If u can't make it, u can fake it

Advarsel: nakenhet/skandaleinnlegg

Hei og hå! Endelig fremme i Oslo etter litt om og men.. Super trøtt og vil egentlig bare sove, men skal ned til byen å ta en kaffe eller en drink med en venninne - har ikke bestemt meg enda..
  

Anyways, fikk et spørsmål på bloggen idag som jeg vil svare litt på. Spørsmålet var altså om jeg fortsatt ville operere rumpa mi. Det er ikke sikkert det er så mange av dere som vet/husker at jeg skrev et innlegg på min forrige blogg (dette var for 2 år siden) om at jeg ville ha større rumpe og vurderte å fylle den med silikon.

Det har jo vært mye snakk om dette i media i det siste, og de fleste synes vel at dette er en idiotisk ting å gjøre. Men for å svare på spørsmålet: jeg kommer til å prøve å trene rumpa mi så stor som jeg ønsker å ha den, og om jeg fortsatt vil ha større rumpe da - så ja! Jeg vet jo at jeg aldri får til å trene rumpa mi såå stor som jeg vil ha den. Men hvem vet - kanskje jeg blir fornøyd når jeg har trent den litt større! Ikke fordi at jeg hater rumpa mi. Jeg synes den er søt, jeg. Men fordi det er noe jeg har hatt lyst på lenge. En stooor rumpe. Dette betyr ikke at jeg vil normalisere det å operere seg, langt ifra!! Men jeg er en litt crazy person som tenker "yolo" kanskje litt for ofte.

Etter alle tatoveringer så ser jeg nesten på kroppen min som et lite eksperiment, og jeg elsker å gjøre nye ting, ja rett og slett eksprimentere litt. Det høres kanskje heeelt bananas ut, og det er det sikker også.

Jeg lever bare en gang, jeg får lov til å gjøre det jeg selv vil gjøre med kroppen min. Som sagt er det ikke noe jeg vil gjøre fordi jeg ikke er fornøyd med kroppen min. Jeg synes kroppen min er fin, men ja - jeg har lyst på en mega rumpe. Og når jeg sier mega, så mener jeg mega. Jeg vil nesten ha like stor rumpe som Nicki Minaj! Hah, dere sitter sikkert å rister på hodet nå. Men men, vi har alle ulike meninger og tanker.

Om det skjer, det vet jeg ikke enda. Men det er noe jeg vurderer. Og jeg vil ikke at noen skal tro at dette er normalt, for det er det faktisk ikke. Og derfor er det kanskje bra at det ikke finnes flere eksemplarer av samme menneske. Uansett, så har jeg begynt å trene for real nå, og jeg skal prøve så godt jeg kan å få en stor rumpe av å trene. And.. if u can't make it, u can fake it. Trist, men sant :-)Ha en assome kveld da, store og små! Love, A

18 kommentarer

lene

20.03.2016 - 20:12

latterlig..

Amalie

20.03.2016 - 20:18

NÅ kommer det til å komme mangen forskjellige kommentarer!

Men samtidig, hvis dette er noe en person ønsker - så selvfølgelig, hvorfor ikke gjøre noe med det om man kan? Og jeg syntes det er bra at du prøver å trene den opp, istedenfor å ta den letteste veien.

<3 Ha en fin kveld!

Line

20.03.2016 - 20:18

At du ikke har lært etter hva som skjedde m Isabell. Kan du slutte å være en pådriver til et sinnnnsykt kroppspress? Du får unge jenter til å føle seg dårlig. Selv når du syns rumpa de er søt, så er det liksom greit å fikse på den.... Jeg blir sjokkert. Du har et ansvar som blogger idag. Og det er du nok ikke moden eller reflektert nok til å forstå omfanget av.

rune

20.03.2016 - 20:27

yolo do it be a big booty bitch

20.03.2016 - 21:28

ekaker bloggen din! Har lest den hver dag siden du begynte <3 veldig bra at du tørr å stå frem med dine meninger, rart at folk klager på at du pådriver kroppspress, du forklarer jo at du er fornøyd men bare vil eksperimentere litt..

Men kan du lage et innlegg om tatoveringene dine?<3

Cecilie Lindbergsengen

20.03.2016 - 23:36

Jeg synes folk ikke skal bry seg om sånt hvis de ikke liker hva andre vil gjøre for hvis du vil gjøre noe med det så er det opp til deg,så folk som skriver dritt om henne og det hun velger sp kan dere bare holde kjeft for det er ikke dere som bestemmer hva hun skal. Jeg synes hun er en kjempe jente selv om hun gjør mye rart men det er det som gjør henne spesiel og fantastisk. Elsker bloggen din :)

Kristine Larsen

20.03.2016 - 23:38

Do what you want with you'r body, sier jeg <3

Ane Karene Bukten

21.03.2016 - 00:21

Haha, det som faktisk er latterlig er alt snakket om kroppspress. Det at noen ønsker å opperere ditt og datt er opp til en hver enkel! Ja når en toppblogger skriver om det vil det naturligvis skape reaksjoner, men helt ærlig! Når folk slenger med at enkelte toppbloggere burde gå til psykolog for alle sine komplekser, hvorfor? Det er jo faktisk de menneskene som sitter å leser det å tenker "oi jeg burde kanskje ta silikon siden Sophie Elise gjør det". Haha NEI, da er det DU som trenger hjelp ;-) Det er faktisk alt snakket om kroppspress som skaper kroppspresset! Hva med å bare lære å akseptere seg selv for den man er, og er man ikke fornøyd, do something about it! Enten det er å trene eller å legge seg under kniven, whatever!? Man gjør jo hva man vil med sin egen kropp uten at det på noen som helst måte påvirker noen andre!! Du er rå Ariel, og jeg digger at du er så åpen og ærlig om alt! Vet at du er en person som klarer å heve hodet og give a fuck om hva folk sier til deg! Så gjør akkurat det DU vil! Btw syns jeg du har en smashing stump, hehe :*

21.03.2016 - 00:50

Forstår virkelig ikke trenden med feit rumpe ? Mye finere med en liten spretten rumpe som du har! :)

Linn

21.03.2016 - 01:44

Jeg synes du ser fantastisk ut nå jeg,kan ikke klare å finne en enest "feil" eller "mangel" ved kroppen din,men om du ønsker deg større rumpe eller hva nå enn så er det opp til deg og ingen andre hva du gjør!

Men bare så du vet det synes jeg du har en utrolig flott kropp (OG RUMPE) allerede.

God natt <3

Maria

21.03.2016 - 02:35

Vil bare si en ting.

Jeg begynte å trene fordi jeg ville ha større rumpe for noen år siden. Hehe. Jeg fikk finere og større rumpe og hadde planer om å stille i Athletic Fitness. Det man må huske er at for at rumpen skal bli større, må andre ting også bli større... Rumpe, mage, armer, skuldre, rygg etc. Jeg syns selv jeg så veldig mandig ut i beina etterhvert (beina får jo dessverre også fremgang fortere enn rumpen..). Det endte med at jeg sluttet å trene fordi jeg ikke var komfortabel med lårene (og forsåvidt likte jeg ikke å være så muskuløs i alle andre deler av kroppen heller - folk spurte meg stadig om jeg hadde tatt steroider -.-). Nå er jo rumpen min verre enn noengang... Det blir mye mer "tomt" der etter man har tatt av vekt, spesielt hvis det har vært muskler inni bildet.

Ikke at du ikke bør trene eller sånn, men kanskje greit å tenke litt underveis på hvor mye større man klarer å akseptere at man blir. Jeg syns jeg var sexy når jeg strammet musklene, men når jeg ikke strammet de var det jo noen deler av kroppen (magen f. eks.) som bare så.. feitere ut. Stram, men større.

21.03.2016 - 10:18

Du lever bare en gang ikke sant? Så hvorfor bruke tiden din på å "eksperimentere" med kroppen din, når du kan gjøre såå mye mer for sjelen din? Ting som ikke gjør vondt, ting som virkelig gjør deg langvarig glad og bygger på den indre selvtilliten din? Høres ikke det mye bedre ut enn å gå gjennom så mye smerter og gi masse penger for å "eksperimentere litt"?

21.03.2016 - 10:21

Kroppen din skal du en dag forlate, og alt du har igjen da er sjelen din og karakteren din. Gir det ikke mer mening å bruke tid og energi på å utvikle sjelen din isteden for den usselige menneske kroppen du skal forlate en dag uansett? Din evighet ligger i hånd på hva slags karakter du har nå her på jorda! Skriver ikke dette for å være nedlatende eller noe slikt, men kanskje for å åpne øynene dine

21.03.2016 - 12:11

Jeg er en 23 år gammel gutt, og har ikke noe problemer rent personlig med at folk fikser på seg. Men synes oppriktig synd på de 13 og 14 år gamle jentene som leser bloggene deres. Ser ut som norske bloggere konkurrerer i hvem som kan fikse mest på utseendet. Og jeg tenker på utviklingen som skjer nå, så kommer det til å være unormalt å se naturlig ut om få år. Det er ganske trist

21.03.2016 - 12:38

Vær så snill og ikke gjør det... Du er perfekt!!!

21.03.2016 - 22:22

hadde vært dritkult å få noen i norge som har dritsvær rumpe da

22.03.2016 - 01:51

Ja, Ariel, du har helt rett - jeg sitter faktisk å rister på hodet. Men som det kjente sitatet sier: jeg er ikke enig med deg, men jeg forsvarer det du gjør. Yaa. For det er enda mer latterlig at folk gidder å bry seg! blogging er en gjensidig greie og er du leser, altså med på leken, så må du tåle steken! Folk må ikke la seg påvirke så lett. Jeg mener, er det en ung og dum som kopierer bloggernes operasjoner uten å tenke seg om så er det den personen som har et jævlig stort problem og sånne er det ikke håp for i det hele tatt.

La folk få gjøre hva de vil, operasjoner eller selvmord eller hva, sånn helt seriøst, om det er det de ønsker, så helt.. ok! Trist men sant

Cassandra

26.03.2016 - 22:15

Rumpa di er jo kjempe fin da!

Synes ikke det er så vanvittig awesome å ha stor rumpe, er ett hinder i ganske mye faktisk... (har ei naturlig stor rumpe)

Skriv en ny kommentar

hits