Jeg flytter fra Sophie

Dere har spurt meg mye i det siste om jeg fortsatt bor hos Sophie, og det gjør jeg. Men nå er det ikke lenge før jeg skal flytte. Jeg flytter ikke inn hos Daniel, men videre til en annen venninne, Joanna. Grunnen er vel så enkel at Joanna bor alene i en mye større leilighet og ser etter noen som kan bo der, da hun ikke vil/kan bo alene. Det er ikke helt bestemt når jeg flytter enda, men noen gang denne måneden. Planen videre er jo selvfølgelig å bo med Daniel, men vi har litt småprosjekter som vi venter på, så vi får rett og slett se hva som skjer. 

Føler meg vel egentlig litt dust når jeg ikke gå å fikser en egen leilighet. MEN jeg tør ikke gjøre det, jeg tør ikke skrive på en kontrakt på en leilighet når jeg ikke helt vet hvor jeg vil bo om et halvt år. Det er så mye som kan skje, og jeg vil virkelig ikke binde meg på den måten. Ikke nå. Kanskje jeg ikke engang bor i Norge på slutten av året..? 

Jeg kommer til å savne Sophie, vi har hatt det fint sammen. Vi har kanskje ikke fått så mye tid med hverandre som jeg hadde håpet, da vi surrer rundt hele dagen begge to og ikke er så ofte hjemme. Men hun er en skikkelig søtsak som jeg alltid kommer til å være glad i <3 

4 kommentarer

Vanessa

06.04.2016 - 22:20

Man trenger en liten forandring i livet også :)

Amalie

06.04.2016 - 23:23

Så spennende. Dette blir gøy!

EL

13.04.2016 - 08:39

Hvorfor går Isabel å si at du ble kastet ut av leilighet til Sophie,? Det er ikke bra at hun lager rykter om deg, hvis ikke det er sant det hun sier?

Cassandra Lysgård

14.04.2016 - 22:17

Håper du får det kjekt hos Joanna! :-)

Skriv en ny kommentar

hits