Gladnyhet

Hola! Håper alt står bra til med dere. Jeg har vært på farten hele dagen, nå kom jeg akkurat inn døra hos Daniel. Jeg var på et veldig spennende møte idag. Jeg har jo fortalt dere at jeg skal begynne å jobbe med negler igjen, og idag besøkte jeg min nye arbeidsplass - jeg skal begynne å jobbe på Hendrix Hair på Majorstua. Jeg er så happy og gleder meg veldig til å begynne. Jeg kommer hjem fra Portugal den 1. mai, så jeg kommer til å begynne bare et par dager etter det. Booking vil skje via salongen, man kan begynne å booke allerede fra mandag. Da vil jeg også oppdatere dere om det og legge ut link + priser osv. Åååå, dette har vært en så bra dag og jeg er så glad over den nye jobben og arbeidsplassen min! Dette kommer til å bli bra :-) 

Nå skal jeg bare kose meg resten av dagen, så snakkes vi plutselig ;*

9 kommentarer

Amalie

22.04.2016 - 20:51

Så spennende!!

Camilla Acklam

22.04.2016 - 22:09

Åh så spennende! :)

kristin

23.04.2016 - 01:40

Gratulerer! Så hyggelig, gøy for deg å kunne holde på med negler samtidig som du får det litt mer sosialt med "kollegaer" :))

Marianne

23.04.2016 - 01:42

Hei! Har ikke pleid å følge din blogg sånn fast før,

Men nå

Må jeg si at jeg føler du skriver bedre enn hva Isabel gjør..føler henne bare skriver om overfladiske ting hele tiden, og det blir man jo lei av tilslutt..så håper du skriver mer om ting som engasjerer deg,'noe heller ikke hun gjør..skal følge spent med på bloggen din fremover, for å se om jeg vil følge din blogg, og om du skriver om noe som engasjerer folk, eller om

Noe som

Er viktig..:)

23.04.2016 - 18:07

- Kan du skrive et innlegg om hvordan det føles å bli driti ut foran hele Norge mtp. "bloggkrigen" du startet og tapte?

- Eller hva hensikten din med å "lyve" var, hva var det som fikk deg til å gjøre det?

ensomelskernavnetditt

23.04.2016 - 19:11

hei, jeg vil bare si at jeg er helt besatt av navnet ditt. jeg har en kose bamse som jeg kaller ariel soylandos. når jeg vil få barn så vil jeg at barnet mitt skal hete ariel soylandos. på disney så var det jo en karakter som het ariel og jeg bare elsket den karakteren og navnet. og da jeg så deg på paradise jeg ble helt besatt av deg og navnet ditt ''ariel soylandos'', kanskje jeg ble mer besatt av navnet ditt mer enn deg. hahah neida men jeg elsker deg og navnet. så ditt navn er en stor inspirasjon for meg jeg virker kanskje veldig gal men jeg er ikke gal er bare en stor fan av navnet ditt. håper du kan skrive en tilbake mld til meg.

hilsen en som ikke er gal men ensomelskernavnetditt.

24.04.2016 - 17:55

Til du over her, hu har jo sagt hvorfor kjæresten hennes skrev dt til Pierre, voks opp

:-)

28.04.2016 - 09:37

hvor er jumpsuiten fra? veeldig pen!

arielsoylandos

28.04.2016 - 11:08

:: den er fra wish :-)

Skriv en ny kommentar

hits