LIVET

Dagen har hittil vært veldig bra! Daniel og jeg dro på en koselig lunsj date på Majorstua. Vi snakket veldig mye om livet og fremtiden - jeg har sommerfugler i magen, for å si det sånn. Etter lunsj dro jeg til byen med mine fine roomies. Shopping, kaffepauser og kos - helt perfekt. Nå virker det som at sommeren er på vei, la oss håpe den kommer for å bli. 

Nå skal jeg snart sette på en film med kjæresten og bare kose meg. Selvom jeg ikke har gjort så mye idag, så er jeg veldig sliten! Jeg vet at mange av dere vil vite hvorfor jeg var så deppa her om dagen, men jeg lar det ligge. Jeg har det mye bedre nå og problemene som var, er nå borte. Jeg ser også at jeg har fått mange spørsmål i gårdagens innlegg, jeg skal svare på de i løpet av uken :-) 

En ting til: jeg får endel mail og meldinger fra lesere som trenger tips og råd. Jeg får spørsmål om utroskap, pengeproblemer og alt som er. Virkelig alt mellom himmel og jord. Jeg er ingen psykolog og jeg synes det er veldig vanskelig å svare "rett" på spørsmålene som kommer, men jeg prøver mitt beste. Det er fortsatt flere jeg ikke har fått svart, så jeg beklager for det! Men svar får dere, dere må bare være litt tålmodige. Sist men ikke minst - jeg synes det er stas at dere snur dere til meg! Så takk for tilliten. Stor klem fra meg! Setter pris på hver og en av dere :-) 

4 kommentarer

Mammatilhjertesyktbarn

26.05.2016 - 21:57

Kos dokker masse❤️

bare meg

27.05.2016 - 02:04

Hva synes du om porno? synes du det regnes som utroskap om du feks. hadde lagt merke til at din kjære så på dette?

Camilla Acklam

28.05.2016 - 22:47

Kos dere masse! :)

Birthe

30.05.2016 - 23:52

Et forslag.. Noen av disse mailene, kan du ikke legge de ut på bloggen, sammen med svar, om mailen selvfølgelig egnes for det, og eventuelt sladde vekk navn og slike opplysninger som kan være med å avsløre ting for avsenderen? :-)

Jeg tror at flere i samme båt som avsenderen, kan ha godt av å lese de svarene. Om du så ikke er psykolog, så er det i alle fall et råd, som kan hjelpe andre, tenker jeg..

Uansett, stå på, Ariel! Du er dritkul!

Skriv en ny kommentar

hits