Q&A's

Q&A'sHva synes du om Isabel personlig, og om alle operasjonene hennes? (botox, silikon, nosejob, restylane, fillers i kinnbeina og snart rumpeforstørrelse)
Jeg kjenner ikke Isabel godt nok til å uttale meg så veldig mye om henne. Jeg tror jeg kommer til å bli bedre kjent med henne i tiden fremover, så da får jeg heller svare på spørsmålet igjen da. Angående alle operasjoner osv så er dette noe jeg ikke er imot, men ville kanskje valgt en litt annen måte å skrive om det på. Men det er hennes liv og hennes kropp. Synes alle skal få gjøre som de selv vil, så lenge man ikke sårer noen andre. Og det gjør hun jo absolutt ikke..

Når det ble slutt mellom deg og Daniel, hvordan klarte du å håndtere dette?
Jeg klarte meg ikke så bra i starten, jeg hadde det veldig kjipt. Men samtidig så visste jeg at det var det beste for oss begge, så jeg prøvde å akseptere det. Det gikk bedre og bedre etterhvert, og han var jo også i Thailand ganske lenge så jeg hadde jo ikke akkurat muligheten til å verken være med han eller snakke så mye med han. Men jeg prøvde bare å fokusere på meg selv, ta tak i mine greier og se positivt på livet.

Har du en treningsplan du følger? Kan du legge den ut på bloggen?
Jeg har dessverre ikke noen fast plan jeg følger. Jeg bruker å trene hjemme og da trener jeg som regel push ups, sit ups og endel squats! That's it. Om jeg noen gang begynner å følge en spesiell plan så skal jeg dele den med dere! Jeg er ganske heldig og ser fort resultater når jeg trener, så for min del er det ikke så mye som skal til.

Er du religiøs?
Nei (dette kommer det et egen innlegg om)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvordan går det hos psykologen?
Det går veldig bra, synes jeg. Nå har jeg bare vært der to ganger, men jeg trives med han jeg går til og det virker allerede som at han kan hjelpe meg med det jeg sliter med. Det kuleste av alt er jo at han kan hypnose og at vi skal bruke det i fortsetningen!

Bor du fortsatt hos Sophie?
Ja, det gjør jeg :-)

Skal du og Daniel flytte sammen igjen?
Det skal vi nok, en eller annen gang. Men ikke akkurat nå med det første! Kommer til å fortelle dere det når det eventuelt skjer.

Hvor ser du deg selv om 10 år, og hvor gammel er du da?
Oisann.. Hehe, da er jeg nesten 35 år gammel. Da har jeg et eget firma og er sjef. Jeg er gift og har barn. Har en fin bil og en fin leilighet. Sikkert veldig kjedelig og basic svar, men slik troor jeg det kommer til å bli.

Er du og Daniel forlovet igjen?
Nope, nå er vi bare kjærester. Vi følte for å "begynne helt på nytt".

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Er Kristian ofte hjemme siden du er så mye hos Daniel?
Kristian er vel hjemme like mye som alle andre er hjemme, hehe. Men det er ikke så ofte vi sees, da jeg ofte kommer til Daniel på kvelden og drar ganske tidlig på morgenen igjen.

Hvordan går det med deg Og Sophie?
Det går bra med meg og S. Vi koser oss i hverandres selskap, men vi er begge mye ute på farten og sees ikke så alt for mye. Men når vi først er sammen, så har vi det veldig fint.

Hvorfor liker du å ta lettkledde bilder?
Fordi det gir meg en liten boost, hvis jeg kan si det. Jeg synes det er gøy å leke seg foran kameraet, vise seg litt frem, å ha bildene i ettertid.  

Hvordan møttes du og Daniel?
Han åpnet studio i Oslo når han flyttet hit for 2 år siden. Da tok han kontakt med ulike paradise deltakere for å markedsføre studioet, og jeg var en av dem. Han tatoverte meg, også flørtet vi endel på snap før jeg ba han med i en bursdag til en venninne, and the story goes on.

Hvordan er ditt forhold til Martine?
Mitt forhold til Martine er bra. Vi er venner og sees når vi kan :-)

Har du kontakt med din tyrkiske familie?
Nope.

Er faren din muslim?
Jeg tror det, men er ikke helt sikker.

Hva syns han om at du var med i PH?
Det vet jeg ikke, jeg vet ikke om han vet det i det hele tatt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Når vil du ha barn?
Jeg vil ha barn on noen år, typ når jeg er 26 - 27 kanskje. Men først og fremst skal ting være på plass, jeg vil kjøpe en leilighet og bil først f.eks..

Er du lei av å blogge?
Nei, jeg er absolutt ikke lei av å blogge. Jeg elsker å skrive til dere. Kanskje det kan virke som jeg ikke liker det alltid, men det er fordi det kommer dager der jeg ikke vet hva jeg skal skrive om. Det er kjipt.

Hvilket dyr ville du vært? Og hvorfor?
Hm, jeg aner ikke. Ape eller hund. Eller kanskje en løve? Jeg har ikke peiling faktisk!

Hva synes du om den nye sesongen med paradise hotel?
Jeg synes den er bra, masse morsomme deltakere. Tror det blir en spennende sesong!

Tror du at siden du har blitt sammen med Daniel så kommer du til å bli god venn med Isabel?
Jeg kommer nok til å møte Isabel og bli bedre kjent med henne nå fremover, og hvor gode venner vi blir vil tiden vise.

Om du får mer tattoveringer, kan du oppdatere om det?
Det skal jeg absolutt gjøre. Jeg holder faktisk på med et filmprosjekt som har med tatovering å gjøre, så det blir spennende når vi er ferdige med det og jeg kan vise det til dere!

Hva tenker du om alt styret som kom nå nettopp om kontrakten mellom paradise hotel deltakerne og tv3, følte du deg trygg, og synes du kontrakten var grei?
Jeg tenker du da mener denne saken. Jeg tenker at hvis du ikke er enig, så skriver du ikke på kontrakten. Jeg følte meg trygg, hade ingen problemer og synes alt var greit.

Hvilken snustype bruker du?
The lab 12


Del 2 kommer senere, kleeeeem!

7 kommentarer

Yvonne & Terje med 4beinte

22.03.2016 - 17:24

Det er så herlig å bli bedre kjent med deg :) Du er jo så fantastisk! <3

Mina

22.03.2016 - 17:28

Du sier at Daniel tok kontakt med PH deltakere for å markedsføre tattoostudioet sitt og du var en av dem. På neste spm spør noen om hva han synes om at du har vært med i PH, da svarer du plutselig at du ikke tror han vet at du har vært med...?

Amalie

22.03.2016 - 17:33

^ Hun snakker om faren, ikke Daniel

Bra svart <3

Anonym

22.03.2016 - 19:50

Mina: hvis du leser over engang til så ser du at det virker som de spør om FAREN hennes, og hva han synes om at hun var med :)

Stine

23.03.2016 - 07:54

Mina: Det er faren hennes. Hun er usikker på om faren hennes vet om hun har vært med på paradise ☺

Godt svart, ariel 😄 Digger deg 😚

23.03.2016 - 12:55

Hei Ariel! Håper jeg får svar på dette! Kan du si hvilken psykolog du drar til? Er veldig interessert i å prøve hypnose mtp søtsug og vektnedgang men synes det er vanskelig å vite hvem som er flink og ikke.. Håper du svarer :)

Cassandra

28.03.2016 - 21:56

Bra svart. :-)

Skriv en ny kommentar

hits