Meg som mamma?

Jeg er på mange måter babysyk, men når jeg faktisk ser hvor mye ansvar det innebærer å ha et barn så tror jeg det er lurt å vente litt. Ikke at jeg hadde planer om å få barn nå i nærmeste fremtid men vil ikke vente for lenge heller - uansett så skal ting og tang være på plass før jeg får barn.

Når Denise ble gravid så jeg absolutt ikke for meg henne som mamma (bare fordi det er en så stor forandring), men hun er en SÅ bra mamma og det synes jeg er beundringsverdig. Jeg tror på ingen måte jeg er klar for å få barn nå, men hvem er egentlig klar for det? Og hva betyr det å være klar for det? Jeg tror nok at de fleste "blir" klar for det når man er gravid, når man får ungen - altså når man være klar for det.

Det er kanskje en litt (veldig) merkelig ting å si, men jeg kan typ se for meg at jeg har den store baby magen, usminket med håret opp i en ball. Jeg kan sitte å tenke på hvordan ungen min kommer til å se ut og hvordan jeg skal kle han/henne. Jeg er litt rar, men jeg vet det selv. Har også bestemt meg for å bli helt konge på kjøkkenet den dagen jeg blir gravid. Jeg er under gjennomsnittet på matlaging per dags dato, men under de 9 månedene skal jeg bli best på å lage god mat til familien min. Ikke minst lære meg å like mer mat. Jeg kan jo ikke gi en unge nugatti og taco liksom.

Barn er noen fantastiske vesner og de gir så mye glede (og tar mye energi) - så til alle foreldre; dere er alle superhelter!6 kommentarer

Thea Linni

19.03.2016 - 18:33

åå så søt liten! <3

19.03.2016 - 20:34

Koselig skrevet av deg, og helt riktig!!! Du blir en fantastisk mamma😉

Amalie

19.03.2016 - 20:56

Så gøyalt innlegg med fine bilder. Jeg er tante til 9, og er selv 18 år. Og skjønner godt hva du mener med det du skriver. Det er kjempe gøy med barn, men også veldig slitsomt. Jeg passer ofte barn, noe jeg trives med.

Jeg tror du hadde blitt en bra mamma, når den tid kommer <3

❤️

19.03.2016 - 21:19

Å være klar betyr etter min mening ferdig med utdanning, fast arbeid, bra nok inntekt, en god mann som du vet du kan stole på og alltid vil være der for deg og ikke minst være helt sikker på deg selv!

Veronica Reime

19.03.2016 - 22:08

Takk<3

Utrolig herlige bilder! Og det blir helt fantastisk den dagen du også bestemmer deg for å bli mamma<3

Frøken Vimse

24.03.2016 - 22:46

Så søt. :D

Skriv en ny kommentar

hits