HELE NORGE HATER MEG

Jeg tror aldri jeg har fått så mange negative kommentarer på bloggen, som det jeg fikk igår. For dere som ikke vet; jeg la ut et bilde jeg hadde funnet på nett der vinnerne av paradise avsløres. 

Tro meg, jeg skjønner hvorfor folk raser. Men før jeg la ut bilde her på bloggen, hadde det blitt delt på andre blogger + facebook-grupper med 50.000 medlemmer. Jeg kan legge alle pengene mine på bordet og vedde på at dere hadde sett dette bilde uavhengig av min blogg. 

Dette var en morsom "spøk" fra min side, men ble tatt veldig alvorlig av mange dere. Kanskje bilde var redigert, kanskje det var fake? Uansett, beklager. Nå vet jeg at man ikke skal kødde med reality tv - da bryter helvetet løs. 

Jeg har sikkert endel mer haters idag enn det jeg hadde på dette tidspunktet igår, det er ikke så mye jeg får gjort med det akkurat nå. Jeg vet faktisk veldig mye om paradise denne sesongen som jeg egentlig ikke skal vite. Det har nok aldri før kommet så mange spoilere, som denne sesongen. Ikke vet jeg hvor alt kommer fra, men jeg og ganske mange andre i min omgangskrets vet alt som skjer på tv før det kommer på tv. Og ja, det er litt kjedelig når man følger med på serien - så jeg skjønner hvorfor dere er sinte på meg. 

Igjen, så tror jeg dere hadde fått sett dette bilde uansett hva. Nå skal jeg ikke komme med flere unnskyldninger, men ville bare forklare litt. Elsk meg eller hat meg - håper dere alle har en finfin mandag ♥
 



 

58 kommentarer

Line

30.05.2016 - 11:00

Hvem var på bilde ? Har ikke fått sett de og hadde villet sett de 😀

30.05.2016 - 11:03

Haha, jeg lot være å gå inn på din blogg pga overskriften, så går jeg inn på Facebook og det er det første jeg ser delt fra en annen person. No worries 😙

Caroline

30.05.2016 - 11:04

Jeg har enda ikke sett det andre steder enn din blogg ;))))

30.05.2016 - 11:08

Du er idiot som legger ut sånt uansett. Hva ville du oppnå med det? Du må ha skjønt det selv, siden du har sletta det nå

30.05.2016 - 11:09

Jeg så det først på din blogg. Men jeg ble ikke sur,håper bare bildet ikke er redigert/ eller fake. DA skal jeg juble over at favorittparet denne sesongen vinner. Syns CA har fått mange fordeler denne sesongen, og har alltid tenkt at produksjonen ønsker at han skulle komme lengst. SÅ jeg er spent! Stoler ikke på bildet før jeg ser finalen på torsdag :)

Mathilde

30.05.2016 - 11:12

Det går helt fint💕 Hadde sett bilde over alt uansett, så du var ikke nærheten av den som ødela alt. Og TV3 bekrefter nå at bilde er 100% ekte fra finalen, men at de er kjempe lei seg for at det ble avslørt. Han som la ut bilde først har nå fått 150k i bot! Så folkens slutt å hate på Ariel, om dere bare hadde gått på Instagram eller Facebook hadde dere sett bildet uansett.

Stå på Ariel❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Susann

30.05.2016 - 11:16

Jeg hørte at det var ute på Facebook, så jeg holdt meg unna i hele går, men tenkte aldri at jeg ville støte på det på en blogg jeg leser. Derfor ble jeg både sint og skuffet over deg.

Lol

30.05.2016 - 11:32

Vi alle vet du gjorde det for publicity. Så flere skal diskutere om deg.

30.05.2016 - 11:34

Ville IKKE se det, men siden jeg følger deg på bloglovin kom jo bildet opp uansett om jeg ikke klikket meg inn på bloggen din.......

30.05.2016 - 11:36

Eg synst du e magisk, å at folk ska holde på sånn når di ser ka overskriften e, d e bare teit, du e så goe!

Iselin

30.05.2016 - 11:55

Ariel 😘 Det at folk er sinte på deg for dette blir for dumt! Er jaggu meg deres egen feil å gå inn å lese etter du har skrevet med STOR overskrift at du kom til å spoile hvem som er "vinneren" 😂👏🏽 Så gå inn å lese er vel da på eget annsvar?! Eller🙄? Så hate vakre deg for noe som dette?! 🤔 DET gjør ikke jeg hvertfall 😘 U GO GIRL! Gjør som du gjør og vær deg selv søta! 😘 Det kommer du lengst med! Ikke tenk så mye på hva alle andre rundt deg sier og mener når du skriver et innlegg! Din blogg, du bestemmer 💕 Smask fra meg og lille L 😘

Elle

30.05.2016 - 12:03

Jeg så ikke innlegget, og jeg har ikke sett dette bildet alle snakker om. Hvor kan jeg se det?😳

Ida

30.05.2016 - 12:13

Den eneste plassen jeg har sett bilde er på bloggen din.

30.05.2016 - 12:23

Eg synst du e magisk, å at folk ska holde på sånn når di ser ka overskriften e, d e bare teit, du e så goe!

Martine

30.05.2016 - 12:31

Jeg klikket meg ikke inn på bloggen da jeg så innlegget fordi jeg ikke ville vite hvem som vant. Jeg følger deg på insta derimot og da du la ut bilde om innlegget poppet kommentarene om hvem vinnerne var opp med en gang, uten at jeg hadde trykket på bildet. Det bare kom opp på feeden. Litt kjipt å bli spoila, men synes ikke man skal hate på deg fordetom :) er jo heller ikke du som styrer kommentarene på insta, så synes ikke det skal regnes som din feil. Du sa jo klart ifra om at det var en spoiler :)

30.05.2016 - 12:39

Hvem var på bildet?

30.05.2016 - 12:40

☝🏻️samme, eneste plassen jeg har sett bilde er her.

Veronica

30.05.2016 - 12:51

Hei, følger oxo med spendt men gjorde meg ingen ting om det kom fram, kommer til å følge like herlig med forde😊 skal man skjelle ut deg som så mange gjør så burde man vel heller angripe den personen som faktisk har sendet detta ut😊

Drit i all dritten du ariel det blir forbarnselig sånn oppførsel på folk!

Ha en fortsatt finfin mandag du oxo😉😉

Marte Bjerga Frafjord

30.05.2016 - 13:01

Asså komme te å elska deg te eg dør uansett Ariel

30.05.2016 - 13:10

Enda ikke sett det andre steder.

At et bilde har lekket trenger ikke å bety at du skal lekke det enda mer. Hater deg ikke. Men mistet mye av lysten til å trykke meg inn her, da du er en av dem. Dem som mener det er ok å gjøre en ting fordi alle andre gjør det. Da dette ødelegger for så alt for mange.

30.05.2016 - 13:10

Jeg hadde ikke sett det noen plass før du spoila hele dritten for meg! Da jeg har klart å unngå det helt til igår da jeg gikk inn på bloggen din som jeg gjør hver kveld å fikk spoilern mitt i tryne! Altså uansett om alle andre deler det, hvorfor måtte du?! Ødla den mest spennende uka .. Faen !!

30.05.2016 - 13:15

Til dere som skriver at vi ikke skulle gått inn å sett når det står spoiler.. Jeg og sikkert mange andre går inn på bloggen via nettleseren og får da ikke noe forvarsel på at det er en spoiler.. Jeg skrev inn bloggnavnet å fikk da bilde slengt midt i tryne. Jeg hadde ikke sett verken på insta eller face at jeg ikke burde ha gått inn på bloggen. Så dette var sykt unødvendig.

Siw anett hagen

30.05.2016 - 14:01

Men herregud ja a, dere som kommer med så mye hat. Dere så overskrifta! Dere kunne latt være! Men deres valg å gå inn å se likevel herregud! Skjerp dere det er bare et fuckings TV-program! Dere har seriøse problemer om det er det største problemet deres! Da har dere faen meg et lite liv! Det ble delt tusen ganger på Facebook igår, det lå på insta! Hallo, skjerp dere folkens! Ariel ha følelser og hun sa beklager så slutt å være så barnslige! Voks opp.. Ariel har ikke gjort en dritt galt! Drit i haters Ariel, haha de er bare barnslige! Stå på, digger deg:)

Kaja

30.05.2016 - 14:02

Jævlig dårlig gjort av deg Ariel.

Det finnes nesten ingen unnskyldning egentlig for dette her. For du vet ganske godt at ingen liker spoiler,og bare fordi andre har lagt det ut så skal du og gjøre det ? Var det det som var greia eller? Fordi jeg har ikke skjønt det ennå assa, du vet no godt at flere leserer klikker inn på bloggen din også BANG det bildet? Fysøren så dårlig gjort at jeg blir irritert lissom

Flere tusen ppl har geda seg til denne uken, også kom du å ødla alt!! Ja DU ødla alt, fordi det var her mange så først. Uansett om andre hadde lagt det ut. Kanskje du gjorde det for oppmerksomhet, nå skje du trenge litt klikk på bloggen din, nei jeg vet ikke! Men du sank ganske lavt.

DF

30.05.2016 - 14:10

Jeg så bildet på facebook, instagram, google søk og her. Jeg så det først på facebook.

TV3 KAN TAKKE SELV. AMATØR PRODUKSJON. DE SOM LA DET UT SELV.

HELE SESONGEN HAR VÆRT TOTALT FORUTSIGBAR. RÆVVA SESONG.

Digger deg Ariel ❤

30.05.2016 - 14:30

Bildet kan fortsatt sees på(tror jeg) kvinneguiden, forum "tv og film" -paradise hotel 2016 spoilertråd.

Det var hvertfall fortsatt ettertrykkelig godt spoila i morrest.

Der står det også hvem som vant (om bildet er fjernet får du fortsatt vite det)

HOHO

30.05.2016 - 14:33

BILDET LIGGER UTE FORTSATT. POSTET PÅ NYTT FOR 12. MIN SIDEN.

Gratulerer tv3 for å ha evneveike mennesker i produksjon 👏👏👏

klem til deg Ariel ❤

Amalie

30.05.2016 - 14:38

Herregud så folk klager.

Jeg har sett det på Facebook grupper, hundrevis av samme innlegg, fikk det spoilet på insta og på snapchat FØR jeg leste det her.

Selvfølgelig er det kjipt for de som ønsker å finne ut av det på egenhånd når episoden vises. Men det går jo nesten ikke an, man må nesten ha viaplay eller noe for å få sett det før episoden blir spoilet. Den kommer jo ut klokken 3.

Jeg driter egentlig litt i om folk spoiler, for jeg tar det ikke så seriøst. Det er jo bare en tv serie. Selvfølgelig litt spennende og gøy å ikke vite hva som skjer. Men det finnes så mange andre der ute som spoiler hele tiden

Ha en fin dag vakre <3

30.05.2016 - 14:45

Hva i helvete er det som feiler folk? Kan ikke folk til helvette slutte å trakke ned på andre? Jeg har fulgt med paradise hotel fra starten av og jeg er ikke sånn som de menneskene over meg. Klikker i pisse vinkel og alle må dra til helvete osv bare pga et bilde som avslører hvem som vinner. Ta no å sjerp dere folkens. Dere vinner ingenting på det. Skal vedde på at dere mister alle vennenne deres og familien deres om dere forsetter å holde på sånn som det derre. Merkes at dere sikkert bare er 10 i hodet deres. Ta å voks opp etterhvert

Chrissy

30.05.2016 - 15:12

Den som vinner Paradise (utefra bildet) er Øystein + Eileen, og ingen slipper kula.

Så slipper folk å se hele finaleuke nå og gir tv høyere seertall.

Alf Gunnar Rugtveit

30.05.2016 - 15:15

Ariel!

Du er så grisedigg, og jeg får lyst å smekke igjen den 60 år gamle kukken min i den trange og våte dåsa di!

Jeg liker egentlig ikke utlendinger og negresser, og vil ha et Norge for etniske nordmenn - men du er et unntak og gjør meg bare veldig veldig kåt.

Jeg betaler godt hvis du ønsker å møte meg, og jeg får slikke fitta di til du sprekker av orgasme.

Lene

30.05.2016 - 15:30

jeg har ikke enda ikke sett det og scroller ikke lengre ned for å se, selv om det frister

Henriette

30.05.2016 - 15:35

First of all: for en D I S G U S T I N G kommentar "Alf Gunnar".. Stakkars jente syntes det er moro å blogge, en helt uskyldig hobby, også får hun slike EKLE kommentarer slengt til seg. Rasistisk i tillegg, nei FY faen, stikk av.

Second of all: det er Paradise Hotel folkens, er det virkelig så viktig? Hvis ingen slipper kula er det ikke moro uansett spør du meg :)

30.05.2016 - 16:21

Utrolig hva du gjør for fame. Sikler etter det gjeldene årets deltakere for å få navnet ditt nevnt i aviser.

Og du kler av deg for andre menn enn din kjæreste. Sykt

30.05.2016 - 16:23

Men så bra at vi såg hvem som vant paradise. Slik at jeg ikke trenger å bekymre meg for at nina og jonas vant. For da hadde jeg drept de😂😂😂😂

Inger Beate

30.05.2016 - 16:26

Den eneste plassen jeg har sett bilde; på din blogg:)

Synd

30.05.2016 - 17:19

Alle som har delt å vært med på å spre dette offentlig får stor bot , sånn er det bare ;)

synd -du tar feil, faktisk.

30.05.2016 - 17:25

Ja da må de ta tak i alle og det er lite tvilsomt.

Alle vet at legges noe ut på facebook eller insta er det long gone.

TV3 KAN TAKKE SEG SELV. DE FÅR GI SEG SELV BOTEN FOR Å HA EN INKOMPETENT PRODUKSJON.

Camilla Acklam

30.05.2016 - 17:39

Jeg har enda ikke sett bildet noen steder.

til camilla

30.05.2016 - 17:50

kvinneguiden forum -tv og film

paradise hotell 2016 spoilertråd

Der ligger det fortsatt for de av dere som måtte være intr 😊😊

Anniken

30.05.2016 - 18:09

Folk som hater på deg er tragiske og svake. Du sa det var spoiler og hvis de ikke ville vite hvem vinnerne var så hadde de ikke gått inn på linken. Ikke ta kritikken til deg!

30.05.2016 - 19:21

Folks prioriteringer når det kommer til ting å hisse seg opp over er for meg helt uforståelig.

PH

30.05.2016 - 19:21

FY FAEN FOR EN JÆVLA HORE DU ER!!!! JEG HÅPER SÅ JÆVELIG AT TV3 SØKSØKER DEG. SÅNNE SOM DEG FORTJERNER Å BLI BURET INNE!!!!

b

30.05.2016 - 19:45

Idiot, gjør det bare for å få seere!

b

30.05.2016 - 20:00

sraad er fortsatt værst hva anngår å være klikkhore.

Gleder meg til sraad faller enda mer.

jeg gir sraadklikkbaithora 1år så har hun falt enda mer. for hun faller sakte men sikkert nedover.

Når sraad ikke har noe dramatisk å skrive som hun jo alltid skriver som bait i overskriftene, er ikke folk intr. og det er bare "tomt" under hennes overskrifter. folk har endelig begynt å skjønne at d sraad gjør er kun klikkbait klikkbai klikkbait.

Er så glad d finnes fode forbilder som Eileen ❤❤

Karoline

30.05.2016 - 20:34

Hei ariel! Kan du skrive litt om brystoperasjonen du tok? Skal selv redusere brystene om 2 uker og gruer meg veldig..

Andrea

30.05.2016 - 20:46

Jeg hadde ikke sett det andre plasser. Så må være ærlig jeg ble veldig lei meg igår da jeg som fast leser, leser bloggen sin å så dette bildet :(

30.05.2016 - 20:48

Jeg er ikke så mye på Instagram og Facebook, så så ikke dette bildet før jeg tilfeldig gikk inn på din blogg. La vær med å komme med unnskyldninger, vi vet godt at du gjorde det for å få flere klikk inn på bloggen. Selvom andre spoiler, så trenger ikke du å følge strømmen. Gidder ikke å lese ofte her inne lengre, hadebraaaa

Maria

30.05.2016 - 20:53

Du vet at når en følger deg på bloglovin kommer bildene opp uten at man trenger å gå inn på innlegget? Det her var bare sykt unødvendig. Var mange av oss som ikke hadde sett det på facebook. Veldig kjipt å få vite dette nå! Greit at det bare er et realityprogram, men når man har fulgt med på et program så lenge, er det ikke noe gøy å få dette avslørt i den siste uken.

30.05.2016 - 21:02

Jeg hadde ikke sett det, har faktisk ikke sett bildet noooen andre steder .. Så ødela for meg. Klikker liksom sjeldent inn på din blogg, så måtte jeg akkurat gjøre det I GÅR klokken 1145, da du akkurat hadde lagt det ut. Rakk jo ikke se vekk heller vet du. Håper du tenker deg om 2 ganger neste gang, du som til og med har vært med på Paradise selv

30.05.2016 - 23:01

Haha ariel ikke bry deg. Alle hadde sett det uansett og er trossalt tv3 sin feil, IKKE DIN.

Andrea

30.05.2016 - 23:35

herregud. Det er snakk om et forbanna program på TV og dere skriker om en spoiler? Få opp øya og se dere om! You go Ariel :)

31.05.2016 - 00:41

Haha så utrolig syke kommentarer du får Ariel. Jeg er en voksen dame på 30 år, to unger og en gubbe ;) Syntes du er flott jeg! Stå på :) Du virker som en jordnær og herlig jente! Tenkte bare jeg skulle si det .. Ser jo at du burde bli buret inne og slikt så tenkte å slenge inn noe positivt. Og jeg mener det :)

31.05.2016 - 09:30

Hahah e såååå morsomt atfolk blir sååå forbanna åga en spoiler. Dokker set bare ut som noen idiota.

E eileen å øystein;)

Sååå, nu blir æ sikkert halshugd! Uff:p

03.06.2016 - 01:41

Hvordan kan folk vite hvem som vinner FØR det har gått på tv? Betyr ikke det at noen av deltakerne har røpet noe? Isåfall, trodde de fikk bot eller noe sånt av tv3 da jeg. Jævlir irriterende isåfall!

Kristine

03.06.2016 - 08:45

Føler med deg, Ariel. Fikk haters på den gamle bloggen min, fordi en del syntes at innlegget mitt var urettferdig, det var bare en spøk som ble tatt for alvorlig.

Altså Paradise Hotel, det programmet bør ikke bli tatt på alvor på noen måter! "Haters" er de som tar ting for alvorlig eller bare troller, de burde få en reality check!

Marlene Nilsen

05.06.2016 - 22:14

Det er jo ganske latterlig gjort, mtp at du faktisk har vært med i serien selv....

benedikte

27.06.2016 - 22:38

din hore du ødla alt for meg den dagen

Skriv en ny kommentar

hits