Vinn gavekort på 2000 kr fra Nelly!

annonse 


Leser du blogg, så har du hørt om Shai før! Jeg har alltid før brukt random barberhøvel fra butikken, og det er jammen ikke billig. Når jeg fikk denne høvelen fra Shai hjem i posten ble jeg veldig positivt overrasket. Jeg har veldig tørr hud og barbering i seg selv hjelper ikke på det - men denne høvelen gir fra seg så mye mer fuktighet enn andre jeg har brukt før. Den er veldig fleksibel og enkel å bruke. Loves it! 

Jeg får nå lov til å dele ut dette settet til dere, og det eneste du betaler for er porto på 49 kr! Dette settet har en verdi på 300 kr normalt. Det du får med er: en Shai barberhøvel med 2 barberblader, en skrubb, barbergele og en toalettmappe. Og det beste av alt, alle som bestiller er med i trekning av gavekort på 2000 kr på Nelly.com :-) 

KLIKK HER FOR Å BESTILLE SHAI OG VÆRE MED I TREKNING AV GAVEKORT FRA NELLY!

4 kommentarer

Kristìn

05.05.2016 - 16:13

Ka me oss som har bestilt før og allerede e kunde då? E vi allerede me i trækninga? :)

arielsoylandos

05.05.2016 - 18:32

Kristìn: jeg spurte de dette svaret fikk jeg: Alle som bestiller pakken gjennom deg er med i trekningen, både nye og tidligere kunder. Eksisterende kunder er ikke automatisk med i trekningen. Da må de isåfall bestille et nytt abonnement, via linken i innlegget ditt. De kan jo alltids bestille til en venn eller noen i familien også ;)

Celine Rønningen

05.05.2016 - 18:39

Nå har jeg bestilt, håper jeg vinner gavekort så jeg kan kjøpe noen fine nye klær til sommeren:)

arielsoylandos

05.05.2016 - 19:00

Celine Rønningen: Masse lykke til! :-D

Skriv en ny kommentar

hits