Life right now

Hei dere, håper dere har det like fint som meg! Vi koser oss så mye her i Portugal med Lapoint, jeg kommer ikke over så fint det er her. Det er så deilig å være omringet av så nydelig natur. Fine strender, blått hav og sol - it's amazing! Nå har jeg vært ute å reist litt den siste tiden og jeg får bare mer og mer lyst til å flytte til utlandet. Tenk å våkne til sol hver eneste dag, hva er bedre enn det? 

Se så fint det er her! Jeg får ikke sagt det nok! Jeg både gruer og gleder meg til å dra hjem på søndag. Jeg savner kjæresten min og alle vennene mine + at jeg er så gira på å begynne å jobbe på Hendrix Hair når jeg er hjemme! Men samtidig kunne jeg bare ønske at alle mine nære kunne sette seg på et fly og komme hit. Dere vet når man opplever noe helt fantastisk, da vil man jo bare at alle man bryr seg om kunne opplevd det sammen med deg. Så alle dere der hjemme, kom hit heller så slipper jeg å dra hjem. Hehe! 

Nå skal vi snart dra avgårde til en vingård. Jeg har aldri vært på en vingård før så det blir spennende. Jeg kan jo selvfølgelig ikke drikke noe alkohol siden jeg går på antibiotika, men det handler mer om opplevelsen spør du meg! Jeg har hørt at det er veldig fint, så jeg skal ta masse bilder sånn at dere også får se! Vi blogges :-) 

5 kommentarer

line sofie

27.04.2016 - 16:45

så koselig!

kos deg❤️

arielsoylandos

27.04.2016 - 16:48

line sofie: <3 takk!

Dwightinha

27.04.2016 - 18:27

Ser du er i Ericeira. Elsker stedet, men dessverre har ikke den delen av Portugal like fint vær hele året rundt, faktisk har de noen ganske kalde og våte vintre. Ofte er også denne tiden på året variabel så du har vært heldig med uken din.

Camilla Acklam

28.04.2016 - 17:28

Herlighet så vakkert! Åh! Kjenner jeg er litt misunnelig her jeg sitter med oppgaver og eksamen, haha!

arielsoylandos

28.04.2016 - 21:59

Camilla Acklam: ah, lykke til <3

Skriv en ny kommentar

hits