KARMA


Body here (adlink) Karma tok meg for det jeg gjorde igår. 

Inatt prøvde Daniel å drepe meg i søvne. Jeg kødder ikke.. Vi våkner i samme øyeblikk - han ligger over meg og angriper meg. Jeg åpner øynene i panikk, begynner å gråte fordi jeg blir så redd. Jeg skjønte virkelig ikke hva som skjedde, jeg ble helt satt ut. Han sier sorry ti ganger, klemmer og kysser på meg - så sovner vi begge igjen. 
Når jeg våkner, minner jeg han på det som skjedde inatt og lurer på hva faen han har drømt. Han aner ikke, men sier sorry hundre ganger til. Altså.. Haha, jeg ser bare for meg hendelsen og ler for meg selv. Jeg føler jeg har fått nok straff, en sovende kjæreste som prøver å drepe meg. 

Neida, joda. Kommentarfeltet har gjennomgått idag, og nå har jeg fått "my 15 minutes of fame" som mange tror dette handler om. Jeg ringte faktisk Daniel når jeg venta på banen idag, jeg var litt redd for at det skulle komme paradise-fans bort til meg for å kjefte meg opp. Det skjedde heldigvis ikke! Pjuh. Jeg legger dette bak meg nå, og håper dere ikke er sure så mye lengre enn til torsdag *englesmilefjes* :-)

Imorgen blogges vi om noe helt annet! Noe spesielt dere ønsker dere? Stor klem fra meg til dere, ha det best ♥

3 kommentarer

<3

30.05.2016 - 23:25

du er en fantastisk person Ariel❤️❤️ jeg bryr meg ikke om at du la ut bildet! vi hadde skjedd det en annen plass uansett som du sier! håper du sover bedre i natt😂

Sara

30.05.2016 - 23:37

Jeg ble så forbanna på bloglovin 😂 på bloglovin kom jo bildet opp rett ved overskriften din, selvom jeg ikke trykket på innlegget! For no shit 😂 men er ikke sint på deg, så det dessverre flere steder etterpå å... Alle vet hvem som vinner pga bildet som ble leaked! Jaja sånn er det! Ikke verdens undergang det!

31.05.2016 - 07:03

Spørsmålsrunde?

Innlegg om :

Ditt forhold til din familie (Søster, bror, mamma, pappa)

Forholdet ditt til svigers

Skriv en ny kommentar

hits