Det er lov å ha egne meninger

Det var endel ulike meninger fra dere etter innlegget jeg la ut tidligere idag - noe som er fullt forståelig, alle har egne meninger! Gøy å ta opp slike ting også, bare for å se hvor gira folk blir og hvor sterkt visse går ut med sine meninger. Jeg synes jo som sagt det er greit å si "nigga" og jeg blir ofte kalt det selv også. Så når jeg eventuelt skriver noe sånn igjen på snap, her eller hvor som helst - så sier jeg det med respekt.Idag er jeg nesten like happy som det jeg var igår! Jeg vet ikke hva som skjer, men jeg har bare så sykt mye motivasjon for hva som skal skje fremover nå. Jeg er super gira og skikkelig tørst på livet! Jeg vil egentlig bare ta på meg en onepiece og danse rundt som en teletubbie. Skrev jeg nettopp det? Hihi! 

Jeg tror uten å lyve at jeg ikke har vært så glad som det jeg er nå på mange måneder. Og det kommer av så mye forskjellig; bloggen, dere, vennene mine, D og ulike prosjekter jeg holder på meg. Jeg er mer fokusert enn noen gang på å komme meg videre i livet, og nå vet jeg hvilken vei jeg skal ta. Nå er jeg bare så glad for at jeg valgte å starte blogg igjen, og jeg tror det har gitt meg veldig mye. Så takk til alle som henger med, jeg digger dere!

Nå skal jeg få servert kake av Joanna og bare kose meg resten av dagen! Det var ikke så fint vær idag som jeg hadde håpet på, men det er fortsatt innafor! Vi blogges senere, ha det best så lenge ;*
Skjorte fra Junkyard, jakke fra H&M

8 kommentarer

Amalie

17.03.2016 - 19:06

Du er så nydelig!!

17.03.2016 - 19:34

Unnskyld meg, men hvor dum er du? "Hvis jeg noen gang bruker et sånt ord igjen så er det med respekt". Det er jo AKKURAT det det ikke er!! Det er et nedlatende og undertrykkende ord som ble brukt av hvite mennesker som kjøpte svarte mennesker og brukte de som SLAVER. Altså hva faen. Er du klar over hvordan hvite mennesker brukte og behandlet slavene sine? Det er greit at du velger å være uvitende og respektløs, samt oppfattes som rasist, ved å bruke det ordet - men please. Ikke kom her å si du sier det med respekt. Blir rett og slett helt kvalm og satt ut. Ønsker du å drite deg ut ved å bruke det ordet, helt greit, men ikke prøv og forsvar det. Og vennligst les deg opp på litt verdenshistorie, det virker det som at du trenger. Sorry klikking, men dette var virkelig ikke gjennomtenkt fra din side! Skjerp deg.

17.03.2016 - 19:55

Sluttet å jobbe?

Birgitte

17.03.2016 - 20:04

Til anonym!

Synes det er forkastelig at du ikke tørr å gå ut med navn når du kommer med så stygge kommentarer! For det første, Ariel har ikke vært noe annet enn ærlig på denne bloggen, og hun kommer med sine meninger og legger seg padde flat om hun gjør/skriver eller sier "dumme" ting. For det andre, hun skriver også at hun selv blir kalt det, og når hun bruker N'ordet så er det ikke ment rasistisk! Tror ikke hun er sånn at hun sier det til alle de som er mørke. Hun skriver i dette innlegget at hun sier det med respekt, å dette motsier du henne på! Hvordan kan du vite om hun sier det med respekt eller ikke? Er du på innsiden av hennes hode? vet du hva hun tenker når hun skriver det?! NEI! Å for det tredje, skal du først komme med din mening her, bør du være et såppas tøft nettroll at du går ut med navn! Takk for meg, dette var dagens utblåsning!

Til deg Ariel, stå på videre 😊 Ikke la disse nettrollene knekke deg 👍🏻 hilsen fast leser 😊

17.03.2016 - 20:10

OK, beklager at jeg formulerte meg feil og ikke var mer konstruktiv. Men har selv kjent rasisme på kroppen og derfor synes jeg ikke dette er et OK ord å bruke. Mtp hvor det ordet stammer fra kan det ikke brukes med respekt. Men jeg beklager måten jeg formulerte meg på.

Merethe Høili Johansen

17.03.2016 - 20:42

Du kler å smile, blir glad av å se på bildene :D Kos deg videre i kveld <3

Elisabeth

17.03.2016 - 20:45

Jobber du ikke på HM lengre?

Frøken Vimse

24.03.2016 - 15:12

Du er helt nydelig!

Skriv en ny kommentar

hits