Jeg blir så irritert

Det verste jeg vet er folk som ikke eier folkeskikk ute blandt andre. Du vet de som sniker i køen, går rett i deg fordi du "går i veien" osv.. Det har skjedd flere ganger at jeg har vært på en buss der to mennesker står å skriker frem og tilbake selvom det er 20 plasser fra hverandre. Enkelte ganger har det vært nok av ledige plasser i bussen, så hvorfor de da velger å skrike til hverandre, det har jeg ikke en eneste aning om..

Idag var jeg på en ganske full buss, jeg sto helt ute ved døra. Bussen begynner å nærme seg neste stopp og jeg er klar for å gå ut og la de som skal gå av, gå av. Men sekundet før døra åpnes, så blir jeg dytta bort av en voksen dame mens hun fortsetter en samtale og later som ingenting. Jeg bare kan ikke skjønne hvor folkeskikken ble av..

Her i Oslo er det maaange som reiser med kollektiv. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg ser folk som prøver å storme på bussen eller trikken før de som skal gå av har fått gått av. Jeg ser det hver dag, og jeg synes det er så respektløst. Det har faktisk hendt at jeg har kommentert det et par ganger. Man gjør bare ikke sånt. 

Ja, jeg ble irritert over hendelsen på bussen idag som dere kanskje merker. Du velger å reise med kollektivtrafikk - det kommer til å være andre mennekser enn deg der - vis respekt! Enkelt og greit. 

13 kommentarer

20.04.2016 - 23:22

Helt enig med deg i det der! Jeg har også oppleved når jeg slet med å få opp barnevågna med barne opp i så sto alle bare å så på jeg mener jesus går det ikke ann å hjelpe når noen sliter? Men jaja folk nå tildags er helt på tryne spør du meg!

20.04.2016 - 23:38

Amen 🙌🏼

21.04.2016 - 00:22

Hei, du er veldig flink blogger :) kjempe søt jente er du også. Ikke får å være frekk, men du har veldig mye skrive feil i dine innlegg.

Ye

21.04.2016 - 00:31

Du som kommenterer over her; du har flere skrivefeil enn det innlegget inneholder, bare til opplysning.

Imen

21.04.2016 - 00:52

Wow haha bare fordi noen "dyttet" deg, du ble ikke handikappa heller, kanskje damen selv ikke merket det. Istedenfor å klage og syntes synd på folkeskikken her i verden bør du da kanskje komme deg ut å gjøre noe? Du kunne bare sagt til damen som dyttet deg at du ikke likte det, enkelt og greit. Det finnes verre problemer enn at folk ikke venter på deg når du går av kollektiv

Eva

21.04.2016 - 01:03

Helt enig med deg, Ariel! Høfligthet og dannelse ligger dessverre ikke i nordmenns natur..

De som dytter borti deg VET det, men velger å ikke bry seg. Ikke rart nordmenn oppfattes som frekke i utlandet. Jeg reiser meg for gamle, sier 'unnskyld' når jeg skal ut av bussen eller tilfeldigvis dytter borti noen ved et uhell. Jeg hjelper også mennesker med barnevogn, da jeg blir flau av å se såkalte menn ikke løfte en eneste finger. Jeg siterer Mahatma Gandi: "be the change you want to see in the world". Hadde bare alle vært slik. Sukk!

21.04.2016 - 13:42

du har jo "skrevet av" innlegget til pilotfrue! lame..vær litt kreativ da.....

arielsoylandos

21.04.2016 - 13:48

Anonym: dette innlegget har jeg ikke sett, beklager for det :)

Er det mulig?

21.04.2016 - 15:37

Herregud, DU begynte bloggdramaet for å få flere lesere, du brukte Isabel. For å vise folk at du ikke løy skulle du kanskje ha lagd videoen? Tydeligvis løy du! Isabel la også ut screenshot på insta. Bli flau Ariel trodde du var bedre enn som så. Er det mulig, alt Isabel skrev må vel være sant. Noen av grunnene til at det ble slutt mellom deg og D? Han har jo kontakt med Isabel. Pierre har ikke kontakt med deg, du er feilen. Hahah så trist og flaut å lese sånt. Du skulle bare spart deg selv for ydmykelsen. Ikke snakk om folkeskikk folk ikke har, når du angrep Isabel så offentlig

21.04.2016 - 23:32

Kasta ut?

X

22.04.2016 - 14:42

- Kan du skrive et innlegg om hvordan det føles å bli driti ut foran hele Norge mtp. "bloggkrigen" du startet og tapte?

- eller hva hensikten din med å "lyve" var, hva var det som fikk deg til å gjøre det?

Amalie

22.04.2016 - 14:52

Enkelte folk kan irritere deg noe heftig altså. Sånne ting som du beskriver i innlegget, herregud!!

24.04.2016 - 17:53

True!! Noen folk eier ikke folkeskikk

Skriv en ny kommentar

hits