Psykologen hypnotiserte meg

Igår hadde jeg mitt andre møte med psykolog. Det må være den sykeste opplevelsen jeg noen gang har hatt i hele mitt liv. Han hadde lyst å teste hypnoseterapi på meg, og jeg var så gira. Jeg synes slike ting er så spennende! Jeg har aldri blitt hypnotisert før, så det han gjorde på meg igår var altså bare en test for å se om jeg kunne bli hypnotisert (det er ikke alle som lar seg hypnotisere).

Jeg la meg ned, fikk beskjed om å lukke øynene og bare høre på hans stemme. Han begynte hypnotiseringen og jeg var helt avslappet. Jeg tror aldri jeg har vært så avslappet i hele mitt liv. Han fikk meg til å forestille meg visse ting og hendelser, jeg skulle blandt annet se for meg at jeg svevde avsted på en sky. Når han sa dette med skyen så så jeg automatisk for meg Aladin og det flyvende teppet. Og når jeg "våknet" fra hypnosen så sier han til meg "kanskje du så for deg Aladin og det flyvende teppet når du svevde på denne skyen?". Det var jo nettopp det jeg så for meg!? Hvor sykt er ikke det? Ikke nok med det, men mens jeg lå der så hadde han poket meg med en penn i armen min uten at jeg kjente noe til det. Så spør han meg "hvor lenge tror du at du lå der med øynene igjen?" og jeg mente på max 10 minutter, men jeg hadde ligget der dobbelt så lenge.

Jeg satt der og var helt sjokkert. Jeg har jo hørt om hypnotisering før, men andre tenkt så mye over det. Ut fra denne testen fikk jeg et resultat som viste 11/12. Altså, jeg lar meg absolutt hypnotisere. Så derfor skal vi altså fortsette meg det, noe jeg synes er veldig spennende!

Hvordan hypnoseterapi kan hjeple, det vet jeg ikke enda. Men det er vel det at man skal jobbe med underbevisstheten på en eller annen måte. Jeg fikk opp bilder i hodet mitt av hendelser som jeg ikke har tenkt på på flere år.
Gamle minner, rett og slett. Det var bare en helt sinnsyk opplevelse, og jeg gleder meg til å fortsette med det.

Har noen av dere blitt hypnotisert?


Foto: Maria Forås

 

8 kommentarer

Bittelouise

15.03.2016 - 18:20

Faktisk har jeg ikke opplevet det selv.

Amalie

15.03.2016 - 19:35

Åh så spennende. Jeg husker ikke, men tror ikke jeg har opplevd det før.

Fint bilde av deg vakre <3

15.03.2016 - 20:41

spennende! har også hatt lyst til å prøve hypnotisering.

men jeg lurer på om du kan skrive hvorfor du går til psykolog?

Mona

15.03.2016 - 22:58

Så spennende :) Hva heter psykologen?

Gina

15.03.2016 - 23:03

Jeg har selv gått i hypnoterapi noen ganger, det er en helt merkelig følelse, men også ekstremt deilig og man kjenner virkelig forskjell på tankemønster osv etterhvert.

Maria

16.03.2016 - 01:34

Ja, jeg har blitt det. Jeg gjorde det for å bearbeide noe spesielt og det hjalp ingenting. Jeg følte meg helt sykt avslappet, men syns egentlig bare hypnosedamen var irriterende. Jeg ville ikke snakke, bare ligge der og chille. Haha. Så ble mye sånn "mm" "mm" "ja" "mm" fra meg. Jeg fikk ikke opp de minnene hun snakket om skulle komme heller, ville bare være i fred. Lol. Jeg tror det er litt hva man tror på selv. Hvis man ikke tror på hypnose funker det ikke.

Jeg har også prøvd sånn "showhypnose" og ble tatt av scenen fordi jeg var "umottagelig" :P

Cassandra Lysgård

16.03.2016 - 17:47

Nei, men det fikk jeg veldig lyst til å prøve ut.

Veldig fint bilde av deg forresten! :)

16.03.2016 - 21:29

hvilken psykolog går du til? og hvor mye koster det å gå til han?

takk for svar :)

Skriv en ny kommentar

hits