Slik har dere aldri sett meg

Jeg har nevn til dere at jeg var på mitt største når jeg kom hjem fra paradise, men det var løgn. Eller, jeg hadde rett og slett glemt dette. Jeg tipper jeg er rundt 14 år på dette bilde. Veronica - bestevenninna mi fra nordnorge sendte meg dette bilde for bare en liten stund siden. Jeg kan ikke huske det i det hele tatt, men slik så jeg altså ut for noen år siden..

29 kommentarer

Monica

11.03.2016 - 23:22

Du e jo ikkje stor i d heletatt her Ariel, må jo være såpass synes æ

arielsoylandos

11.03.2016 - 23:24

Monica: Sa ikke jeg var stor, men dette er meg på MITT største :-)

Yvonne & Terje med 4beinte

11.03.2016 - 23:26

Jojo, men synes ikke du var stor da heller :) Like nydelig du, uansett størrelse, form og farge ;)

Johanne

11.03.2016 - 23:28

Jeg synes dette blir litt feil måte å formidle det på, i og med at mange leser bloggen din og sikkert føler seg kjempetykk akkuratt nå.. Jeg er 16 år og tenkte bare "wow" var det det største liksom. Tenk hvor stor jeg blir da😂

Ikke noe negativt altså, og jeg skjønner hvor du skal hen liksom, men for andre (helst yngre) kan dette misstolkes littegrann :)

Elsker bloggen din, og har følgt deg siden Paradise Hotel!

arielsoylandos

11.03.2016 - 23:32

Johanne: mener ikke jeg var stor, men dette er meg på MITT største :-)

Julie

11.03.2016 - 23:29

Blir litt oppgitt over sånne kommentarer Monica.. "må jo være såpass" det finner folk her o verden som sliter med å være tynne og ikke klarer å legge på seg, mennesker er mennesker la de se ut som dem gjør.

Andrea

11.03.2016 - 23:41

Du er alltid like pen uansett form du!

Rart at noen skriver at det blir feil at du deler det? Pga de som er yngre føler seg tykke osv, men du må jo få lov til å skrive og legge ut det du vil. du skrev aldri du VAR tykk.. folk må begynne å se forskjellene..🙈

Digger deg, heier på deg <3

Monica

11.03.2016 - 23:56

Julie: Tror du misforstår mitt utsagn, mulig det var klønete sagt og rom for tolkning, men poenget mitt var at det var ikke noe som slo meg som stort på det bildet, når det gjelder diskusjonen om folk som sliter med for lite vekt, er det like mye på sin plass diskutere det, men ikke her. Er helt enig i at folk skal få være som de er, man er født i sin egen kropp og om man klarer å være tilfreds i den er selvfølelsen mye bedre. At vi skal bli påprakket et kvinneideal som vanskelig kan oppnås uten mye forsakelse av både sunne og usunne livsstiler, er vel der skoen trykker. At du blir oppgitt over min kommentar vitner jo om sneversyn i motsatt ende av skalaen, dette for dem som er fornøyd med "såpass" uten at noen skal skjemmes over sin egen kropp.

Julie

11.03.2016 - 23:58

Har du sluttet å jobbe på h&m? :)

arielsoylandos

12.03.2016 - 00:09

Julie: nei :-)

Therese

12.03.2016 - 00:01

Synes det er veldig bra at du viser deg selv fra både de positive og de "negative" sidene! Bloggen din handler ikke om at du lever det perfekte liv (som visse andre bloggere gjør uten å nevne navn) men du legger ut DIN hverdag! Det legger ikke press på oss lesere og alt blir så mye mer naturlig!

Var veldig teit formulert, men håpte du skjønte litt av det hvertfall :) <3

arielsoylandos

12.03.2016 - 00:08

Therese: tusen takk, jeg skjønner akkurat hva du mener <3 stor klem til deg!

Hilde

12.03.2016 - 00:19

Liker at du velger å legge ut dette. Når vi ser på deg i dag ser vi jo at du har endret livvstilen din. Og det kan andre også som er litt større enn "normalen" om de selv ønsker det. Om noen tror du øker press med å legge ut bilde av deg selv på ditt største som ikke var alt for stort er det deres tap.

Kunne du skrevet litt om puppereduksjonen din?

Karoline

12.03.2016 - 05:31

Hei ariel :)

Har ru noen gang filmet deg selv mens du har hatt sex evt når du har "koset" deg alene? Å kunne. Du spilt inn en pornofilm for penger?

Marit

12.03.2016 - 08:25

Blir lei meg av dette innlegget. Desverre mistet du nå en fast leser......

Inger

12.03.2016 - 08:49

du på ditt STØrste??? Herregud... Såå stor. Tenk deg om før du publiserer sånne på blogg.no der d florerer av fjortiser.

12.03.2016 - 08:51

Dette blir for dumt. Nå sitter det hundrevis av jenter rundt om i landet som helt sikkert føler seg tykk. Du som har denne posisjonen i bloggverden burde virkelig skjønne litt mer etter all snakk om at bloggere er "forbilder". For det første er du ikke stor på bildet. Du ser ut som en helt vanlig 14 åring! Det at du mener dette er tykt og sender ut disse signalene er IKKE bra! Håper virkelig at dere unge jenter som leser kommentarfeltet skjønner at det er ikke dere det er noe galt med!

Rebecca

12.03.2016 - 09:14

Tror ikke dere bloggere er klar over hvor stor påvirkningskraft dere har. Jeg er veldig glad for at jeg er 30 år og vet at nesten alt som kommer fra bloggverden er bare piss, men jeg syns synd på dagens jenter og unge som tror at det dere driver med, og formidler via tekst og (redigerte?) bilder er normalt. Det er trist å se hvor dårlige forbilder dere faktisk er.

Elle

12.03.2016 - 09:43

Du så normal og sunn ut:) fin er du alltid, ariel!!

Thea

12.03.2016 - 11:20

Dette blir for dumt. Du var overhodet ikke stor på det bildet, du ser helt normal ut- antageligvis slik som 90% av leserene dine ser ut. Også legger du ut et innlegg med hovedbudskapet "meg på mitt største", du må jo skjønne at dette kan påvirke helt normale jenter på en negativ måte. Synes du bør bruke innflytelsen du har som blogger bedre, og ikke legge opp til at helt vanlige jenter skal føle seg tjukke.

Amalie

12.03.2016 - 11:26

Alle som skal vri og vende på alt, herregud!

Du var kjempe fin Ariel, uansett hvordan du ser ut er du vakker. Ha en fin dag flotte du <3

dacruz

12.03.2016 - 11:49

Alle ser seg selv på en annen måte, alle sliter med noe de ikke er fornøyde med. Men er det vår rett til å kritisere hvordan du tenker om deg selv ? Shit as, folk har lite å gjøre på en fredagskveld.

Caroline

12.03.2016 - 12:14

Herregud nå må dere skjerpe dere, vrir å vender på alt dere som kommer med bare negative kommentarer. Innerst inne er det vel dere som føler dere truffet og ikke alle andre. Og ungdommer nå til dags klarer faktisk å ha sine egene meninger om kroppspress. Noen gir etter mens andre står i mot.

Og til noe helt annet så skrev Ariel om seg selv og at dette var ho på hennes største. Så la jenta være i fred.

Stå på Ariel og ikke bry deg om de negative kommentarene folk skrive. Vær deg selv og skriv om hva du føler for selv og ikke hva andre mener du skal skrive om. Leser bloggen din uansett jeg <3

Kristine Larsen

12.03.2016 - 16:08

Still looking good!

Marie

12.03.2016 - 16:33

Om man er stor eller ikke, har ikke det noe å si på hvor vakre alle er på innsiden og utsiden..

men du er jo en blogger, og skal stå frem som ''perfekt'' for alle.

Jeg ser ikke hvilken hensikt og mening dette blogginnlegget var, etter min mening er det å hakke på andre som er litt overvektige eller har noen kilo for mye.

Ikke rart det er press på jenter når alle skal klage om hvordan folk så ut før og nå.

og selv om det var deg på ditt største, så er det feil og kalle det ''største'' for på det bilde vil jeg kalle en person normal!

Du er en flott jente både nå og før, har ikke noe imot deg, men akkuratt det innlegget ga ingen mening :)

Sarah.M

12.03.2016 - 18:41

wtf skjønner folk ingenting eller lol, jeg sier selv at "da var jeg på mitt største" og da var jeg ikke stor engang, men jeg har aldri veid mer eller vært så fyldig eller hva enn folk kaller det, som da. Alle har har vel en gang vært på sitt største, enten det er folk som er veldig store, som kanskje har vært større en det de er nå, eller om de er på sitt største akkurat nå, eller om folk som er små er på sitt største nå fordi de var mindre før osvosv. Ugh. "Størst" handler ikke om å være KJEMPESTOR, man kan ha to bittesmå steiner, men at den ene er litt større enn den andre, og dermed er den steinen den største. At folk skal kommentere hvert eneste jævla ord som kommer ut av munnen på folk...

E

12.03.2016 - 23:20

Det er jo ikke noe galt at Ariel legger ut dette med bildeteksten "meg på mitt største"? Alle har forskjellige strl når det kommer til seg selv på sitt største, minste også for den saks skyld. Ingen burde ta seg nær av dette, hun sender ikke ut noen melding om at er du så stor burde du gjøre noe feks. Syntes det blir dumt å vri på hva innlegget egentlig handler om... Du er så fin atte, Ariel, både nå og da :)

Cassandra Lysgård

13.03.2016 - 12:24

Herregud altså, at folk skal ta seg nært av dette er helt latterlig! Gir faktisk opp menneskeheten snart.. x)

Martine

14.03.2016 - 01:42

Syntes det er dumt du vier så mye oppmerksomhet på bloggen til å skrive om "da jeg var stor" når du ikke var stor i det hele tatt. Litt mage har du, men det er det eneste. Du blåser det opp som om du har hatt store problemer med overvekt, noe man ser du ikke har hatt. Synd for dem som virkelig sliter med det. Enig med Thea over her, du ser ut som en normal jente. Det å skrive et blogginnlegg og kalle det "meg på mitt største", virker tankeløst. Hadde du virkelig vært stor og overvektig, er saken faktisk en annen.

Skriv en ny kommentar

hits