Vil du tjene enkle penger? Sjekk dette!

annonseHar dere hørt om Meningstorget.no? Det er en portal der du kan klikke deg inn å svare på spørsmål og gi dine egne meninger, dette får du betalt for! Pengene du tjener kan du enten bruke på å handle klær på nett eller du kan sette de rett over på din paypal-konto.


Det er gratis og veldig enkelt å registrere seg! Dette er en helt genial løsning for å kunne tjene noen ekstra kroner! Man må være over 18 år for å registrere seg og motta penger eller gavekort. Når man registrerer seg setter meningstorget.no deg i kontakt med bedrifter og organisasjoner som ønsker å få din hjelp.Poengene du får når du svarer på spørsmål er verdt penger som du da kan føre over til din paypal eller bruke på nett. Noen av nettbutikkene du kan handle på er H&M, Zalando, Kicks, til og med Peppes pizza! Man kan også velge å gi bort pengene man har tjent til en organisasjon, og være med på å gjøre en forskjell! Du kan svare på spørsmålene hvor som helst, når som helst. Jeg liker å klikke meg inn når jeg er på en lengre togtur eller om jeg bare ligger i senga og kjeder meg - og vipps, man tjener penger på en veldig enkel måte!

Sist men ikke minst - ved å fullføre en undersøkelse er du også automatisk med i trekning på 35.000 kr som de deler ut hvert kvartal. Registrer deg her og sett igang

5 kommentarer

Maylinn

11.05.2016 - 21:48

Er selv medlem av mange slike nettpaneler, og meningstoget er en av de som betaler dårligs.. bla at man må ha tjent 10 poeng pr krone man kan ta ut. Prøv heller å få noen til å verve deg til panel.no fra norstat eller TNS gallup panelet. 1 poeng =1 krone, og de bruker supergavekortet som betalingsmetode bla. :)

bare ett tips, er selv med i meningstorget også, ikke en dum måte å tjene penger på. Har selv tjent over 1400kr siden november :)

Rebecka

11.05.2016 - 22:58

Når man gjør dette her, er det noe man må skatte for? For en hver inntekt må man jo skatte for, så hvis jeg for eksempel tjener 1000kr så må jeg legge det inn på skattekortet mitt neste år? Eller tar jeg helt feil nå?

Camilla Acklam

12.05.2016 - 09:56

Enig med Maylinn om at denne siden ikke er blant de beste. Ja, man tjener penger, men man tjener ekstremt lite i forhold til andre sider.

Hilde

13.05.2016 - 02:37

Skjønte ikke mye av dette. Liker mye bedre galluppanelet, men hver sin smak. Kommer nok ikke til å bruke min bruiker særlig.

Amalie

14.05.2016 - 01:29

Så spennende

Skriv en ny kommentar

hits