Mitt forhold til Martine?

Det er mange som har spurt meg om forholdet mitt til Martine, så jeg tenkte å skrive noen ord om det..

Paradise hotel kom på tv'n og førsteinntrykket mitt var ikke så bra. Jeg synes hun var litt "bitchy" enkelt og greit. Martine ble sammen med lillebroren til kjæresten min, så jeg måtte jo gi henne en sjanse uansett - jeg tenkte at vi skulle omgås mye siden Pierre bodde hos oss på den tiden. Jeg kjente henne ikke, så hvorfor skulle jeg ikke like henne!? Etter jeg ble kjent med Martine ble vi ganske gode venner, hun var absolutt ingen bitch in real life. 

Her kan jeg legge med at vi jenter burde bli flinkere til å gi andre jenter en real sjans, og ikke dømme for fort ;) note to self! 

Vi ble faktisk så gode venner at jeg fortsatt var venn med henne etter hun og Pierre gjorde det slutt. Noen synes kanskje det er litt rart, men det er ikke snakk om å velge side her i det hele tatt. Enkelte personer passer bare ikke sammen, så enkelt er det bare. Og ja, etter et breakup blir det alltid litt drama.. Men det gikk bra, og jeg vil påstå og si at begge to har det bedre uten hverandre.. 

Martine er min venninne, hun har aldri gjort meg noe galt og jeg digger henne. Jeg føler ikke jeg trenger å si så mye mer enn det? Hehe. Hun er virkelig en godhjertet person som alltid stiller opp for meg, så mitt forhold til Martine er akkurat slik jeg vil det skal være!

I love that guuurl <3  

14 kommentarer

greta

19.05.2016 - 19:40

du er så god ariel!! digger deg<33

Frøken

19.05.2016 - 19:41

Og det tåler nok ikke isabell for fem flate øre.

Enda hun sier hun er god venn med sin x, så mener hun liksom at dere ikke kan bli venner før martine er ute av bildet.

De aller fleste skjønner veldig godt at det er sraad som er problemet til at dere ikke er venner. Det er bare å lese bloggen hennes det så skjønner man fort hvilken umoden jente sraad er.

Hello,its me...

19.05.2016 - 20:09

Hei Ariel <3

Bare det at pierre valgte Shirog framfor Martine,er for meg et eneste stort spmtegn!! Nydeligste martine.... shirog ser jo faktisk ut som ei ape som har tatt ansiktsløft,helt drøyt!!!

Jeg digger deg,du virker rett igjennom god-i motsetning til visse andre 👄

Keep up the good work ✌

Lena

19.05.2016 - 20:10

Både du og Martine er supersøte

Guro

19.05.2016 - 21:16

Ser du har skrevet litt om utroskap tidligere. Det hadde vært interresant å lese hva din tolkning av utroskap er. Er det å være utro å ha sex med en annen person? Et hemmelig forhold?

Jeg har en veldig hard tolkning av hva utroskap er, men en veldig enkel en: har man noe man skjuler for kjæresten (som slette meldinger, løgn etc.) så er man utro. For meg skal det være full åpenhet i et forhold og jeg er en person som har vanskelig for å ha tillitt til andre, da krever jeg intet mindre enn sannheten. For meg kan en liten løgn ødelegge store deler av tilliten..

Veronica

19.05.2016 - 22:13

Jeg så deg på Bogstadveien idag. Kikket vekk så fort jeg så deg. Blææ angrer på at jeg ikke heller sa hei og at jeg "digger" bloggen din! Men i en alder av 24, og at jeg var en halv meter høyere enn deg, så syntes jeg at det blir kleint. Jaja, greit med kommentarfelt da! Du er kul!

arielsoylandos

19.05.2016 - 22:17

Veronica: hahahaha! Så søt du er da <3

Marianne

19.05.2016 - 22:15

Hva er ditt forhold til Isabel?

arielsoylandos

19.05.2016 - 22:17

Marianne: jeg har ikke noe forhold til henne

Hilde

19.05.2016 - 22:23

Synes det er litt dumt at så mange kommenterer såpass stygge ting om Isabel. Slik som jeg oppfatter Ariel er ikke hun et stygt mennekse som vil si seg enig offentlig i disse kommentarene. Man må få lov til å misslike selv de i familie, men det kan man holde for seg selv. Bryr meg selv fint lite om Isabel, men synes ikke alltid hun fortjner alt hun får i mot seg. Bedre å ikke nevne henne og la være å skape dårlig stemning.

Du virker som en utrolig fanstastisk person Ariel. Har jo sett videoer før der du har sagt du ikke vil svare på noe om Isabel. Det er stort av deg. Fortsett med å bare la henne være. Gjør bare ting verre når man noen ganger må møtes.

19.05.2016 - 22:27

så bra at du ikke lar dramaet mellom pierre og martine påvirke deres vennskap, digger både deg og martine! <3 vil også legge til at du er virkelig et godt forbildet for meg

Til Hilde

20.05.2016 - 08:13

Isabel fortjener alt som kommer hennes vei. I tillegg er hun en liten pingle, som ikke godkjenner konstruktive kommentarer. Ikke rart folk hater henne, og må ty til stygge ord, når hun ikke takler sannheten.

Har du lest innlegget hennes om det å være god venn? Prøv å poste Martine i innlegget, og fortell meg om det blir godkjent. Er så ironisk at hun snakker om det å være en god venn, også er hun nå sammen med x-en til "bestevenninna" si. Jeg har ett ord å si: LATTERLIG!

Fint innlegg, Ariel. Er koselig å se at du ikke lar dramaet mellom Pierre og Martine påvirke vennskapet deres. Hadde blitt for dumt å velge side, da ingen av dem såret deg.

Miriam

20.05.2016 - 13:30

Herregud! Se hvor mye dette innlegget ble delt bare fordi du skrev om Martine. Det betyr at folk er interessert i å høre med fra henne, hun burde virkelig begynne å blogge, slik at hun kan sette noen bloggere på plass:)

Marianne

20.05.2016 - 14:22

Jeg har alltid likt Martine (bortsett fra den første tiden på Paradise), og syns veldig synd å henne da Pierre forlot henne og ble sammen med Isabel like etterpå. Det er godt å lese at hun har det bedre nå :) Isabel er en flil foretningskvinne, det skal hun ha! Hun er smart og tjener veldig mye på bloggen sin fordi folk er nysgjerrige og går inn å leser bloggen hennes. Hun har alltid overskrifter som gjør folk trykker inn på bloggen i spenning, men så er innlegget om en helt vanlig ting. Trur nok ikke Isabel hadde vært like spennende for Pierre hadde hun ikke strødd rundt seg med penger og reiser. Martine ble nok litt for kjedelig for han, og Isabel prøver vel å være det stikk motsatte. Pierre likte ikke at Martine forandret på utseendet sitt, men når det kommer til Isabel så har han ikke noe i mot alt hun gjør.

Si til Martine at hun må blogge igjen :)

Skriv en ny kommentar

hits