Hvem innlegget egentlig var ment til?

Heisann! Etter gårdagens innlegg ble det litt mer styr enn det jeg trodde. Jeg ville ikke nevne noen navn, jeg tenkte dere kunne få lure på hvem innlegget var til uten at det skulle bli så mye styr. Der tok jeg feil! Jeg hadde ikke trengt å komme med et navn, men det er vanskelig å la være nå. Jeg fikk en kommentar på at Isabel hadde skrevet et helt innlegg om dette, så jeg måtte inn å sjekke. Isabel har skrevet noe som jeg tror må være den største løgnen jeg noen gang jeg har lest om meg selv. Hun mente jeg hadde blitt kasta ut av Sophie (noe jeg ikke lengre kan finne i innlegget hennes idag, eller så var det i kommentarfeltet hun hadde skrevet det).. Jeg synes det en en veldig drøy løgn å komme med. Innlegget var ikke til Sophie engang, jeg og S er gode venner og jeg bor fortsatt hos henne den dag idag.. 

Innlegget jeg skrev igår hadde ikke trengt å handle om bare en person, mange av punktene kunne vært til flere bloggere. I kommentarfeltet trodde noen det var Sophie, noen trodde det var Anna og noen trodde det var Isabel. Hvorfor kunne ikke alle bare få tro det som de følte passet best selv? Men nei, Isabel måtte skrive et innlegg om at jeg henger ut Sophie. Hun lagde altså et innlegg om det hele, selvom hun selv trodde det ikke handlet om henne. Vet du hva Isabel? Hvis skoen passer så godt, så ta den gjerne på. Innlegget var jo faktisk ment mest mot deg.. 

Jeg føler jeg er i en liten "bloggkrig" som jeg faktisk har startet selv. Igjen, så ville jeg ikke dette skulle bli en stor greie. Men jeg tar den på min kappe og står for det jeg sier. Jeg lar ikke noen sitte på en av norges største blogger å skrive løgner om meg, det godtar jeg rett og slett ikke. Jeg vil gjerne fortelle dere alt sånn at dere forstår, men nå er jeg på ferie og Daniel sliter meg bokstavelig talt vekk fra macen. Når jeg er hjemme i Norge skal jeg faktisk lage en video til dere om dette, ikke faen at dere skal tro at jeg og S krangler og at hun kasta meg ut, det er det sykeste jeg har hørt. 

80 kommentarer

13.04.2016 - 10:52

Hun skrev ikke at du ble kastet ut i innlegget, men i kommentarfeltet på innlegget der hun skriver at hun har hatt en dårlig dag osv.... Er så enig med deg Ariel!!<3

Marit

13.04.2016 - 10:54

Heier på deg! 👏🏼👏🏼👏🏼

Marianne

13.04.2016 - 10:58

Hun svarte på en kommentar under det ene blogginnlegget sitt.. Der hun skrev at du og s hadde kranglet, og at du ble kastet ut. Også skrev hun at innlegget var rettet mot henne (Isabel altså), pga du var sjalu på henne. Kommentaren er der enda! Har aldri likt Isabel,syns hun virker som en ufordragelig person,men noe fint må det være med henne siden Pierre er så forelska!

13.04.2016 - 11:00

🙌🏼🙌🏼🙌🏼 you go girl

Tonje

13.04.2016 - 11:06

Jeg leste innlegget Isabel skrev igår rett etter hun postet det og hun skrev faktisk i innlegget at du hadde blitt kastet ut av Sophie, men har tydeligvis fjernet det.. haha

Silje

13.04.2016 - 11:09

Takk for ærligheten Ariel! ☺️

Heier på deg👏🏻

13.04.2016 - 11:11

Vet du hva? Du bruker rett og slett navnet til Isabel for å få fler klikk, du er så sykt opptatt av oppmerksomhet at du gjør folk kvalm. Isabel er ærlig Og kul person, det har alt å si, la jenta gjøre hva faen hu vil med seg selv, Hennes, penger og liv.

arielsoylandos

13.04.2016 - 11:12

Anonym: hadde aldri brukt navnet hennes om hun ikke hadde laget et innlegg med masse løgner :-)

Marianne

13.04.2016 - 11:11

Isabel S. Raad

12.04.2016 kl.21:47

Andrea: Det var visst mot både meg og Ariel fikk jeg vite nå. Ha ha! God underholdning :) Kranglet med hun ene og blitt kastet ut, og sjalu på den andre.

Dette var svaret til Isabel under innlegget sitt "en sånn tung dag"

Lurer på hvorfor du skulle ha vært sjalu på henne? :p

13.04.2016 - 11:14

Isabel S. Raad

12.04.2016 kl.21:47

Andrea: Det var visst mot både meg og Ariel fikk jeg vite nå. Ha ha! God underholdning :) Kranglet med hun ene og blitt kastet ut, og sjalu på den andre.

EL

13.04.2016 - 11:25

Fikk jeg vertfall svar på det "rykte" om deg og Sophie. Jeg synes ikke er greit å spre et rykte som det her. På en måte så blande Isabel Sophie i dette her. Å Sophie bryr seg ikke om det. Men alikevel så komme du ikke langt med å lyve om ting som ikke stemme. Men Isabel følte seg truffet, å det er hardt å hørre sannheten👍🏻😂 Stå på Ariel. Men ikke la deg bli tråkket ned av ei som lyver.

Maria

13.04.2016 - 11:25

Stå på Ariel!❤️

13.04.2016 - 11:27

Hva synes Daniel og Pierre om dette hatet mellom deg og Isabel?

13.04.2016 - 11:27

Haha, you go girl! Isabel er såå ufordragelig.

13.04.2016 - 11:37

Ååå jeg har en liten lur følelse på at dette kan være et PR-stunt?;)) Eller, håper det for deres del! Kjipt med dårlig stemming i "familien"..

Isabel

13.04.2016 - 11:46

Ja, er det et PR-stunt?

Hvis ikke så får du bare ta seieren. Jeg orker ikke Plastik-Bella. Blir helt sliten av hvor mye dårlig energi hu skal påvirke på lesere. Hun er seriøst det dårligste forbildet på blogg.no akkurat nå. Så sinnsykt mye dårlig selvtillit hu har som bare omdannes til gift. Så skal hu sippe over at Linnea Myhre skrev en setning om henne som om hu var ny. Haha... Linnea har skrevet i mange år... Noen må sette Isabel Jackson på plass ass..

HOLD HODET HEVET du vakre vesen <3

13.04.2016 - 11:49

jeg heier på deg ariel! du er best<3

A

13.04.2016 - 11:50

Så grådig enig med deg Ariel! Ka søren skal du være sjalu på hun for? Alt med deg e nesten real men med Isabel e alt sammen fake!

Helene

13.04.2016 - 11:57

Elsker når bloggere skriver om Sraad. Det er flere som har gjort det, og hun fortjener alt det negative hun får. Hun fremstår som et ufyselig menneske og det dårligste forbildet jeg noensinne har sett. Ble helt sjokkert når hun og typen hang ut en 14 åring!

Nei æsj, håper hun skjønner at de fleste bare leser bloggen for å le av henne.

emma

13.04.2016 - 12:29

hun la ut på snap "kasta ut av hun ene, og sjalu på hun andre way to go!"

Henny

13.04.2016 - 12:50

Du er naturlig Ariel, å du lyser av godhet! Stå på jente! Ikke la folk me dårlig selvbilde, ødelegge ditt! Vi i stvg heier på deg

Mia

13.04.2016 - 12:53

Isabel aka bitchybella som hun liker å kalle seg selv D: virker bare så utrolig lite sympatisk 😳 kan ikke tro hun har mange følgere over ungdomsskolealder iallefall.

13.04.2016 - 13:05

Fy flate.. du er sikkert rimelig gøy å dra med på ferie! Men husk.. blod er tykkere en vann, og fortsetter du sånn her så kommer Daniel til og velge familie! For face it.. Isabell er bedre likt av deres familie og pierre og hennes forhold er langt mer stabilt en deres! Ikke sikkert Daniel sier så mye, men trust me... Han hater det! Han hater at du hater, og det kommer til og slite deres forhold i fillebiter! Du kommer og drive bort alle til slutt med slike holdninger og oppførsel! Håper du innser det før du en dag våkner helt alene!

Emilie G

13.04.2016 - 13:12

You go girl!

Knus den tåpelige Isabell!

Emilie

13.04.2016 - 13:26

Klikker av kommentaren som er oppfor her! At familien til Daniel liker Isabel bedre?? Hva faen er det for en ting å si? Blir skikkelig forbanna!! Det har ikke noe me saken å gjøre her engang, men når det først er sakt så har jeg fått bedre intrykk av deg Ariel. Du er modnere (ikke inni den fjortiss fasen enda), og ikke bare MEG MEG MEG. Du er absolutt helt nydelig!

Jeg leste i kommentarfeltet til Isabel, og der "truer" hun med å legge ut printscreens ut på bloggen av samtalen deres, fordi hun mener du lyver. Men hun skulle ikke gjøre det, men det var rett før skrev hun.

13.04.2016 - 13:36

Sjalu på Isabel?? Er det mulig?! Om deler av det innlegget passet veeelig godt med isabel så er det jo faktisk isabel så har dratt igang hele dramaet... Jeg forstår virkelig ikke hvordan hun kan påstå at noen er sjalu på henne? Hun er helt latterlig! Folk som kjenner henne fra før, (da hun vel og merke ikke brukte navnet Isabel) ler jo bare av henne, hun har vist alltid hatt en stor dose med selvhøytidlighet men det begynner bare å bli pinlig. Usikkerheten kommer derimot frem da hun velger å gå i forsvar på den måten hun gjør. Så ting er antakligvis ikke så rosenrødt som hun vil ha det til. Desuten er de fleste av hennes følgere småjenter på barne/ungdomsskolen og resten er folk som rett og slett ikke tåler trynet på henne. Stå på ditt Ariel, du gjor ikke noe galt i det hele tatt syntes hvertfal jeg, å om hun velger å ta det på den måten bør få bli hennes problem. Stakkars jente....

Tine

13.04.2016 - 13:44

Har prøvd å kommentere bloggen til isabell flere ganger. Hun hun godkjenner ikke. Har ikke skrevet noe hat. Bare meningen min om disse drama innleggene. Hun takkler kritikk ekstremt dårlig. Men ja. Hun har flere 10 talls tusen lesere. Noe bra må hun jo gjøre. Syns at om dere skal skrive om hverandre på bloggen så kan dere like greit bare bruke navn. Hvis ikke skjønner jeg ikke hvorfor det i det hele tatt skal deles med oss lesere. :p

13.04.2016 - 13:54

Om du så hadde blitt kasta ut og krangla med S, koffer skal hi stikke den fake nesa sin oppi det?.. Herregud for en dramaqueen ho e...

Håpe virkelig at dettan e et dårlig PR stunt, fordi den eneste som kommer godt ut av det e jo deg, mens ho blir sittende igjen og se ut som tidenes taper!

Fikk med meg at ho hadde gitt 11k til lillesøstra og filma det mens ho satt og vifta med pengan, også sitt ho og skriv innlegg om at ho synes så synn på de som ikke har penga til mat.. Faen så ekkel og dobbelmoralsk av ho!

Det menneske der vil eg aldri møte, blir kvalm!

Stine

13.04.2016 - 13:56

Sraad er bare tragisk... Skjønner ikke hva Pierre ser i den jenta der. Stå på, Ariel. Ikke la andre spre løgner om deg. Hun er en stor klikkhore å bruker kun dette for å trekke flere lesere. Enig med alt du skrev i det innlegget og håper jenta våkner opp snart.

13.04.2016 - 14:01

Hvem faen er liksom Isabel SHIROG?! En tafatt idiot som burde legge opp! Hvis hun tror hun kan nå opp på nivå med deg og sophie tar hun jævli feil. Micheal Jackson wannabe som vil se ut som sophie Elise.

Få Daniel til å snakke litt fornuft til Pierre, han er for god for den heksa der.

Pia

13.04.2016 - 14:03

"Mer styr enn jeg trodde" for noe tull! Det er det hele innlegget ditt dreier seg om-Å LAGE MASSE STYR! Hadde det ikke vært for det og du hadde håndtert det som en voksen KVINNE hadde du tatt det direkte med den det gjelder oh ikke henge personen ut forran hele Norge. Du har ikke vokst en millimeter siden Paradise, samme sjalu bærte som du var der inne, eller henger Isabell navnet over deg siden den gang? Huff du assa, du må lære deg å takle at enkelte får til bedre enn andre <3

Ida

13.04.2016 - 14:09

Isabel sier hun har bevis på at S og deg har kranglet ?

Og at hun kunne ta printscreen for å bevise det.

Hva sier du til det?

arielsoylandos

13.04.2016 - 14:10

Ida: Danne skrev til Pierre på face at det var om S fordi han orket ikke å krangle med Pierre. Så langt kom hun med den..

Anna Marie Rabben

13.04.2016 - 14:30

Og nok en gang, yes... bare yes! Haha. Når man tar så av som hun gjorde og skriver et så stort innlegg. Så skjønner jo alle at hun følte seg utrolig truffet. Med all grunn og!

<3

13.04.2016 - 14:31

"hvorfor er DU så bitter, kjære lille isabel? Du som nettopp fylte 22 år. Du som fader meg nettopp fylte 22 år er den verste av de alle her. Det siste året har du hengt deg på alle konflikter i bloggverden og trodd at alt handler om deg. Du har også trodd at du vet alt som skjer. Hvis det virkelig har seg sånn at ariel og sophie har kranglet, så er det veldig veldig privat. Du kan ikke dele sånt? Du kan virkelig ikke dele sånt. Du kommer nok til å skrive et innlegg her på bloggen om denne kommentaren eller de som sier seg enig i meg akkurat nå. Men helt ærlig isabel, skjerp deg. Dette er flaut for deg og du deler PRIVATE og PERSONLIGE ting om andre. Dette kan faktisk anmeldes. I tillegg til at dette er informasjon om andre mennesker, er det også truing. "hvis hun fortsetter denne ballen hadde det ikke vært dumt å legge ut på instagram". Det kalles truing. Se deg selv i speilet, og det er ikke ariel som er det verste netttrollet her i norge. Det er faktisk deg isabel!

håper du tenker deg litt mer om hva du skriver neste gang og at du seriøst beklager deg. Dette er jo faktisk helt tåpelig av deg. hilsen en 17 årig jente som tydligvis er mer voksen i hodet enn deg. "

Skrev dette til isabel. Ærligtalt. Dette kan faktisk anmeldes og det er flaut for hennes egen del. Hun utgir PERSONLIG OG PRIVAT informasjon. Hvis det hun sier ikke er sant er det også løgn. på toppen av det hele truer hun deg, noe du kan lese i kommentarfeltet hennes. Dette er jo faktisk bare kleint for hennes egen del. Hun har psykisk syk og trenger å bli lagt inn. helt forbanna seriøst dette er flaut.

Håper likevell du har en strålendes ferie og koser deg. Du må rett og slett bare le av hele greien. Hele Norge vet at isabel er manisk. Klem <3

Synne

13.04.2016 - 14:45

Hahaha Isabell er så utrolig patetisk at det er til å grine av! Deg derimot! U go giiirl😊

Camilla Acklam

13.04.2016 - 14:57

Utrolig kjip situasjon, men bra du forsvarer deg! :)

13.04.2016 - 14:57

Hun godtar ikke mine kommentarer heller, som faktisk ikke er kritikk engang! Haha. Spurte hva som skjedde med henne etter PH, siden hun var så fornøyd over at alt på kroppen hennes var ekte. Jeez, stå på Ariel! Tipper nok du er bedre likt enn frk altvitende sier over her <3

Heidi

13.04.2016 - 15:01

Isabell godtar ikke mine kommentarer heller! Men visst du leser Ariel så har hun postet en kommentar av en annen som skriver at du ruser deg! At du sist folk så deg var du ruset og hadde sex med forskjellige menn! Jeg skjønner om dette er sant, har en fortid selv! Men drøyt av Isabell å poste kommentarer som dette! Som at du er en rusmisbruker

Irene

13.04.2016 - 15:07

Det som er så rart er jo at du skriver hun lyger og slikt ang deg og Sofie. Men det var jo dette Daniel sa til hun og Pierre? Hun sier jo egentlig det som de er blitt fortalt.

Men dumt det er på sosiale medier, dette skulle heller vært mellom dere 2.

P

13.04.2016 - 15:09

Hun har aldri godtatt noen av mine kommentarer heller, der jeg har kommet med konstruktiv kritikk og tipsa henne om at hun må slutte å tro alt handler om henne. Hun har selv sakt at hun skjemmes over hvordan hun framsto på PH og at hun hadde lært av det. Noe hun motbeviser hver gang hun blir provosert av andre og lager et syteinnlegg om det etterpå 😂 Jeg synes du er herlig Ariel. Du driver heller ikke å svarer oss som skriver negative ting om henne, noe hun gjør når folk skriver stygge ting om deg. Sier litt 😊

Marion

13.04.2016 - 15:13

Blir helt målløs om hvordan Isabell er. Når jeg leste innlegget ditt i går, så tenkte jeg ingen spesifikke toppbloggere den var rettet mot engang, bare slik generelt til kanskje alle: p det om at isabell skrev at du hadde blitt kasta ut av sophie, skrev hu i en kommentar i det innlegget hennes, å den er der enda. Det virker som hu gjør alt for og få mest mulig oppmerksomhet og klikk på bloggen sin. Å det som er så feil og med bloggen hennes er at det er så mange unge jenter som leser det hun skriver om oprasjoner osv, og blir påvirket av det, syns jeg er skummelt...

Må også ta opp en kommentar litt lenger opp her, at familien til Daniel liker Isabell bedre enn Ariel, altså, hallo i luken? Hva vet egt vi lesere om det? Daniel er da gammal nok til og bestemme selv, og elsker han Ariel, så vil være med henne, så må da dem, og ikke minst alle oss andre respektere det, og jeg regner da med at familien og der er glade på hans og dems vegne at dem har funnet tilbake til hverandre og at sønnen dems er glad og funnet lykken med ei nydelig jente. Og hadde dem ikke likt hu og hatet hu så fælt, så hadde je da tvilt sterkt på at hu hadde fått blitt med hjem til dem i sverige.

Så jam, kunne ikke ha vært så mer enig med deg Ariel, jeg leser bloggen din for at du er en av de få som skriver voksent og ikke minst bra blant bloggere i dag, det er liksom ikke overfylt av oprasjonsprat og fiks ditt og fiks datt, og det liker jeg!: D

Så kos dere videre på ferie, og egt bare legg vekk alt av sosiale medier, så dere får tid til dere to, og kost dere masse, så får de kranglefantene her hjemme bare kjøre på til ingen gidder og bry seg lenger,heh.

Dagens utblåsning fra mi side: p og sånn btw hvis noen skulle lure og mene jeg er bare ei crazy 12/14 åring, så er je 25 år gammal, men litt mellom øra, og nei je kjenner verken Ariel eller Daniel, så ekke no slik " forsvarefordemankjennerdem" kommentar heller, så dette er min egen mening.

Loveu Ariel<3

Emilie

13.04.2016 - 15:51

Haha, visste det ikke stemte det Isabel sa.. uff for et drama hun har startet! Og hun mener det innlegget ditt var til henne fordi du er så sjalu på henne for alt??

Det her er helt latterlig! Jeg er ikke en person som vil skrive stygge ting om noen på nett, osv. Men nå kjenner jeg at jeg et litt irritert/sur på isabel..

Fullt forståelig at Daniel sa det va til sophie for å slippe dramaet... Men som vi alle har sett slår isabel fort og hardt ut på alle som har den minste lille ting å si om henne.. Er sååå lei blææh!

13.04.2016 - 16:06

Hun tror alle er sjalu på hun? Honey, INGEN syns Michael Jackson nesa de er fin, eller de oppblåste leppene. Heller ikke kroppen hennes. Den hårete magen til shirog? NEITAKK.

Amalie

13.04.2016 - 16:17

Så fint bilde av deg!

13.04.2016 - 16:32

Syns dette er teit. Har du noe imot jenta, så si det face to face. Alt annet blir bare feigt.

13.04.2016 - 16:36

Egentlig, så har dere begge dritet dere litt ut og sånn som saken ser ut nå, så virker det mer som at du, Ariel feiger litt ut. Du har sagt at det innlegget var mest rettet mot Isabel, men så tørr du ikke å innrømme det ovenfor henne og kjæresten hennes? Da ber du kjæresten din om å si at det handler om Sophie? Vær voksen og vær ærlig av deg. Vis at du også er tøff. Isabell er kanskje skrytete og DUM, men i hvert fall tøff nok til å sette deg på plass. Du tørr ikke en gang å innrømme til henne at innlegget er skrevet om hun, men skylder derimot på venninna di som ga deg et sted å bo og sier det er rettet mot hu? Håper Sophie leser alt dette og kutter ut all kontakt med deg. For helt ærlig, du er en dårlig venninne. Du skriver ikke ett så negativt og stygt innlegg også sier til FOLK at det handlet om Sophie. Eneste jenta som tok deg imot når selv din egen kjæreste ikke orket deg mer.

arielsoylandos

13.04.2016 - 16:40

Anonym: jeg ba ikke Danne lyve, han valgte det selv for å sleppe kaos. Men kaos ble det uansett.. Innlegget var ikke til Sophie :)

13.04.2016 - 17:28

Heier på deg! Du er så åpen og ærlig, og selvfølgelig velger du å forklare opp i ting og bruke hennes navn når det er hun som laget alt dette styret. Hun er så jævlig dobbelmoralsk og tror at alt handler om henne og penger. I videoene ser man deg snakke med følelser og åpen hjerte, mens i hennes videoer er hun overlegen og tror hun har et så Jævla perfekt liv. Jeg ler bare av hvordan hun er på og hvordan hun blogger. Jeg synes såååå synd på den jenta. Hun har ødelagt hele seg! Hahah. Hun er en elendig blogger som tror alt er om henne. Hun klarer ikke å formulere seg, være kreativ, forsvare seg og d verste av alt, skrive riktig. Hennes konklusjon på alt er mitt liv og mine valg. Lmao. Hun har flere ganger ikke godtatt mine kommentarer fordi hun vet at jeg har rett, for hvordan ellers skal hun ik godta den ene reality-sjekk kommentaren men alle andre? Hun er tåpelig. Stå på!

arielsoylandos

13.04.2016 - 17:29

Anonym: amen! Klem <3

Linnea

13.04.2016 - 17:30

Ariel! Din sjuke jævel, jeg elsker deg!! Isabel er den mest tragiske idioten som finnes, hun eier ikke moral, og ser ut som en rotte. Du er bare så sinnsykt kul som faktisk retter noe mot henne, den idioten der må snart få inn at ingen liker henne, og at blogg.no og side2 bare burde ditche henne og slette den tragiske bloggen hennes! Fyfaen, hun er så lite likt, noe hun sikkert alltid har vært, og nå tror hun at hun er så kul fordi hun har en blogg som får klikk. Klikk fordi hun bruker overskrifter uten sammenheng til innleggene. Nei bare faen, sett henne på plass ariel, du får mye mer støtte enn det hun gjør! Hun har ikke lesere, hun har mennesker som klikker seg inn for og le av henne! Og jeg syntes det er så tøft av deg og ikke gå ut med trusler som hun gjør, du viser bare at du ikke synker ned til det samme tragiske og motbydelige nivået hun er på

arielsoylandos

13.04.2016 - 17:31

Linnea: tusen takk!! kunne ikke vært mer enig :-) <3

Natasha

13.04.2016 - 18:26

Pleier ikke lese mye blogger, og hvertfall ikke kommentere, aldri egentlig. Men her holder jeg med deg Ariel! Du virker som en sykt "down to Eart person" og som ikke skryter så jæclig mye av penger, klær, vesker etc. Som rett og slett ikke fremstiller i bloggen hvor viktig det er med dyre operasjoner, klær, accesories og slikt. Digger deg! :)

S

13.04.2016 - 18:45

Tror nesten dette er et PR-stunt, men håper det ikke er det, for Isabel er helt jævlig! Så cocky og ekkel og tror alle er sjalu på henne.. Spyr! U go ariel, mye mer ydmyk og jordnær!

13.04.2016 - 18:49

Isabell er teit..punktum.

Christina

13.04.2016 - 19:53

Ææææ jeg håper seriøst dette er kun for PR. Din blogg er en av få jeg leser, men dette fikk meg til å miste lysten.

Blir litt overgitt når jeg ser du sier deg enig i drittkommentarer som KUN er en haug med piss om Isabel.

Om det er fakta det dem skriver eller ikke, burde du holde deg for god til å respondere og skrive slikt tull- og heller prøve å holde fred mellom dere når dere tross alt er linka til samme familie..

Sikkert veldig greit å gå fra 5+ til 50+ kommentarer, men du er bra nok til å heve deg over slik fjortis møl..

Jenny

13.04.2016 - 20:24

Heier på deg Ariel! Du virker som en utrolig klok og godhjerta jente som har beina godt plantet på jorden. Isabell er et forferdelig forbilde og et tragiskt menneske. Hva skal det bli av henne når alle går lei av å klikke seg inn på den ene store overskriften etter den andre når ingenting av det som står i innlegget stemmer overens med overskriften....puh. Du er ikke den eneste bloggeren som har skrevet om henne først Kristina Andersen og så Sophie og linnea Myhre og så deg og sikkert fler. Og det er en grunn til det den dama burde ikke ha tilgang til Internett slik hun fronter plastiske operasjoner og penger og fillers. Det er helt greit å fikse på seg selv hvis man har komplekser men ikke skryt av det og legg det fram på en måte som at å legge seg under kniven blir man lykkelig av. Tvert imot.

13.04.2016 - 21:37

Hahaha herregud Isabel e heilt på trynet😂 Bry deg ikkje om hu kjerringå der, e bare hu som atter ein gang drite seg ut for heile Norge.

13.04.2016 - 22:00

hvorfor skulle hun bry seg i det hele tatt? tenker jeg... lite å gjøre much? men jeg er enig i innlegget du skrev faktisk! alt vi ser er jo hun og P, ser ikke ut som de har venner en gang .. kjeedelig.

M

14.04.2016 - 01:39

Isabel skriver at du og P ikke har vært venner siden han og Martine var sammen!stemmer det?

Hva tenker du om at hun sier hun har bevis på dette med S,men hun nekter å vise det til lesere?

støtter din mening fult og helt. At i det hele tatt folk ser opp til en som går å ødelegger kroppen sin på den måten hun gjør er flaut. Hun tror hun er uslåelig og best! Egentlig er hun kvalm og ufyselig! Hun vise gang på gang,dag etter dag at det er hun som gjør ALT for å få klikk på bloggen med de overskriftene hun har på innleggene sine. Fy for en jente! Skam for Norge at sånne personer får lov å jobbe offentleg og ha innvirkning på unge folk!

Stå på ariel! Og gratulerer med ring på fing😊

Henriette

14.04.2016 - 10:05

Hei Ariel:)

Jeg vil bare si det at jeg syntes hele denne "bloggkrigen" er på mange måter veldig tragisk. Men jeg syntes på en annen side at du også har rett til å dele din sannhet, på bloggen din. Når ting står opp i media på denne måten, altså på Isabel sin blogg, så er det et instinkt å forsvare seg fra det som ikke er sant om deg og din situasjon. Så stå på ditt, og fortsett å vær saklig og "down to earth".

Så fort du lager konflikten større, så blir ting værre for deg selv. Så fortsett med det å vær rolig, og ikke del noe mer enn du eventuelt MÅ.

Jeg syntes du er en veldig søt og god jente, og virker som om du er utrolig omtenksom. Jeg kjenner ingen sider av denne saken her, så vil ikke uttale meg om noe som helst. Men det jeg vil uttale meg om er forskjeller mellom deg og Isabel (ut i fra det man får inntrykk av på bloggene deres). Selvom jeg ikke kjenner noen av dere, så har man som en kjent blogger en attitude, og man velger selv hvordan man vil framstå, og selvfølgelig få folk til å se deg som den personen du er (forhåpentligvis).

SÅ. Det jeg syntes om deg, er at du virker så ærlig og jordnær. Du er deg selv på alle måter, og du "pynter" ikke på livet ditt. Vi som leser bloggen din, får oss til å føle oss bra, i forhold til at du er ærlig når du har det tøft, og hvertfall jeg tenker da at det er menneskelig. Du som alle andre har tøffe perioder, og livet er ikke alltid en lek. Derimot gjør Isabel det motsatte. Ja; hun kan uttrykke seg for å ha det vanskelig i perioder, men hun skal fortsatt "pynte" litt på sannheten. Hun er for stolt til å vise at livet hennes ikke er perfekt.

Så alt i alt, vil jeg si at du er en real person, ut i fra hva jeg har fått inntrykk av.

Jeg har også sett alle videobloggene dine, hvor du er ærlig om din situasjon, og du får rett og slett leserne dine til å føle seg bra (ikke fordi du nødvendigvis har det tøft), men fordi du viser at du er menneskelig og har rett til å være lei deg du og, som alle andre.

Stå på ditt, og fortsett å vær som du er!

Liker deg også nå, mye bedre enn før, da syntes jeg du var litt opptatt av å vise deg fram på en "stolt" måte som det Isabel gjør nå.

Du er virkelig søt og god, Ariel. Og du har en utrolig sjarm:)

Hilsen en som liker gode og ærlige mennesker, som tør å være seg selv til det maksimale:)

Henriette

14.04.2016 - 10:08

Hadde også satt veldig pris på om du så denne kommentaren, og tok til deg det jeg har skrevet.

Vil at du skal se det jeg har formidlet, fordi du fortjener det:) Du fortjener å få ros og positive tilbakemeldinger for den du er! :)

ulf arne

14.04.2016 - 11:51

<3

14.04.2016 - 12:46

Folk som ikke innser allerede at alt Isabell Shiroq eller hva faen hun heter (umulig og vite hva som er falskt og ikke med den dama der uansett) har gjort siden hun begynte å blogge er å gjøre alt for å få klikks, uten en eneste tanke på hvordan hun fremstår for alle andre over 12 år i prosessener skjønner ikke spesielt mye.

Har folk glemt hva hun gjorde mot Martine? Ja, det oser det virkelig ærlighet over slikt og ikke minst måten hun håndterte det. Isabell er bare falsk og overfladisk dessverre.

Flott noen endelig sier skikkelig ifra der andre ikke har maktet/orket eller bare generelt giddet og ta det opp. Håper du virkelig setter henne på plass for det er absolutt på tide at folk setter hun på plass for makan til skade en person med så lite selvtillit og helt feil verdier kan gjøre på 12 åringer som ikke vett bedre rundt forbi er ikke lite.

Monika

14.04.2016 - 15:49

Haha.. Hvorfor kan ikke du og hun Isabell bare snakke sammen? Er ikke dere typ 22-23 år? Blir litt feil å ta dette over bloggene deres, mener nå jeg. Men men, hver sin lyst :p

Linn

14.04.2016 - 15:59

Ariel, du synker så lavt ved å si deg enig i mange av de stygge kommentarene i kommentarfeltet her som er rettet mot Isabel. Trodde du var så for å ikke snakke stygt om andre - men her skriver du deg enig i så mange stygge ting som blir skrevet om Isabel. Dobbeltmoralsk much?

Det var du som starta det hele med det innlegget du skrev på din blogg, og ting du skrev i innlegget er så negativt laddet mot så mange bloggere. Hvorfor skal DU rakke ned på andre bloggere? Hva gjør DEG så mye bedre enn de du skriver om? alle er forskjellige.

14.04.2016 - 19:35

Stemmer det at du og Pierre ikke har noe kontakt, og at dere ikke har hatt det etter det ble slutt mellom han og martine? Og hvorfor skrev Daniel at du hadde krangla med sophie og ble kasta ut, at innlegget var til henne? Isabel la tydeligvis ut screenshot av det. Trodde du og pierre hadde god kontakt og kom godt overens

m

14.04.2016 - 20:26

Du ser ut som en mann :S

14.04.2016 - 20:46

SHIROKK RÆÆV, ser ut som en transseksuell

14.04.2016 - 22:17

Voks opp begge to. En startet, den andre fortsatte.

15.04.2016 - 05:26

klokken e nu 5:05 å eg sitte våken å lese kommentarer om denne her "blogg krigen" ler meg ihjel hahah herregud. Kan du kje bare slå na i tryne å bli ferdige me det? Ikje gidd å skriv et blogginnlegg liksom, javell så e hu heilt på trynet då men dåkke e jo "familie" kinda, så koffer då sitta å bitcha dåkke sånn asså, når du å daniel får kids? hu komme t å vær der. Når hu å Pierre får kid, du komme t å vær der? asså hallo voks opp. Elska bloggen din før, nå har eg mista lika mye lysten å deg så eg har på isabell jesus.

Charlotte

15.04.2016 - 06:53

nå har jeg bladd gjennom alle kommentarene her, og må bare si at det er fryktelig lavmål av deg og si deg enig i og "amen" til disse som slenger direkte usaklig dritt om Isabel. Veldig veldig umodent gjort av deg, og i og med at du ikke greier å holde deg for god til å svare, sier litt om deg..blir helt feil.

Silje

15.04.2016 - 12:29

Håper virkelig dette er et PR-stunt dere 2 har skapt sammen, for dere begge 2 synker nøyaktig like lavt slik dere holder på nå. Hvis man har noe i mot noen så tar man det opp med de personlig, spessielt i den alderen dere 2 er i. Dette blir bare tåpelig og er stusselig oppførsel av dere begge.

Celine

15.04.2016 - 15:13

Jeg digger deg, Ariel

15.04.2016 - 20:00

Er det den sykeste tingen du kunne ha hørt, om at hun har lyvet om at du har blitt kastet ut og at deg og S har kranglet? hvorfor.....

Julia

15.04.2016 - 23:55

Lol

Du e tragisk

Mari

16.04.2016 - 12:27

Ærlig talt dette var virkelig unødvendig av Isabel! Innlegget ditt kunne vært rettet generelt mot alle toppbloggere, for alle sammen har fler eller en av punktene i seg. Men likevel skriver hun et langt innlegg om det der hun overdriver og drar inn S, snakk om drama! Jeg digger deg Ariel, jeg syns du er utrolig tøff og stilen din er mega kul. Stå på you go girl <3<3

Frida

16.04.2016 - 22:00

Å sette forloveden din i stikken så han må lyve til broren sin var vel litt unødvendig, for en sak som dette? Alle mennesker har noe godt i seg, selv om det ikke alltid er full klaff fra første stund.

17.04.2016 - 22:00

Sjalu på Isabel? Morsomste jeg har hørt, man bør synstes synd på hu! Hahah

Uansett: du ruler!

23.04.2016 - 22:03

Isabel har aldri godtatt mine kommentarer heller, jeg har aldri skrevet noe drittslenging - men konstruktiv kritikk. Virker som dette er noe hun ikke takler, det er jo kanskje litt dumt med tanke på at hun er toppblogger. Drittslenging og konstruktiv kritikk, er i mine øyne 2 HELT forskjellige ting.

Bl.a på innlegget om premierefesten til paradise i år, skrev hun noe om at "en viss annen deltager fra fjorårets sesong skulle dit". Der kommenterte jeg at du burde kanskje endre innlegget fra "viss annen" til "en annen", da det blir for dumt. Det fremstilles som om at Martine ikke var velkommen, og bare en "viss". Som om hun trona hele greia. Det blir for dumt. Dette er bare en av få ting jeg har prøvd å kommentere på, hun godtar ikke..

Men uansett, stå på! Isabell trenger å get off her throne! mildt sagt...

Og hadde det nå uansett hatt seg sånn at du og S hadde kranglet og du hadde blitt kastet ut, HVA hadde Isabell hatt med det å gjøre lurer nå jeg på.. Forstår det sånn at det ikke har skjedd, men OM det hadde vært tilfellet.. Det ville vel kun vært din og S sin sak... Jeg blir oppgitt.

Skriv en ny kommentar

hits