LET'S SURF

sponset opphold

Hei mine fine! Idag er jeg ikke på topp, og måtte stå over surfingen. Jeg var jo ikke helt frisk da vi kom og jeg holder fortsatt på med antibiotika-kuren min. Jeg tenker å slappe mest mulig av idag, vil heller være på topp imorgen så jeg kan surfe igjen! 

Men shit, så fint det er her. Jeg elsker Portugal, alle de fine fargene og selvfølgelig temperaturen. Menneskene er veldig hyggelige her og campen vi bor på er helt fantastisk. Det er min første tur med Lapoint og jeg synes de gjør en veldig god jobb og tar veldig godt vare på oss.

Når vi skulle ut å surfe igår var jeg veldig spent på om jeg kom til å klare det eller ikke. De fleste jeg reiser med har jo surfet, og de var veldig flinke ute i vannet igår. Jeg? Joda, jeg fikk faktisk til å stå på brettet selvom det bare var i 2 sekunder. Jeg er ganske fornøyd over at jeg i det hele tatt kom meg opp og klarte å stå! Jeg trodde ikke det skulle skje første dagen. Klapp på skuldra, hehe! Det var vanskelig, men veldig gøy! Surfing må oppleves en eller annen gang i livet altså!Og se hvem som plutselig dukket opp!? Aksel og Hef er også i Portugal for å spille inn den nye musikkvideoen! Kjempekos å møte de her, de var også med oss ut for å surfe igår! Fine guttene :-) 


Ja, man blir litt sliten av å surfe og det er sykt bra trening! Her ser dere en sliten Aksel etter noen timer på brettet. Jeg merker at skuldrene er litt såre idag, men jeg gleder meg til å surfe mer imorgen! Vi har også en fotograf med oss som tar masse bilder, så kanskje dere får se meg i action. Hehe, vi blogges senere dere. Klem fra surfeAriel ;*

7 kommentarer

Helene

26.04.2016 - 11:16

Så fine bilder! Kos deg og god bedring<3

arielsoylandos

26.04.2016 - 11:51

Helene: tusen takk <3

line sofie

26.04.2016 - 11:54

så gøy! har alltid hatt lyst til å prøve å surfe selv, gleder meg til jeg får tjangs til det😁

kos deg videre, å god bedring nydelige deg❤️

arielsoylandos

26.04.2016 - 12:01

line sofie: takk søte <3 ja, du burde absolutt teste det ut, så gøy!!

Camilla

26.04.2016 - 13:01

Jeg har aldri møtt snillere mennesker enn portugisere! Kos deg masse i varmen, i Oslo er det kaaaldt 😕

Camilla Acklam

26.04.2016 - 22:45

Kos deg masse! Surfing er utrolig god trening, så du er flink som gjennomfører! :)

arielsoylandos

27.04.2016 - 16:08

Camilla Acklam: takk! :*

Skriv en ny kommentar

hits