Den døde rett foran trynet på meg

Hei igjen, søtiser!

Jeg fortalte dere her om dagen hvor mye jeg hater pc'n min og at det er så mye feil på den. Vet dere hva som skjedde igår eller? Den døde. Den bare døde rett foran trynet på meg. Jeg leverte den inn på rep igår og sitter nå med en låte-pc. Tenk om alt er borte? Alle bildene og videoene mine.. Det er bare så typisk min flaks. Jeg kommer til å bli så lei meg hvis den ikke kan gjenopplives igjen.. Men på en annen måte vil jeg typ at den skal være helt død, for da har jeg en unnskylding til å gå å kjøpe en mac.. Jeg vet ikke helt hva jeg ønsker mest. Jeg har jo værtfall noe på dropbox og noe på bloggen, men det er så kjipt å miste så mye. Så mange minner!

Vel, det kunne vel vært verre. Nå skal jeg kose meg på sofaen resten av kvelden og prøve å fikse døgnrytmen litt. Igår satt jeg våken til sikkert 03 og sov til 13, det er ikke okei. Håper dere har hatt en fin dag!


Det er forresten veldig mange som spør om denne jumpsuiten, min er xs og den finnes her! Det er absolutt favorittplagget mitt for tiden! (adlink)

5 kommentarer

Amalie

16.03.2016 - 09:51

Sååå utrolig kjipt.. Håper du får bildene og slikt tilbake. Du burde hatt en ekstern harddisk eller minnepenn, som du kan lagre bildene dine innpå - slik at hvis sånne ting skjer med pcen, så har du bildene lagret innpå minnebrikken! :-) Jeg har to eksterne harddisker, og jeg er veldig fornøyd. Den første harddisken er full, så jeg måtte kjøpe en ny. De skaffet jeg på butikken som heter harddisk, mener jeg? De har en nettbutikk også. Men dette kan vel kjøpes mange andre steder også!! 😄

Ha en fin dag! 💗💗

Vanja Karine

16.03.2016 - 12:06

Dropbox har redda livet mitt fleire gonger!

Ønsker den god betring! :)

Camilla Acklam

16.03.2016 - 13:55

Ekstern harddisk har vært redningen min flere ganger. Håper det ordner seg!

Karoline

16.03.2016 - 17:17

Ho Irmelin i Paradise ligner skikkelig på dæ:-p Flere som har lagt merke til det? x) syns ho e den peneste dær inne, så dt e positivt ment! :)

Cassandra Lysgård

23.03.2016 - 21:56

Så kjipt med pcen. :S

Skriv en ny kommentar

hits