Crazy hair

Jeg tror ikke jeg er alene når jeg sier at jeg alltid vil gjøre noe nytt med håret? Nå har jeg gått uten extensions i kanskje en uke, og jeg merker allerede at jeg trenger en forandring igjen. Jeg har bestilt hår, så det er på vei. Denne gangen tar det litt lang tid, for HC hair holder faktisk på å lage noe som bare er for meg. Det var frisøren min som foreslo at vi skulle gjøre noe kult, og jeg sier skjeldent nei til å teste ut noe nytt - så dette blir spennende. Jeg drar jo på ferie snart, så det hadde vært morsomt å få håret på før den tid. Det som er kjipt er at hver gang jeg ser et bilde av en jente med helt svart hår så vil jeg også ha det. Det er så rent, enkelt og fint. Men det får vi ta en annen gang, nå er det på tide å leke seg litt igjen. Jeg vet ikke om dere husker at jeg hadde blått og lille hår for ca et år siden? Det var sinnsykt kult, men så blir van veldig fort lei av det også. Kjenner jeg meg selv rett så kommer jeg nok alltid til å eksprimentere litt med utseende og gjør mye forskjellig med håret. Det er gøy! Har dere gjort noe crazy med håret eller har dere tips til hva jeg kan prøve ut?

7 kommentarer

Tone

13.03.2016 - 14:52

Jeg skal snart farge håre Mørkebrundt med Hvin rødt ombre jeg bare elsker den kombinasjonen. Jeg er også lei av min hårfarge er veldig lengesiden jeg har farget håre så det blir godt å få en ekstrem make over hehe. Kanskje noe du kunne prøvd ut? :)

arielsoylandos

13.03.2016 - 16:21

Tone: hørtes sykt kult ut! vil se deg når du er ferdig :D

Charmina

13.03.2016 - 18:21

Jeg hadde faktisk planer om å farge håret mitt som på det bildet. Må ha litt forandring i blant:)

13.03.2016 - 20:24

Den fargen er dødsfin!! Jobber du ikke noe nå i butikk?

M

14.03.2016 - 02:05

Jeg skjønner ikke at så mange av dere bloggere (og mennesker generelt) tør å farge om håret så ofte?! Haha. Blir det ikke utrolig slitt av all den farginga? Jeg tør nesten ikke farge etterveksten, liksom. Synes du har fin farge nå, jeg. :-) Ikke farg det for ofte, det sliter veldig på håret. Bare se på TCMN og Annais, de hadde jo såå langt og fint hår før de begynte å farge det annenhver mnd. De måtte jo klippe halve håret til slutt

Cassandra Lysgård

15.03.2016 - 02:39

Jeg eksperimenterte med håret mitt helt psyko mye før, så mye at jeg tilslutt ødela det. Heh, ops! Så nå er jeg korthåra oghar den naturlige hårfargen min og skal nok la det vokse ut i fred. :)

Jeg har hatt alt fra platina - svart, blått - rosa, og hundre forskjellige frisyrer. :P

Amalie

15.03.2016 - 16:16

Så utrolig kult!

Gleder meg til å se resultatet <3 blir sikkert skam kult!

Skriv en ny kommentar

hits