"Mamma til Michelle er en hore og Isabel ser ut som Michael Jackson"

Jeg leser kommentaren "hore" når det kommer til Mamma til Michelle fordi hun venter på sitt 3. barn. Jeg leser kommentaren "Michael Jackson" om Isabel etter hun har operert nesa si.

Hatere, nett troll, u name it. De finnes overalt, og de kommer alltid til å gjøre det. Er du utlening, så blir du mest sannsynelig mobba. Er du norsk, blir du mest sannsynlig også mobba. Det spiller ingen rolle hva du heter, hvor du kommer fra, hva du jobber med eller hvordan du ser ut. En eller annen person kommer til å snakke stygt om deg, prøve å trykke deg ned, hate på deg. 

Jeg og alle andre bloggere i hele verden har tatt opp temaet om og om igjen. Nettsak etter nettsak, tv program om haterne, og lista fortsetter. Det gjør vel kanskje ikke saken bedre, men håpet om å kanskje nå ut til noen er jo der. Jeg kan gå inn på et bilde på instagram og 4 ulike personer har en diskusjon under et bilde. Ikke en hyggelig diskusjon. Det er drittslenging frem og tilbake, og det stopper ikke. Det kommer ikke til å stoppe. Sosiale medier er fucked up, det er bare å akseptere det. Jeg har akseptert at det kommer stygge, ekle kommentarer. Jeg velger å ha kommentarfeltet åpent og jeg gir egentlig blanke faen i om noen har noe stygt de vil skrive. Vær så god, skriv det - gjerne med masse utropstegn også. Kul du, håper du sitter med en veldig god selvfølelse inni deg etter du har vært innom her og f.eks kommentert noe så usaklig som "hore" eller "fy faen, hvem har oppdratt deg?".. 

Jeg rister litt på hodet iblandt og tenker "what the fuck", men det er bare å se forbi det. Det som er trist er at det ikke bare er de offentlige personenen som blir utsatt for dette. Alle blir utsatt for dette. Jenter og gutter i 13 års alderen som er aktiv på sosiale medier blir utsatt for nettmobbing. Det er ikke greit, men hvor mye mer kan man gjøre? Det er slik verden er nå - velger du å ha en konto på instagram eller en annen platform så må du nesten bare godta at folk skriver dritt til deg. Dessverre, men sånn er det bare. 

At mennesker er så usikre på seg selv at de kan sitte å skrive en masse dritt til andre, det er helt sykt. Jeg skjønner ikke hvordan det kan være så mange av dem heller. Det føles som de er som bier. Går du inn for å ta de, så gjør du bare vondt verre! 

Det er lov å ha meninger! Jeg liker ikke alle mennesker, jeg synes ikke alle mennesker en pene eller smarte - men får jeg noe godt ut av å skrive "du var stygg, du" på et bilde? Hva kan jeg tjene på det? Ingenting. Nada. 

Poenget mitt er vel i bunn og grunn at vi heller faktisk bare må lære oss å gi mer faen. Vi lever i en merkelig verden, men det er vel bare å akseptere det. Så lenge jeg kan legge meg i senga og ikke ha dårlig samvittighet for noe, så er jeg fornøyd. Ikke alle tenker slik, men man kan ikke bestemme hva andre skal gjøre. Så hvis du også kan gjøre det samme - ha en ren samvittighet og vite at du ikke har gjort noe for å såre noen, så er du så mye bedre enn så mange andre. 

Love, A

33 kommentarer

Kathrine

13.03.2016 - 21:38

Hvordan har du fått kroppen din så slank? Du sier jo selv at du var på ditt største inne på hotellet og du er jo mye mindre nå. Du har for min del sett fantastisk ut hele tiden <3

arielsoylandos

13.03.2016 - 21:44

Kathrine: slutta å drikke alkohol, hehe!

Mamma til ung blogger

13.03.2016 - 21:41

Har aldri kommentert på en blogg i hele mitt liv. Men nå måtte jeg. Fantastisk innlegg!

arielsoylandos

13.03.2016 - 21:44

Mamma til ung blogger: takk takk :-)

Ester

13.03.2016 - 21:41

Amen, babe

Rikke aune

13.03.2016 - 21:46

Fantastisk bra! Har sjøl blitt mobba i flere år, å syns d e på tide me stopp.. Men ikke faen om folk stoppe, mobbing kanj vær dæmmers fritid, og bruk tia på å mobbe andre, skriv stygge kommentara og my meir. Og at folk ikke lære kor vondt d gjør osv.? Syns d va bra skriva!

Andrea

13.03.2016 - 22:02

Skal Anna få sitt 3.barn?!!

13.03.2016 - 22:11

❤️❤️

13.03.2016 - 22:12

<3

13.03.2016 - 22:21

Vel det er rart hva folk bruker tiden sin på, for hva får dem ut av å sitte å skrive stygge ting over nett. De hjemer seg bak sosiale medier å jeg er sikker på om du hadde møtt de i real life at da hadde de ikke vært så store i munnen. Sosiale medier har makt forde at de kan gå ut uten et ansikt å vise de kan skrive anonym så er se sjerma. Noe jeg personligt synest er barnsligt! Etter mye mobbing i 5år har jeg lært en ting at det er ikke du som er feilen det er dem som vil bruke så mye tid på å ødlegge et annets liv en å heller gjøre noe med sitt eget :-) Du er helt fantastisk Ariel <3

13.03.2016 - 22:24

Desverre er det slik at velger du å være en offentlig person må en å ta "shitten" som følger med.

Desverre ):

Jeg var ei helvetes Tattoo bitch på Robinson.

Fikk Mail m hat så det holdt.

Bedre ble det ikke da jeg og Malin fikk Eyvind Helstrøm hjem en uke på kjøkkenet vårt.

Da fikk jeg de styggeste Mail om meg som mamma.

Men heldigvis så vet en selv hva en står for og jeg svarte enkelt.

Syntes det er ganske fantastisk at du/dere ikke bytter kanal men velger å se hele programmet m meg og min datter.

Og jaggu så de repriser også.

En har et valg

Trenger ikke se og trenger ikke lese ting en ikke ønsker.

Å kalle en ung pike for "hore" når hun venter barn Nr 3 sier jo mere om personen som skriver en personen som venter barn..

Selv syntes jeg en bør begrense bruk av barn på sosiale medier.

Noe jeg selv havnet oppi da mitt barnebarn havnet mitt i en "bilde konflikt" på bloggen til 2 jenter.

Barn får ingen valg de blir bare offentlige personer uten å ha noe de skulle sagt.

Men det er mitt syn på mitt barnebarn.

Hva andre velger må være opp til dem.

Fei for egen dør før du feier andres.

Hva en ønsker å gjøre m nese,rumpe,øyner,Tattoo osv er da for fader opp til en selv.

Nei, er nok disse nettrollene som har et lite spennende liv og bruker alt for mye energi på å tråkke på andre for selv å føle seg bedre...

One life

One Chance

Do what the fuck u want to do 👊🏻👊🏻👊🏻

arielsoylandos

13.03.2016 - 23:08

Anonym: du e go du Anita ;*

13.03.2016 - 22:50

Hore er hu vel ikke, bare litt uansvarlig med tanke på at hu ikke har noen utdanning i bakhånd når bloggingen slutter å gi inntekter pg hu sitter der med 3 barn, og hvem bryr seg om hu Isabel?:P Uansett, forskjell på kritikk og drittslenging!

arielsoylandos

13.03.2016 - 23:07

Anonym: "hore" er ikke kritikk! tror ikke mamma til michelle trenger å bekymre seg over penger :-)

Line Sofie

13.03.2016 - 23:01

AMEN TO THAT!! I love u ariel❤️❤️

aysha

14.03.2016 - 00:48

Først vil jeg si at du er utrolig vakker på innsiden og utsiden<3

En som har god hjerte med fullt av åpenhet og ærligheten din. Uansett hva du Gjør eller hvem du er og hvordan du ser ut er, viser at du har en rent hjerte som får andre til å vise respekt og kjærlighet for deg. Jeg kan ærlig si at du er en av aller de beste blogger og ikke minst tålmodig jente.

Det akkurat du har skrevet så er jeg 100% enig med deg. For I dag lever vi I et samfunn hvor alle er liksom flinke til å mobbe andre dominere om andre. Folk lærer seg aldri å respektere og vise kjærlighet til andre, men de nyter av se og samtidig Gjøre vondt mot andre

Så til slutt vil jeg si at forsett slik og stå på dine meninger uansett hva fordi folk forandrerseg nesten aldri for å si det sånn, men samtidig være snill med dem selv om de ikke viser respekt for deg. Uansett hva folk sier om deg så Vær tålmodig og snill så vil alle forsatt elske deg enda mer.

Hilsen fra en som leser blogger din fast:)<3

Martine

14.03.2016 - 03:07

Fantastisk innlegg Ariel<3 stå på!<3

Maria

14.03.2016 - 03:37

Veldig fint innlegg. Synd at det skal være sånn.

Selv er jeg rundet 20 år og heldigvis for det. Jeg har kun facebook og det er så enkelt som at jeg har elendig selvtillit og tåler ikke å få drit. Jeg har også dårlig nok selvtillit til at jeg f. eks. vegrer meg ekstremt for å legge ut bilder av meg selv på sosiale medier (derfor gjør jeg det kun på min lukkede FB der alle mine venner uansett vet hvordan jeg ser ut).

Jeg tenker jo litt sånn at man kan til en viss grad velge å eksponere seg også. Er man usikker på seg selv må man jo ikke poste bikinibilder og selfies på instagram. Man bør vite litt selv hva man tåler. Men syns uansett det er forferdelig at det skal være sånn. Å være en offentlig person må SUGE nå til dags.

Elvira Eli

14.03.2016 - 07:35

Jeg er ei jente på 17-åring og Jeg har blitt utsatt for nettmobbing, fysisk mobbing og alt i kanskje 13 år nå.. Har sliti med depresjon men alle bare forsetter, sliter med å få venner og stole på folk! Ble kaldt for hore som 11/12-åring siden jeg bare var med gutter. Gråter megselv til søvne nesten hver natt, så kan ærlig si at jeg ville ønske alle bare slutta med det, for tilslutt så får folk tanker som jeg har fått.. Startet med selvskading fordi jeg ikke takla smertene lenger, ville bare hoppe ned fra 3'dje etasje på skolen siden alle bare lo av meg og fikk meg til å gråte på skolen.. Så ja.. NettMobbing, fysisk mobbing osv er no dritt.. Har prøvd å ignorere det, men er rett og slett helt forjævlig vanskelig å ignorere 😔

Unni

14.03.2016 - 07:40

De som slenger ut "hore", må slå opp i ei ordbok og sjekke hva en hore faktisk er. Og nå er det vel slik at man kan få bot for å slenge ut slik. Man er jo ikke anonym. IP følger jo med når man poster en kommentar. Trist å se at både veldig unge og voksne poster stygge kommentarer. Skjerp dere voksne, dere er dårlige forbilder for de unge!

Jessica

14.03.2016 - 08:32

Heilt enige med deg når det gjelde nettroll! Jeg har selv blitt utsatt for mobbing, å verre ble det når jeg ble gravid som 15 åring, samme som mammatilmichelle. Å jeg ble kalt hore på grunn av det. Jeg var sammen med barnefar. Å jeg skjønner ikke hvorfor mennesker bak tastaturet tør å skrive så mye stygt. Lurer på hva de føle seg når de gjør det, om de har det bra med seg selv eller om de har det vondt. Siden de vil såre andre.

Håpe de tenke seg om, men uansett hva vi sier så komme nettrolle til å slenge dritt uansett hva vi gjør. Å det blir aldri slutt på det. Trist men sant!

Alison

14.03.2016 - 13:03

🙌🏼👏🏼😍

Camilla Acklam

14.03.2016 - 13:42

Tror mange trenger å kjøpe seg en ordbok. Har selv blitt kalt hore flere ganger, og det er få ting som føles verre.

X

14.03.2016 - 15:11

Mamma til Michelle er kanskje ikke en hore, men folk har all grunn til å reagere. Å være gravid med tre FORSKJELLIGE menn, innen man har fylt 20 år er ikke bare-bare. Dette er en problematikk som må tas opp. Hvorfor, spør du? Skal ikke privatlivet være privat? Riktignok skal privatlivet være privat, men når hun har valgt å bygge hele imaget sitt på det ¨å være mor", og valgt å være åpen om dette må man også kunne dele sine meninger om hennes valg.

For meg virker det rett og slett som at hun bruker barna sine til å tjene penger på bloggen. Hver gang bloggen hennes går litt "dårligere", popper det opp en ny nyhet om at hun venter barn. Er ikke dette litt mistenkelig? Hun bruker ungene sine som en inntektskilde, og det er skammelig at det tillates. Dette er på ingen måte hat, men rett og slett konstruktiv kritikk på sett og vis.

Mamma til Michelle er ingen helgen, så er det er greit at man slutter å forsvare henne som om hun var det. Hun er kanskje ikke hore, men hennes verdier er ikke akkurat det man ønsker å ha i samfunnet.

19 år og venter sitt tredje barn med en person hun ikke har vært sammen med i 1 år engang... Om hun ikke skal tjene på bloggen i fremtiden, kan hun i hvert fall leve av barnetrygd.

Ida

14.03.2016 - 17:26

Helt enig med X, her. :)

Camilla

14.03.2016 - 18:25

Jeg må også si meg enig med x.

Heidi

15.03.2016 - 07:53

Du får det sakt! Due kjempe flinke!♡

Ommund

15.03.2016 - 12:57

Du er så god!!

Maria

15.03.2016 - 12:58

Mobbing er aldri greit

. Men jeg synes att man som selvvalgt offentlig person må tåle kontruktiv og saklig kritikk og att ikke alle alltid er enig med ens valg.

Angående mammatilmichelle så velger jo hun og dele livet til seg og barna på nett. Om hun er en hore , nei selvsagt ikke , noe slikt er bare hesselig og slemt og skrive.

Jeg synes hun virker veldig søt og som ei fin jente .. Men hun tar en del uforståelige valg. Jeg reagerer på att hun deler så mye om barna. De har jo faktisk ikke noe valg og stemme oppi dette. Og når jenta hennes blir redd fremmede som kommer bort så tenker jeg att da er din jobb som mor og skjerme barnet fra offentligheten. Jeg synes barna hennes blir brukt for mye til " klikk" og det er jo på en måte dem som er inntektskilden hennes .. Uten dem - ingen blogg. Om det er etisk riktig og bruke barna for og tjene penger kan jo diskuteres. Og denne nye graviteten , det virker så kalkulert og planlagt opp mot bloggerne. Men så tenker jeg , hvem i alle dager for barn for og skape klikk på en blogg ?! Ingen gjør vel det.

Og att folk reagerer på att hun får sitt tredje barn med en hun har vært sammen med i knappe 6 måneder , det skjønner jeg. Det er så utrolig kort tid og hun er så ung. Men hun må selvsagt få hvor mange barn hun vil , det jeg reagerer på er att hun bruker graviditet og barn til klikk på bloggen.

Og å leve i rampelyset for barn er ikke enkelt , det er en grunn til att store stjerner skjermer barna sine alt de kan. Man kan jo se på barnesjestjerner , mange av dem kommer jo skjevt ut senere i livet. Og dette med bloggerbarn er jo noe som ikke er prøvd før så hvordan det vil gå med de får man jo ikke vite før de selv er voksne.

Amalie

15.03.2016 - 16:14

Veldig enig med ditt innlegg!!

15.03.2016 - 19:26

Mener du at mamma til michelle er ei hore!! Virkelig!!

Cassandra Lysgård

15.03.2016 - 21:22

Veldig bra innlegg!

Kristin

17.03.2016 - 16:50

Dont give up!☺️😋👍🏽👌🏽👏🏽🙏🏽 dont give up one day you will look back and be glad you didn"t!☺️😋👍🏽👌🏽 heier på deg!☺️🙈

Skriv en ny kommentar

hits