R.I.P partyqueen

Hei dere! Det har vært noen slappe dager for min del, men det er vel lov nå siden det er påske? Jeg gjør absolutt ingenting i påsken, jeg ser serier og spiser sjokolade. Og smågodt. Og alt annet! Livet mitt er ikke som de fleste andres, at livet "starter" igjen på tirsdag. Så derfor har jeg ikke en eneste god grunn til å være så slapp som jeg er denne uka, men det er så enkelt å slenge seg på bølgen når alle andre også bare daffer rundt.. Jeg har faktisk ikke vært helt ubrukelig, jeg ble nettopp ferdig med å vaske hele leiligheten til Daniel, det merkes at det bare er gutter som bor her nå. Kremt!
Jeg var en tur nede i boden også, for å legge vekk juletreet som enda var her (LOL, jula varer helt til påske) og da rota jeg gjennom endel av mine ting som står der nede. Jeg fant frem alle negle tingene mine igjen, og jeg har bare enda mer lyst nå til å starte med negldesign igjen. Jeg vil, jeg vil! Jeg må bare se om jeg finner meg en plass å sitte da jeg ikke vil sitte å jobbe hjemmefra lengre.

På onsdag hadde Daniel besøk av noen kompiser fra Sverige og planen var at vi skulle ut. Det endte opp med at alle stakk ut, mens jeg og Danne ble hjemme. Haha, jeg har blitt så sykt kjedelig når det kommer til å feste. For tre år siden var jeg den største partydronninga og sa ALDRI nei til en fest. Men nå går jeg bare ut når jeg MÅ, typ bursdager eller andre spesielle ting. Jeg bare klarer ikke den fyllesyken som kommer, jeg er helt ødelagt i to døgn før jeg kan leve igjen. Det er jo selvfølgelig morsomt å ta seg en real fest ibladt, men det er jo samme greia hver gang. Den samme musikken man har dansa til tusen ganger før, de samme fulle menneskene, samme debatten om vi skal på det ene eller det andre utestedet og ikke minst den samme forferdelige fyllesyken. Fyllesyken gjør jo også til at man gjerne ringer å bestiller junkfood og lever på det i to dager. Nei, som dere skjønner er partydronninga ikke lengre til stede.. Men jeg synes det er het greit. Jeg har festa nok og føler meg ferdig med å gå ut hver eneste helg. Jeg koser meg heller hjemme med kjæresten eller noen venninner. Så ikveld blir det kanskje kino eller noe annet koselig!

Nok om deeeet, jeg håper alle sammen har en superbra påske! Utfra min snapchat ser det værtfall ut som folk flest har det veldig bra. Nå skal jeg og Percy gå ut på langtur! Vi blogges senere, stor klem!
 


Makeup by Dajana, klikk her for å se mer

7 kommentarer

25.03.2016 - 18:05

Dette kalles alderdom! Haha

Kommer til et punkt i livet hvor man er drit hakke lei av fest og faen.

Hanna Arielle Sund

25.03.2016 - 18:41

Så fint!!

Cassandra

25.03.2016 - 19:57

Hehe, har det på samme måte. Orker ikke å feste så mye lenger, uansett hvor morsomt jeg har det hvergang.^^

Amalie

25.03.2016 - 21:50

Vakre deg

Tina

26.03.2016 - 10:37

Så utrolig bra bloggen din har blitt. Keep it up girl!

Jeg lurer på en ting, du har så utrolig fine bryn, og har sagt at du brukte Beautylash for å få de til å vokse, men slik jeg har skjønt det er jo dette serumet ment for øyenvipper, men er det altså slik at det også kan brukes på øyenbryn? Håper på svar, byna mine ser ikke ut nå :o

( Var denne jeg fant: https://www.blivakker.no/product/3032190?utm_source=Prisjakt&utm_medium=Pricecompare&utm_campaign=prisjakt )

<3

Emily

26.03.2016 - 20:26

Det skyldes modenhet og andre verdier enn for tre år siden :) Men siden du og Daniel er mye hjemme, har dere kanskje tid og mulighet til å lage en videoblogg sammen? Det hadde vært så gøy å se dere på en video sammen.

Vanja Karine

27.03.2016 - 13:59

Har ikkje rikka meg frå sofaen heile påska eg :)

Skriv en ny kommentar

hits