Let's talk nails

Heisann! Nå har jeg nettopp tatt min første kunde her på Hendrix, det er så godt å jobbe med negler igjen. Jeg får ofte spørsmål om neglekurs, så jeg tenkte jeg skulle fortelle dere litt om kurset jeg har tatt!Jeg har tatt kurs hos Pronails i Drammen! De har over 30 år med erfaring og alle produktene blir utviklet og laget i Belgia, innenfor europeisk og norsk regelverk. De satser altså på den beste kvaliteten når det kommer til produkter, noe jeg synes er veldig viktig. Vi har alle sett skrekk eksemplar på nett av dårlige negler, og bruker man ikke rett utstyr så kan det gå veldig galt.. Går du kurs via Pronails følger de deg opp i ett år om du ønsker, ikke mange kurs tilbyr det. Man får et internasjonalt godkjent diplom når man har fullført eksamen! 

Allerede etter sommeren begynner de med et nytt kurs, så det er bare å hive seg med! Litt info om kurset:
Kurset er delt opp i 15 obligatoriske dager, først 3 helger (annenhver helg) 26-28 aug, 9-11 sep og 23-25 sep. Etter disse helgene er det kurs annenhver mandag 6 ganger. Når man har fullført de obligatoriske kursdagene kan du fortsatt komme på kurs så mange ganger du vil (i ett år), før man går opp til eksamen. 

Alle spørsmål om priser og lignende kan sendes til post@norpronails.no, men sjekk gjerne ut hjemmesiden deres først - den finner du her. Facebook side her og instagram her. Om du ønsker å delta på dette kurset vil jeg anbefale og melde seg på ganske fort da det er få plasser på hvert kurs. Neglene mine på bildet over er laget av en lærerne på kurset, hun er amazing. Jeg kommer også til å legge ut mitt arbeid på instagram, den finner du her

2 kommentarer

s

11.05.2016 - 08:42

hei, kan du si hvor mye koster å ta kurset?

arielsoylandos

11.05.2016 - 10:51

s: jeg er ikke helt sikker, jeg fikk noe av kurset sponset! send en mail :-)

Skriv en ny kommentar

hits