Fra paradise hotel til nå

Det er mange som lurer på hvordan livet mitt har vært etter jeg deltok i paradise hotel, om det ble forandra eller om det fortsatt er slik det alltid har vært. Vel, det forandra veldig mye for meg. Nå er det over tre år siden jeg var med på paradise, og jeg angrer ikke et sekund.

Det å være me i paradise hotel var veldig minnerikt, jeg ble kjent med mange kule mennesker og fikk oppleve et eventyr i Mexico. Det er som å leve i en boble, rett og slett. Jeg husker når jeg så programmet før jeg var der selv, jeg synes det var så rart at de satt der inne å gråt som unger bare fordi noen måtte sjekke ut. Meeeen med en gang min partner måtte sjekke ut, så gråt jeg som en liten unge selv. Ikke nok med at jeg er så følsom som jeg er, men man blir altså så godt kjent med hverandre der inne. Man blir som en liten familie, og det er faktisk ganske trist når noen må dra.. Ellers var det et helt fantastisk opphold! Man blir kjent med mange nye mennesker og får oppleve noe nytt.

Når jeg kom hjem fra Mexico bodde jeg fortsatt i Stavanger, men jeg fikk så sinnsykt lyst å flytte til Oslo. Det gikk bare en uke før jeg ringte Amir, stappa bilen hans full med alle tingene mine og så var vi på vei til Oslo. Jeg var så tørst på livet, så hva var vel bedre enn å bo i tigerstaden? Jeg fytta inn til ei venninne, paradise begynte på tv'n og jeg fikk masse følgere.

Jeg er jo som sagt en jente som liker litt ekstra oppmerksomhet, så det at folk vinne ta bilde med meg og at jeg ble litt "småkjendis" var veldig gøy. Jeg fikk flere og flere følgere. Jeg ble med i musikkvideoer, gikk på masse photoshoots og festa som en gærning. Paradise sesongen ble ferdig og det var på tide å komme tilbake til det "normale" livet. Jeg fikk meg jobb og roa ned festingen litt.

Folk ville fortsatt ta bilde og følgerne mine var fortsatt der. Det dabbet av endel og det var deilig. Jeg følte meg mer og mer komfortabel i Oslo, og fant egen leilighet. Men det varte ikke lenge. Jeg ville gjøre noe nytt, så jeg bestemte meg for å flytte til storesøss i Sandefjord. Det funka ikke lengre enn et par mnd, så jeg flytta altså tilbake til Oslo. Denne gangen flyttet jeg også inn til en venninne.

Det var et nytt år og jeg møtte Daniel for føste gang. Han hadde nettopp flytta til Oslo og åpnet tattoo studio - han trengte markedsføring, og slik møttes vi. Alt skjedde veldig fort, plutselig ble vi kjærester og samboere. Så med andre ord, så hadde jeg mest sannsynlig aldri møtt D om jeg ikke hadde vært med i paradise hotel.

Noe jeg synes er litt morsomt er når folk som har blitt kjent med meg, kommer å sier "shit, jeg liker deg veldig godt - jeg trodde ikke du var så oppegående og jordnær som du er". Jeg elsker å få sjansen til å motbevise, og jeg elsker at folk gir meg en sjanse til å vise hvem jeg er. Mange synes jo at de som er med på paradise hotel er idioter bare fordi de er med på programmet - noe jeg synes er veldig feil. Det er en opplevelse, et eventyr. Hva er så galt med det? Ungdommer drikker, krangler, har sex og sier dumme ting. Bare at i dette tilfellet kommer det på tv.

Jeg hadde jo sex på hotellet, og trodde jeg skulle gå gjennom et helvette når dette kom på tv. Joda, jeg fikk et par "hore" kommentarer, men jeg ble veldig overrasket over hvor lite hat som kom. Jeg blogget endel gjennom hele denne perioden, men det var aldri noe jeg prioriterte. Jeg har holdt meg aktiv på sosiale medier helt siden da, og hadde det ikke vært for dere (som har fulgt meg hele veien, eller hoppet på en plass på veien) så hadde jeg nok aldri åpnet denne bloggen. Nå vil jeg gjerne prioritere bloggen, og jeg elsker å ha dere med på alt jeg går igjennom.

Alt i alt var paradise en veldig kul opplevelse som åpnet mange dører for meg. Jeg kunne aldri meldt meg på paradise den dag idag, men jeg er veldig glad for at jeg gjorde det da.

4 kommentarer

Amalie

28.03.2016 - 01:27

<33

28.03.2016 - 02:13

Er det et sted man kan se din sesong av paradise?:) har lett meg ihjel..

Tone-Mari

28.03.2016 - 23:57

Hei..

Har du noen kontakt med de andre deltakerene fra din sesong?

Cassandra

02.04.2016 - 18:12

Husker at jeg heiet på deg, Tina og Charlotte. :P

Skriv en ny kommentar

hits