Kjære toppblogger

Kjære toppblogger, du er så ung men du tror du vet det meste her på jord. Du har så mye mer å lære.

Kjære toppblogger, du går rundt med dyre vesker og klær samtidig som du klager over urettferdighet i verden. Hvorfor rekker du ikke ut en hånd å hjelper til? 

Kjære toppblogger, du lever i den lille laptopen du har på fanget i det «perfekt» livet du har malet opp selv, men hvor er egentlig alle vennene dine?

Kjære toppblogger, du skryter til mennesker du møter om hvor mye du tjener på bloggen. Du tror dessverre du er bedre enn andre fordi du ikke har en 8-4 jobb.

Kjære toppblogger, du oppdaterer bloggen hver eneste time for å være sikker på at du har nok klikk. Du har blitt blind av klikkene og pengene.

Kjære toppblogger, du setter utseende ditt før personligheten din. Hadde du lagt halvparten av den energien på personligheten så kanskje vi kunne vært venner.

Kjære toppblogger, du får mange kommentarer hver dag på hva andre mennesker synes om deg. Men hva synes du egentlig om deg selv? 

Kjære toppblogger, mange jenter ser opp til den personen du gir deg ut for å være. Men jeg synes bare synd i deg.

78 kommentarer

12.04.2016 - 08:20

Skjønte ikke dette innlegget? Hvilken topp blogger sikter du til? På topp 3 i Norge har vi mammatilmichelle/Anna Sophie Elise og Caroline Berg Eriksen og de passer ingen av disse beskrivelsene?:)

12.04.2016 - 08:27

Er nokk isabel får d er jeg enig i!

Karianne

12.04.2016 - 08:27

Gode ord Ariel, er ganske enig med deg! Har en mistanke hvis dette skulle være til noen spesielle. Synes det er trist at folk skal være sånn, men sånn er det bare dagen i dag..., Du skriver veldig bra og du burde være stolt! ❤️

12.04.2016 - 08:48

Veldig bra skrevet!!!

Becks

12.04.2016 - 09:16

Kem er dette til?:)

12.04.2016 - 09:24

Hvis dette handle om Isabel, så er jeg enig med deg. Hun lar sine søskne vifte med penger på Snapchat, kjenne jeg blir litt provosert, grunnen til det at hun lære unge mennesker at alt handler om er penger. Live handle om å overleve å det er mye fattigdom her i verden som trenge det. De pengene kunne hun bidratt til noen som trenger det. De fleste toppbloggere vifte ikke med penger de bidrar til å hjelpe andre som fortjene det. Hun er mer opptatt av å skryte om seg selv. Synes sund på søskne hennes å dem som ser opp til henne. Synd at penger er alt for henne å fikse på utseende. Ikke alle har det godt som henne. Og det er synd at hun ikke ser det selv. Synd at hun får unge mennesker å tro at live handler om penger, å ikke minst lar sine søskne vifte med penger. Galskap. De fleste toppblogger, kjøpe seg hus/leilighet. Bidra å hjelpe andre som trenger det. Men nei hun sløser penger på seg selv. Off jeg kjenner jeg blir dårlig!!! Alt handler ikke om penger!!!! Men for henne gjør d det!!!

12.04.2016 - 10:07

Jeg er så glad for at det noen som skriver dette her. Å det mangen som reagere samme måte som du gjør å det er godt at du er åpen å skriver om det. Jeg skal ikke nevne noe navn, men jeg skjønner hvem du sikter etter. Bra skrevet søte deg❤️ Kos deg masse i varmen med kjeresten din😘

12.04.2016 - 10:11

Hvis dette ikke er Isabel så skjønner jeg ingen ting, jeg hadde ikke vært venn med dama selv, no matter om hun hadde vært kjæresten til broren til typen min. Men det er trist at du isåfall ikke kan ha et forhold til henne, dere er jo tross alt "familie". Men jeg hadde ikke gjort det sjæl.. Ikke om hun er sånn hun fremstiller seg på nettet i alle fall.

Gleder meg forresten veldig til du starter med negler igjen, ble såå fornøyd sist!

Celina

12.04.2016 - 10:39

Man skjønte veldig godt at du snakket om Isabell, men må si jeg er enig i det du sier🎉 Veldig bra skrevet!!

12.04.2016 - 11:01

Bra skrevet!

12.04.2016 - 11:09

Kjempe bra skrevet!

Henriette

12.04.2016 - 11:31

Er helt enig med det du sier, det virker som den toppblogger bare tenker på seg selv og ingen andre.....

Jenny

12.04.2016 - 12:02

Amen! Utrolig bra innlegg Ariel! Heier på deg! Dette innlegget passet veldig bra beskrivelsen av Isabell Raad.

IK

12.04.2016 - 12:08

Wow! Dette er første gang jeg kommenterer en blogg, men AMEN! Heldigvis er folk som lever slikt kun på lånt tid, falske fasader faller bestandig sammen in the end. Tackochhej!

Meg

12.04.2016 - 12:18

Jeg er enig i det du skriver, men burde ikke dere egnt være venner? I og med at der begge dater louis brødrene?

Emilie

12.04.2016 - 12:50

Håper dette ikke er ment til Anna men isabel for helt seriøst er helt enig med deg. Gode ord

Kenneth

12.04.2016 - 12:54

Er nok noen som skiller seg ut mer enn andre ja. Men er også mange av toppbloggerene som sprer masse glede

12.04.2016 - 12:54

Enig i det du skriver! Flott innlegg, med ærlige ord.

Louise

12.04.2016 - 14:05

Ikke anklag Isabel for så å herme etter henne da! Du er ike mye ekte du selv så ;-)

12.04.2016 - 14:05

Bra skrevet, men ikke ta alle under samme kam :) du er jo også en toppblogger

Daniel

12.04.2016 - 14:26

Kjære blogger, slutt å blogg

arielsoylandos

12.04.2016 - 14:33

Daniel: hvis du ikke er blogg-intr, hvorfor leser du blogg?

Elizabeth

12.04.2016 - 14:37

Synes det er litt rart at alle unisont mener det er snakk om Isabel, jeg synes det passer likse godt til feks. Ariels veninne Sophieelise, liker alle tre bloggere men hvis man skal se på det hun skriver passer det like godt til begge om ikke hun selv også

12.04.2016 - 15:07

Dette passet godt overens med anna rasmussen ;)

Hilde

12.04.2016 - 15:29

AMEN ARIEL!

Jannicke

12.04.2016 - 15:39

Jeg reagrer også på at de fleste ser ut til å syntes denne beskrivelsen matcher Sraad mer enn Sophie Elise. Er det ikke åpenbart hvem det er snakk om her?

Kjære toppblogger, du er så ung men du tror du vet det meste her på jord. Du har så mye mer å lære.

- ingen toppblogger er dyktigere til å understreke sin egen intelligens enn Sophie Elise. Hun ser ut til å ha et sterkt behov for å overbevise leserne sine at hun er utrolig reflektert og livserfaren for sin alder og det er jo den tenårings' jeg-vet-alt holdinga som understreker hvor mye hun faktisk har å lære.

Kjære toppblogger, du går rundt med dyre vesker og klær samtidig som du klager over urettferdighet i verden. Hvorfor rekker du ikke ut en hånd å hjelper til?

- Sophie Elise BRENNER for dyrevelferd. Men utenom sminkeprodukter testet på dyr da, for det er ikke så lett og holde styr på alltid. Og utenom designerveskene laget av døde dyr også da, det er jo greit fordi at de skal jo bli arvegods en dag. Dette sier Sophie Elise med god samvittighet mens hun kritiserer og tar sterk avstand kjøttindustrien(!!!!!) Hun burde sette seg ned å lære seg litt om high-end skinnindustri også - så kanskje hun kan skrive et nytt innlegg om hvordan det er OK.

Kjære toppblogger, du lever i den lille laptopen du har på fanget i det «perfekt» livet du har malet opp selv, men hvor er egentlig alle vennene dine?

- SE understreker selv hvor lite ekte venner hun har og TVserien Bloggerne viste hvordan hun også ville at Robin bare skulle sitte inne å holde henne i hånda istedet for å ha et sosialt liv med sine venner (for de likte hun ikke og de likte ikke henne). Hun er en introvert som foretrekker å presentere seg selv i en skreddersydd pakke (via blogginnlegg og instagram) så hun kan kontrollere hvordan vi anser henne - ikke virkelighetsnært i det hele tatt.

Kjære toppblogger, du skryter til mennesker du møter om hvor mye du tjener på bloggen. Du tror dessverre du er bedre enn andre fordi du ikke har en 8-4 jobb.

- Ingen forstår hvor hardt det er å leve av en blogg, man må jo liksom ta bilder å finne på nye innlegg og sånt, samtidig som man må forholde seg til deadlines og arbeidskontrakt. Det er alt annet enn humant. Jeg skulle ønsker SE kunne ta seg en bolle og jobbe i en "fixed hours" jobb (uansett hva) om så bare i noen dager før hun begynner å uttale seg så selvsikkert. Her snakker vi om en person som åpent forteller at hun ALDRI har hatt en jobb før, men vet ALT om hvor hardt det er å jobbe. Hun har ingenting å sammenligne bloggjobbing med, så hva i all verden vet hun? Veldig reflektert.

Kjære toppblogger, du oppdaterer bloggen hver eneste time for å være sikker på at du har nok klikk. Du har blitt blind av klikkene og pengene.

- Sophie Elise har hatt ansiktet sitt så begravd i sine egne kommentarfelt siden hun var 16 at hun fremstår som den mest selvopptatte og egoistiske eksibisjonisten B-kjendisnorge noen sinne har oppdrevet. Gratulerer.

Kjære toppblogger, du setter utseende ditt før personligheten din. Hadde du lagt halvparten av den energien på personligheten så kanskje vi kunne vært venner.

- Alle vet hvordan hun ser ut under alle derma fillers, lip fillers, botox, kilovis med løshår og støpenegler, minst to nesejobber, to puppejobber og hva som ser veldig ut som en rumpejobb i det siste. Bare fordi hun har slutta å snakke om hvilke inngrep og what-not hun gjør på en daglig basis betyr ikke at hun er blitt noe mer naturlig. SE er besatt av at du skal finne henne attraktiv, selv når hun skriver om palmeolje og dyrevelferd og sånt så er det alltid litt kløft og duckface med i innlegget - hun eier ikke evne til å stole på at den hun er på innsiden er god nok. Og det er vel kommentar nok til de to siste punktene i Ariels innlegg. Sophie Elise lever av en illusjon hun har skapt av seg selv som ikke har rot i virkeligheten. Derfor er det veldig trist at så mange jenter ser opp til hennes livsstil - den er like falsk som Sophie Elise.

12.04.2016 - 16:04

Om det er Isabell det er snakk om burde du ho kanskje ta dette opp med hun på tomannshånd?? Hun er jo tross alt "svigerinna" di... Men jeg er enig med deg også, hun har dradd det for langt på mange måter! Bare et tips;)

Camilla Acklam

12.04.2016 - 16:37

Bra skrevet! :)

12.04.2016 - 18:45

Tror dere virkelig ariel ville sitte å snakket dritt om sophie? Virker ut som de har et godt forhold, de har jo tross alt BODD sammen. Har ikke sett snurten av Isabel og Ariel sitt "gode" forhold sammen. Tror inlegget er siktet til henne, og at det traff hardt.

Alison!

12.04.2016 - 19:31

Kjære Ariel, jeg elsker virkelig bloggen din! Du er en av de tre beste bloggerne jeg vet om! Du er så mye mere enn bare plastik osv, o forhold til noen andre bloggere❤️ Jeg elsker at du ikke kun bryr deg om utseende men også personelighet! Stå på Ariel!❤️

Siri

12.04.2016 - 19:35

Kjempe bra skrevet, Ariel!

Har nettopp begynt å lese bloggen din å jeg elsker bloggen din allerede! :-)

Marit parit

12.04.2016 - 20:35

Det beste jeg har lest på lenge! 👏

Unn

12.04.2016 - 20:42

Hvorfor skal bloggere henge ut hverandre? Burde ikke dere bloggere stå sammen? Dere er jo samme yrkesgruppe? Eller er dere litt ned på blogglista sjalu på de som ligger lengre opp og som virkelig kan leve av bloggingen sin?

Cathrine

12.04.2016 - 20:48

Bra skrevet! Du virker utrolig søt og jordnær :-)

Benedikte

12.04.2016 - 20:59

YES!!

anne

12.04.2016 - 21:39

hva synes du om innlegget isabell skrev? om at det er ren sjaluisi?

12.04.2016 - 21:43

Isabel skrev på kommentarene sine at dette innlegget var om Sophie. Trodde dere hadde det bra og fortsatt bor sammen?

12.04.2016 - 21:54

Kjære blogger-som-er-ganske-langt-nede på lista...det er en grunn for at du ikke er lengere oppe. Du kommer aldri til å bli en toppblogger, sikkert kjipt for deg..derfor digg å rakke ned på de som har klart det :)

Anna Rabben

12.04.2016 - 22:04

YES! Y e s endelig er det noen som sier det! Ariel, yes bare yes!

Stine

12.04.2016 - 22:15

Ariel har flyttet ut fra Sophie Elise, men hun er fortsatt en av Ariel's beste venninner. Hvorfor skulle hun skrevet ett sånt innlegg om en av sine beste venninner? ;)

Hilde

12.04.2016 - 22:19

AMEN! Har tenkt på mye av dette selv. Føler at det er flere som hun treffer spiker på hode til her. Trenger jo ikke å være en person dette er rettet til. Uasnett såå bra. Fasinerer meg litt hvor mange bloggere som tror de vet bedre enn andre. Tror de er bedre for de tjener mer enn deg. Snakkes om noen år når jeg er sykepleier og du har ingenting mer :)

12.04.2016 - 22:27

Wow, drama. Det handler visst om både Isabell og Sophie, Isabell skrev selv "ariel har kranglet med den ene og blitt kastet ut, og er sjalu på den andre"

12.04.2016 - 22:28

Hadde faktisk aldri trodd du kunne skrive slikt om noen Ariel...:( Dette var trist:( Trodde faktisk ikke du kunne være sånn. Du virket så god og snill, men nå... Nei nå vart jeg skuffet faktisk...

12.04.2016 - 22:39

Fascinerende hvordan Isabel i ett og samme innlegg først kaster dritt tilbake, for så å hevde at man skal holde seg for god til å snakke stygt om andre. Haha, er det mulig? Lurer på om hun selv forstår hvor idiotisk det innlegget ble

12.04.2016 - 22:47

Hva synes du om at Isabel sa at det var om Sophie? Trodde dere var gode venner.

12.04.2016 - 22:52

Utrolig bra skrevet! Beskriver både Isabell og Sophie sånn halve Norge ser dem :))

Tina 23

12.04.2016 - 23:45

Hvis det et Isabel (noe jeg tror det er ) så er jeg helt enig! Hun må være den verste bloggeren ever!. Hun er så cocky og tror alle er sjalu på henne. Lol. Ingen er sjalu på den jenta der.

Hilde

13.04.2016 - 00:21

At bloggere bruker sin plattform til å snakke nedlatende om hverandre er trist. Håper det endrer seg når de blir eldre eller at man setter seg ned å ser litt innover seg selv. Er nok vonde ting som skjer i verden. Dumt at noen bruker plattformen din på en så destruktiv måte. Det er så mye annet som kunne vært belyst og som fortjener oppmerksomhet enn slike ting... Trist

Iirmelin

13.04.2016 - 00:22

Fy søren jenter, så slemme dere er mot hverandre. Sitter bare og måper her. Hvordan kan du, Ariel, som har fått lov å bo hos Sophie Elise oppføre deg slik, med et innlegg som dette til takk? Og dere som hoier med og roper AMEN i kommentarfeltet: Skam dere like mye alle som en over drittslenging om Sophie Elise og Isabelle. Kjempeflinke bloggere begge to. Er det slik vi jenter skal snakke om hverandre? Det er iallefall ikke jeg oppdradd til. Nå er jeg bare lei meg over hvor onde man kan være mot hverandre. Skjerp dere! Hvis dere ikke kan komme med konstruktiv kritikk, så la være å si noe. Dette går ikke an...

13.04.2016 - 00:34

Uavhengig av hvem dette innlegget er rettet mot, så er det ufyselig. HERREGUD altså. Når man er blogger burde man vite best av alle hvordan nettmobbing føles, også poste et innlegg som skriker mobbing er helt kvalmt. Sier litt om bloggeren som menneske

!

13.04.2016 - 01:50

Hahaha jeg ler meg ihjel, virkelig... At det er mulig, første og siste gang jeg er inne på din blogg.. For syns fleste parten av dere blogg folk er falske fra levra og ut til nese tippen... Dere skal gå ut som ett godt eksempel på alle "fjortis" ungene som leser dette her, fordi dere trossalt er "kjendiser" og fulgte dere på paradis!!!

Jizzes.. Come on, er det så jævlig kult fortiden å henge folk ut på nettet?

Det du skriver her er ikke vanskelig å skjønne hvem du sikter til, og hvorfor da ikke henge dem ut med navn? Er jo like ille..

Jeg trodde DU av alle mennesker hadde bein i nesa jeg, som kunne si dette her face to face istedenfor å skrive om sånt her på en jævla blogg... Er det liker klikk du er ute etter? Er det godkjennelse at du er så mye bedre enn alle andre?

For helt ærlig, det er patetisk... Det fins faktisk andre ting som er mye værre enn at toppbloggere legger ut bilder av sine dyre vesker osv...

Er så mange av dere bloggere som ikke ser virkningen dere gjør på folk, og jeg blir matt...

Chris

13.04.2016 - 02:19

Kjære Ariel. Hva gir dette deg?

Eva

13.04.2016 - 02:28

Er nesten overbevist om at alt dette bare er et stunt fra begge sin side ( dette innlegget og Isabell sitt). En oppdiktet krangel, slik som Sophie Elise og Anette Marie hadde for en stund tilbake!

13.04.2016 - 02:32

Bra noen sier det! Og hvis Isabell tror du er sjalu på henne tror jeg hun er enda mer blåst enn først antatt

13.04.2016 - 07:21

Wow no dreit du dæ ut A.

Lea

13.04.2016 - 09:29

Alt det du har skrevet stemmer veldig godt dessverre. Mange er flinke bloggere, man er tross alt innom bloggen deres å leser. Samtidig så ser man alt det du skrev fra ALLE toppbloggerne. Jeg er ikke blodfan av noen. Håper de tar det til seg, og innser hvordan de fremstår egentlig. De har veldig mange fans og lesere som støtter de 110% i alt de skriver å gjør. Ender opp med at de kanskje blir blinde på seg selv etter hvert. Kommenterer sjeldent, men dette innlegget likte jeg!

Silje

13.04.2016 - 10:14

Hvis dette er rettet mot Sophie Elise så er det vanvittig stygt gjort, men hadde i grunn alltid en følelse av at hele bruddet og at du flyttet inn hos Sophie kun var et PR-stunt frem til du hadde høye nok lesertall til å gå tilbake til din vanlige hverdag

Lene

13.04.2016 - 10:44

Wow. Her mistet jeg utrolig mye respekt for deg, Ariel...

13.04.2016 - 12:37

Jeg skjønner godt hvorfor dette innlegget er skrevet og jeg kunne ikke vært mer enig, kanskje istedenfor å ta dette som noe frekt mot isabel, så kanskje en burde se det som en oppvekker for hennes del. At hun burde fronte litt andre ting enn bare hvor ´´fantastisk´´det er med silikon og andre operasjoner fordi hun tjener mye. Det er så mye sant i det Ariel skriver, og etter min mening (ikke alle trenger mene det samme) så burde dette innlegget heller bli tatt som en oppvekker for isabel sin del!!!

13.04.2016 - 12:40

Kunne ikke vært mer enig! Regner med innlegget er rett mot Isabell, IT makes sense! Du er best ariel, stå på!!

Linn Veronica - snart mamma

13.04.2016 - 17:04

Må bare si AMEN til Jannicke sin kommentar over her! Noe av det beste jeg har lest på lenge. Mer underholdning i hennes tolkning av innlegget, enn blogginnlegget selv for min del.

Sosiale medier på sitt verste. Dette underholder dagens ungdom? Ok, jeg leser det jo selv så skal vel ikke klandre noen, haha!

arielsoylandos

13.04.2016 - 17:07

Linn Veronica - snart mamma: hehe! Get the popcorn

Moniq

13.04.2016 - 17:54

sjalu på iasbel? give me a break. hvordan hun blogger, hun er elendig. hvordan hun ser ut, hun har ødelagt hele seg. hvordan hun bruker pengene sine på og klager på urettferdighet og sult, men gjør ingen forandring. takk gud for at jeg ikke er henne.

Ida

13.04.2016 - 18:06

Veldig bra innlegg Ariel!

Jeg og mange andre er veldig enig med deg :)

stå på! og WORD til kommentaren til Jannicke oppå her! :D

Team Ariel <3

arielsoylandos

13.04.2016 - 18:07

Ida: <3

arielsoylandos

13.04.2016 - 18:07

Ida: <3

13.04.2016 - 18:50

Du nevner ikke navn, men dette virker som nettmobbing. I tillegg gjemmer du deg bak bloggen ved å ikke nevne navn, istedenfor å ta det direkte opp med den det gjelder. Jeg trodde du var imot den slags? Jeg er nysgjerrig på hva det var som fikk deg til å skrive dette innlegget. Har hun gjort deg noe personlig vondt i fortiden? Uansett så er du ikke snill mot deg selv ved å ta igjen. Da er du ikke noe bedre selv dessverre, og jeg tror heller ikke det føles godt sånn innerst inne. Dette innlegget viser at du bærer på mye hat og vonde følelser. Det er ikke bra for deg! Det beste du kan gjøre for deg selv er å heve deg over alt det negative som kommer din vei, og heller fokusere på alt det positive. Husk at det er ingen som kan skade deg, med mindre du lar dem. Det beste verktøyet du kan bruke mot de som prøver å såre deg er stillhet.

Karoline

13.04.2016 - 19:14

Veldig unødvendig å skrive sånne innlegg, da ber du om at folk blir provosert og svarer med blogginnlegg for å forsvare seg. Du nevner ikke navn, men de fleste kan skjønne hvem du snakker om. Akkurat det punktet om utseende synes jeg ikke du skal uttale deg noe om, pga. at du har også operert deg selv + at du har skrevet innlegg om rompeoperasjon selv. Husk at du også er en toppblogger, og ikke mye bedre enn andre toppbloggere. Du kommer også under mange av punktene som du har skrevet om over.

14.04.2016 - 02:18

Hvorfor misliker du Isabel? Har hun gjort noe spesielt slik at du ikke liker henne liksom? :p uansett, liker ikke henne så godt selv, jeg. Synes hun gir inntrykk av å være sååå snill og god på bloggen, men har møtt henne i virkeligheten og da så hun faktisk stygt på meg på byen.. Haha! Jaja.. Men har det skjedd noe liksom? Og hva synes du om at hun er hjemme hos Daniel med Pierre noen ganger?

Silje

14.04.2016 - 17:27

Jeg kunne ikke vært mer enig med deg, og tror mange andre også legger merke til de tingene du skrev i innlegget nå. Har blitt provosert flere ganger av henne, med tanken på "reise" helletiden og alt skal se så perfekt ut, ikke minst hvor mye klær hun kommer hjem til, men samtidig snakke om urettferdighet i verden? aldri sett en blogger legger ut så mye innlegger og på insta for at folk skal lese, blir litt dårlig faktisk. STÅ PÅ DITT! jeg digger deg, elsker at det finnes ærlige mennekser der ute som får sakt det<3

Meg

14.04.2016 - 20:30

Amen dette har eg ventet på😄👍

Eline

14.04.2016 - 23:17

You go girl!!! On spot! De har ikke beina plantet på jorda.

m

14.04.2016 - 23:28

Innlegget til Jannicke! Sykt bra!!

Når skal alle slutte å la seg manipulere av Sophie? Er folk for dumme til å skjønne hva hun holder på med?

Sophie er en falsk, manipulerende, selvgod person med psykopatiske tendenser, og hun minner meg dessverre altfor mye om en tidligere venninne av meg, som jeg heldigvis kom meg bort fra.

15.04.2016 - 00:03

Amen amen amen!!!!!!

Leila

15.04.2016 - 19:52

Amen Ariel, Amen.

Marita-Susan Smarting Bakken

15.04.2016 - 21:17

WORD 🙌

Lene

15.04.2016 - 21:18

Til Isabell. Velfortjent.

Cassandra Lysgård

21.04.2016 - 21:57

Jævlig rått bilde av deg!

Skriv en ny kommentar

hits