Mitt første møte med psykolog

Hei dere, beklager sen oppdatering fra meg idag. Jeg hadde en merkelig natt, og dagen har gått til å være litt nervøs før jeg skulle til psykolog. Nå er altså første psykologtime overstått, og jeg føler meg litt tom.

Jeg ble møtt av en eldre mann, veldig søt og hyggelig. Jeg var litt skeptisk nettopp fordi han var så "gammel" men det gikk overraskende bra. Det var absolutt ikke kleint eller noe, vi snakket mye. Han snakket mer enn jeg hadde forventet. Jeg trodde jeg kom til å snakke og at han bare skulle høre på. Men det var ganske godt at han snakket mye også. Da ble det mer en dialog, og det føltes mer natulig. Akkurat nå har jeg det bra, men jeg kjenner meg ganske tom som sagt. Vanskelig å forklare. Men jeg følte at han forsto meg. Jeg skal tilbake allerede på mandag. 

Jeg fortalte han at jeg har denne bloggen og at jeg deler mye av meg selv og mitt liv. Jeg sa at jeg hadde fortalt dere om at jeg skulle til psykolog og han svarte "oi, det er ikke mange som tør å gjøre det". Jeg håper det var positivt, hehe? 

Det er flere som ønsker at jeg oppdaterer dere ang disse psykologtimene, og det kommer jeg til å gjøre i en viss grad. Til neste gang fikk jeg en oppgave som skal minimere marerittene mine. Jeg skal altså før jeg sovner, tenke tilbake på sist mareritt jeg hadde og gjøre om slutten. Jeg skal altså bestemme hvordan marerittet ender, slik at det ikke lengre blir et mareritt. Vi får håpe det funker. 

Nå skal jeg slenge i meg litt mat og være med venner, så blogges vi senere. Forresten, gratulerer til alle kvinner! Det er jo kvinnedagen idag, så gi litt ekstra kjærlighet. Stor klem fra meg! 


 

7 kommentarer

Anja

08.03.2016 - 16:46

Har du skaffet deg en privat psykolog siden du fikk time raskt og skal snart tilbake igjen?

08.03.2016 - 17:55

Hvor mye betaler du for psykologen? Tror nemlig jeg selv hadde hatt veldig godt av å prate med en jeg også.

Anneilen

08.03.2016 - 18:11

tips er også å bli klar over hvorfor man har mareritt hva er bakgrunnen for det

Cassandra Lysgård

08.03.2016 - 18:21

Så bra du fikk til å snakke med han. :-)

Gratulerer med kvinnedagen! :)

Mia

08.03.2016 - 19:59

Jeg er veldig glad for at du deler dette. Å gå til psykolog er noe alle har behov for en eller annen gang i livet, så det er fint at du bruker stemmen din til å bryte ned skammen som enkelte opplever. For to måneder siden våknet jeg av panikk midt på natten, og det ble min wake up call, og jeg fant ut at jeg har bygd opp en engstelse, stress og uro over lengre tid, som nå resulterte i panikkangst. Jeg har hatt noen vanskelige uker siden, men prøver å se positivt på det, som en mulighet til å bli bedre kjent med meg selv og bli bevisst på å bedre min livskvalitet (ikke så lett midt på vinteren i Oslo). Dette ble veldig mye om meg, men av og til føler man seg så alene med tankene, så da renner det ut når man får mulighet. Håper du fortsetter å oppdatere oss, og jeg er sikker på at lysere tider er i vente for deg :)

Elise

08.03.2016 - 21:17

Gikk selv til psykolog i noen år. Følte meg også veldig tom etterpå, og var i veldig humørsvingninger. For man sitter jo og prater om seg selv og sine problemer i en time. Men jeg trives veldig med det, og det hjelper alltid. Burde egentlig vært pålagt og gå til psykolog, etter min mening. Alle har godt av det, om det så er en gang i uka eller en gang annenhver mnd :)

Amalie

09.03.2016 - 17:23

Utrolig fint bilde av deg vakre Ariel <3 så bra at det gikk bra hos psykologen. Lykke til neste gang, håper oppgaven funker!

Ha en fin dag <3

Skriv en ny kommentar

hits