Love my life

Lol, så ironiske bilder i forhold til overskriften? Ser ut som den surmusa, men innlegg skal handle om.. HVOR LYKKELIG JEG ER! Jeg kan med hånden på hjertet fortelle dere at jeg er lykkeligere enn på veldig, veldig lenge. Alt er så bra!

Jeg bor sammen med to fantastiske jenter og vi har det så utrolig koselig her. Og siden vi er tre stk som bor her, så er det nesten alltid noen hjemme. Jeg bare elsker å ha folk rundt meg 24/7. Vi låner klær av hverandre, synger og danser (nakne). Life goals, haha!

Kjærligheten er så bra! Nå har jeg vært uten min kjære i nesten to uker og i skrivende stund er han på vei hjem til meg! Yeeeey. Det skal bli så godt å få ligge i armene hans inatt, som jeg har savnet det. Jeg sitter å smiler nå, mihi :-) 

Og alt annet - jobb, blogg, u name it. Jeg trives, og ting går bare oppover for meg nå. Og vet dere hva psykologen min sa til meg på mandag? Han sa at jeg ikke trenger å booke noen ny time, for han mener jeg har det såpass bra at det er ikke noe poeng i å "lete etter problemer". Så nå ønsker jeg det blir lenge til jeg trenger å ringe han for å bestille ny time, og jeg vil bare ha det slik jeg har det nå - fordi jeg har det så bra! Sist men ikke minst, dere! Dere er jo bare helt fantastiske. Hver eneste dag får jeg fine kommentarer enten her eller på andre plattformer. Jeg har sagt det før, men jeg sier det igjen - dere tror kanskje ikke den ene lille kommentaren gjør så mye forskjell, men for meg kan det gjøre en mindre bra dag til en veldig bra dag. Husk det, og husk å ta vare på hverandre. Dere er gull og jeg er heldig som har dere. Stor klem fra en lykkelig liten Ariel <3 

8 kommentarer

Helene

04.05.2016 - 20:15

Det er så god følelse det der. Å føle at man er den lykkeligste personen i hele verden! Godt å høre at du har det så bra! Elsker å følge deg på bloggen!<3 p.s superfine bilder av deg!

arielsoylandos

04.05.2016 - 20:57

Helene: tusen takk søte <3 stor klem til deg!

Camilla Acklam

04.05.2016 - 20:48

Så bra at du er lykkelig! Du fortjener det! :)

arielsoylandos

04.05.2016 - 20:57

Camilla Acklam: takk <3 håper du også har det bra!!

kristin

04.05.2016 - 23:56

Takk for at du er så åpen og viser at det er okei og gå til psykolog! gikk også til psykolog en stund å hjalp masse men var så mye tabu rundt det så fortalte det aldri til noen.. er veldig glad i bloggen din og håper virkelig du ikke gir opp med det for du er virkelig flink til og skrive !:) håper dine lykkelige dager bare fortsetter og fortsetter! klem<3

arielsoylandos

05.05.2016 - 16:00

kristin: tusen takk søte! stor klem til deg <3

Ayesha

09.05.2016 - 16:26

Hei Ariel!

Du er veldig åpen med bloggen din! Det setter jeg stor pris på når det gjelder ting jeg har gått gjennom også..

Lurte bare på om hvor du har kjøpt skoene dine fra? Utrolig fine <3

Klem!

Ayesha <3

arielsoylandos

10.05.2016 - 14:39

Ayesha: takk søte! skoene er fra Bikbok forrige år! <3

Skriv en ny kommentar

hits