det var riktig å bli singel?
Vanskelig spørsmål.. Jeg og Daniel ble enige om at vi skulle gå fra hverandre, fordi vi trenge begge tid for å fokusere på oss selv.. Det var et helt jævlig valg å ta, men idag kan jeg si at det var det beste vi kunne gjort! Vi trengte tid fra hverandre! 

Hvordan ble du og Sophie Elise kjent?
Vi møttes for første gang i 2013 når vi begge var med på et program på TV2, etter det har vi møttes litt her og der på fester og andre sosiale sammenkomster. Hun kom å tattoverte seg hos Daniel, og så har vi bare holdt kontakten og blitt bedre venner. 

Hva er favoritt maten din?
Taco, pizza, chicken curry.

Du nevnte at du var fornøyd med høyden? Tipper du er ca. 1.65?
Hehe, jeg er nok lavere enn det! Jeg er bare 1.58. Mini!

Kan du legge ut spotifylisten din?
Jeg har prøvd, men får ikke til. Det er noe feil med selve spotifyen min. Tenker at jeg kommer til å legge ut YouTube videoer en gang i blandt med min favorit musikk! Er det greit? :-) 

Savner du å ha et forhold med Daniel?
Jeg har jo fortsatt et forhold med han, selv om vi ikke er sammen. Vi er bestevenner og har veldig mye kontakt. Men ja, jeg savner jo det å dele seng med han og våkne med han hver dag! 

Hvis han ønsker å ha noe med deg igjen, ville du sagt ja og flyttet fra Sophie og inn til Daniel?
Jeg tror ikke jeg hadde flyttet inn til Daniel med en gang. Vi har begge hatt godt av å være fra hverandre, og det er ikke noe jeg/vi vil risikere å ødelegge igjen med en gang. 

Føler du at du er en god venn for Sophie Elise?
Ja, det vil jeg si. Vi har en veldig god tone og snakker godt sammen. Jeg kan stole på henne, og hun på meg. Vi er nok ganske ulike, men samtidig like. Jeg digger Sophie og har blitt veldig glad i henne!

Føler du at du er et bra forbilde?
Dette er så vanskelig å svare på.. HVA er et bra forbilde? Jeg synes jeg er et OK forbilde. Jeg er ærlig, jeg har et godt hjerte og jeg er snill. Men om alle jenter budre gjøre alt jeg gjør, er en helt annen sak. 

Kan du fortelle litt mer om familien din som ikke er norske?
De eneste jeg kjenner av pappas side av familien er småsøskene mine. Ayse og Sabrin. De bor i Namsos og vi har fått bedre kontakt de seneste årene. Det er jeg veldig glad for! På en måte skulle jeg ønske at jeg kjente flere på den siden, men jeg har jo aldri hatt noe med pappa å gjøre, så jeg føler kanskje ikke de er så nær familie.. 

7 kommentarer

Amalie

04.03.2016 - 20:10

Bra svart <3 fine bilder!

04.03.2016 - 21:12

Hvor er buksa på bildet fra? :)

04.03.2016 - 22:49

Oi, er du virkelig bare 1.58 høy?? På TV og bilder ser du ut som du er minst 1.72!!! Ser ut som du har lange flotte bein! Du er kjempepen.❤️

Nathalie

05.03.2016 - 13:37

Hei Ariel.

Jeg leser bloggen din vær dag. Liker den og deg. Du er Norges flotteste dame syns jeg og kunne jeg valgt en jeg ville sett ut som så hadde det vært deg 😬. Så kjekt at du og Daniel har kontakt enda, heier på dere. Dere passer sammen ❤️. Jeg har et spørsmål til deg, hvis du hadde fått tilbud om å være med på PH en gang til hadde du sakt Ja el Nei?

Cassandra Lysgård

06.03.2016 - 02:05

Bra svart :)

07.03.2016 - 13:15

Bor du ennå sammen med Sophie Elise?

12.03.2016 - 23:43

kan du ta bilde med sophie så vi ser høydeforskjelen? hahah

Skriv en ny kommentar

hits