Ariel er liksom borte og jeg vet ikke hvor jeg skal lete etter henne..

Jeg sier en ting, men i sekundet etter ordet har kommet ut av munnen min så vil jeg trekke det tilbake. Jeg ser vennene mine men jeg er ikke sikker på om de ser meg. Og hvem er jeg? Jeg heter Ariel, men jeg kan nesten ikke relatere. Jeg kan ikke kjenne igjen den personen jeg er idag. For 3 år siden var jeg Ariel, jenta som alltid smilte og smittet det gode humøret videre. Idag har jeg nesten ikke sagt et eneste ord, selvom jeg har vært omringet av både venninne og kjæreste. Jeg føler at alt jeg sier er galt. Alt jeg gjør er galt. Jeg liker ikke det som skjer, eller det som har skjedd. Ariel er liksom borte og jeg vet ikke hvor jeg skal lete etter henne.. Kanskje dere forventer et innlegg om sminke eller klær, men det er nettopp dette som er i hodet mitt akkurat nå. Det er rart, hvordan man en dag kan føle seg så lykkelig og bra, mens en dag senere vil man bare si opp livet? Jeg skulle ønske man kunne si opp livet, bare nå og da. Når man har en skikkelig dårlig dag. Eller bare pause alt. Det er ingenting jeg heller vil nå enn å pakke kofferten min, dra til gardermoen og bare kjøpe en random billett. Hvorfor gjør jeg ikke bare det? Jeg skulle nesten bare gjort det..
 


Lillesøss og storesøss, noen år tilbake..

12 kommentarer

Susann

23.03.2016 - 19:20

Oi, jeg kjente meg skikkelig igjen i dette innlegget :-(

Fri

23.03.2016 - 19:22

everybody is free to wear sunscreen

Baz Luhrman

youtube. alternativ 2.

Stoor klem ❤

Amalie

23.03.2016 - 19:32

<33

Ha en fin kveld vakre Ariel ❤️❤️

Fri

23.03.2016 - 19:34

Den høres ikke bra ut til å begynne med, men jeg lover deg, du blir ikke skuffet av å høre gjennom hele. Refrenget i baz visdomsgoodfeeling tune, til deg. Jeg skjønner så altforgodt hvordan du har det akkurat nå og kanskje også hvorfor. Jeg heier på deg Ariel, deg og D. Det ekte og gode.

Ost er ost, mann er mann.. liv er liv 😘❤

Lise

23.03.2016 - 19:41

Kjenner meg så igjen i det du skriver, så veit åssen du har det, men du er perfekt sånn som du er❤

Leser bloggen din da du legger ut innlegg, så du er inspirasjon og ett forbilde for mange💝

Linn

23.03.2016 - 21:06

Jeg kjenner meg sååå utrolig igjen i dette innlegget! Og vet du hva når du får det innfallet at du bare har lyst til å stikke av til en random plass så gjør det!! Jeg har bare stukket av på impuls til random plasser i verden alene og disse turene er hva som er "selve livet" ! De gangene jeg bare har reist til Gardermoen og satt meg på et fly en plass har virkelig gjort livet mitt så mye mer spennende og FANTASTISK! så seriøst,gjør det og du vil føle deg så mye bedre😉 Uansett hva du gjør håper jeg du får en så fin påske som mulig!

Stor klem😘

J

24.03.2016 - 14:09

Hva heter Daniel på snap?

Nima

24.03.2016 - 14:35

"You" he said

are a terribly real thing in a terribly

false world and that I believe

is why you are in so much pain"

Please read about Consciousness shift and Spiritual awakening. This is a sign that something very positive is happening to you, and to the planet. These symptoms are a ?by-product? of an extraordinary spiritual awakening ? or ?consciousness shift? that Planet Earth and humanity are currently undergoing.

The essence of it, is that we are shifting from our current limited state, to a higher vibration and level of consciousness ? a more spiritually evolved state, free from many of the individual and collective problems of our present existence. We are evolving beyond the state in which fear, violence, struggle, and strife can thrive. We are growing into a more enlightened state of being, which will be characterized by unity, peace, cooperation, compassion, harmony and freedom from many of our current limitations.

When you begin to awaken layers will be shed, you may experience rage, depression, anxiety, fear etc. Ride the wave. Allow these things to Exit your system, because your illusion self (ego) is being shed so your true self (spirit) can thrive! Embrace the transition. Trust your journey Ariel <3

Camilla

24.03.2016 - 19:00

Pleier ikke kommentere, men følte for å gjøre det nå...

Jeg kjenner meg godt igjen i det du beskriver. For meg så var det starten på en depresjon. Ser at du går til psykolog å at dere har god kjemi, så fortsett med det! Det er så viktig å finne en man føler seg trygg på, det er da det virkelig vil være til hjelp.

Det er tungt å ha det sånn, men det går over! Du må bare ta tiden til hjelp, å omgi deg med personer som faktisk bryr seg om deg og hvordan du har det.

Hvis du har muligheten til å reise litt vekk fra hverdagen så hvorfor ikke? Reis med en du er glad i, å legg vekk stresset som ofte følger med hverdagen. Ta deg en velfortjent ferie der du fokuserer på å slappe helt av å nyte stillheten.

Håper det blir bedre for deg snart! ❤️

24.03.2016 - 22:28

Bipolar much.

Christina

25.03.2016 - 11:21

Den quoten Nima har skrevet her oppe, tror jeg passer deg veldig. Det kan ikke være lett å være en slik "offentlig" person, og måtte ha så mange falske mennesker rundt seg.

Jeg foreslår å lese litt om minimalisme /minimalistisk livstil, det har hjulpet meg masse.

Det kan først virke som kun en guide til å kvitte seg med overflødige ting, men det er mye mer enn det.

Cassandra

30.03.2016 - 17:48

<3

Skriv en ny kommentar

hits