FUCK SOMMERKROPPEN

Instagram feeden min omhandler tatoveringer, mote, sminke osv - samme som de fleste andre jenter, vil jeg tro. Hver eneste dag ser jeg jenter som jobber på sommerkroppen. Nå begynner sommer å nærme seg, og vi vil alle føle oss vel på stranda, am I right?
 

Hva skal da til for at man skal føle seg vel i sin egen kropp? Noen tenker at de vil se trent ut, andre tenker at de skal være tynne, mens noen gir litt faen å rett og slett bare er komfortabel i sin egen kropp uansett vekt og fasong. 

For et par år siden tenkte jeg at jeg ville være tynn, så tynn som mulig. Jeg ville ikke at noe som helst fett skulle ramle ut fra bikinikanten. Jeg ville at folk skulle se på meg og tenke "for en fin, slank kropp". Aldri at jeg noen gang har vært en strek, jeg har alltid hatt litt å ta i - men jeg hadde så lyst til å ha den "perfekte" sommerkroppen..

Nå? Jeg kunne ikke brydd meg mindre om noen skulle se på meg og tenke "hun hadde litt valker der". Jeg er det jeg liker å kalle for "thin thick". Jeg er tynn (vil jeg selv si), men det er fortsatt noe å ta i der. Jeg er som jeg er, og det er helt ok! Så lenge vi selv kan være komfortabel med den kroppen vi har, tror jeg automatisk vi nyter alt annet her i livet litt mer. 
 

Det er skummelt å skrive dette innlegget, for det er så mange som tar det på feil måte og ikke skjønner budskapet mitt. Jeg håper INGEN blir fornærmet over dette innlegget, jeg mener på ingen måte at jeg er "tykkere en man burde være",  jeg sier bare at jeg ikke er en strek - for det er jeg ikke. Jeg synes vi ALLE skal være stolte over den kroppen vi har. Det er jo den vi er, som gjør oss til oss. Men selvfølgelig, er man ikke fornøyd så får man absolutt gjøre noe med det! Det finnes ingen fasit, det er opp til en og hver av oss hvordan vi vil se ut og hva som får oss til å føle oss komfortabel! 
 

Slik så jeg ut for et par mnd siden, jeg tror jeg ser akkurat slik ut idag også. Og vet dere hva? Jeg har en fin, sunn kropp som jeg er stolt av! Dette er min kropp, og ingen kan ta den fra meg ;)

Jeg håper en og hver av dere er stolte over den kroppen dere har, uansett om dere veier 45 eller 105 kg.. La oss kaste klærne på stranda i sommer og gi faen i hva alle andre mener!

10 kommentarer

Pia

29.05.2016 - 16:03

Sykt bra skrevet, digger deg.

29.05.2016 - 16:17

Kunne ikke vært mer enig!

Sunniva

29.05.2016 - 16:33

<3<3

mariemoor

29.05.2016 - 16:38

Bra skrevet:)

Å forresten du er slank :)

29.05.2016 - 16:53

AMEN!👏👏

Linda

29.05.2016 - 17:19

Lurer på en sak.. Sier ikke dette pga noe kroppsgreier, men jeg leser jo alle innleggene dine, og det er en ting jeg syns går igjen, så da må jeg spørre.. Er du gravid?

Kristìn

29.05.2016 - 20:58

Du e så nydeli!! *_* sku ønske æ hadde din kropp og din sælltillit.. hær bli det ikke stolte øyeblikk i bikini værtfall.. grue mæ næsten litt tell æ ska tell Miami ættersom at det e så varmt dær :c hadde som nyttårsførsætt å gå ned i vækt, bynnte då på 62 kilo og æ har klart å holdt mæ under 60 sia då men æ vil fortsatt længre ned...

29.05.2016 - 21:29

Veldig lett å si, at man skal være stolt uansett når man har en så perfekt kropp som deg.. Jeg kommer ikke til å vise meg på stranda i år, da jeg er overvektig og synes det er grusomt.. Føler meg ikke særlig vel:p

Amalie Austråt

29.05.2016 - 23:50

Hei igjen, Ariel!

Og takk for et nydelig innlegg. Jeg syns du er vakker uansett hvordan du måtte sett ut - fordi du er den du er, og har de moralene du har! Jeg syns kroppen din er helt fantastisk, men egentlig så hadde det vært det samme om du var "feit" eller "tynn". Sålenge DU trives, er det samme om hva andre syns. Det er jo trossalt du som skal leve med den, ikke andre :) (bortsett fra Daniel, da...) hihi.

Jeg håper du har hatt en Fantastisk dag! Klem <3

Camilla Acklam

30.05.2016 - 14:13

Du er jo helt nydelig! Du er jo ikke tykk på noen som helst måte, du har bare former. :)

Skriv en ny kommentar

hits