"Jeg elsker deg" er ikke nok

"Jeg elsker deg" hører vi fra kjæreste, familie og venner hele tiden. Iallefall jeg. Og jeg er veldig flink til å minne mine kjære på at jeg elsker de. Men jeg synes det ikke har så mye å si, om det bare er ord. Du vet når noen sier at de støtter deg og er der for deg, men plutselig tilsvarer ikke ordene handlingen de gjør? Det jeg prøver å si er at det ikke er så ofte man ser kjærligheten, men man får høre om den hele tiden. Shit, nå som jeg sitter å skriver dette - så skjønner jeg hvor sinnsykt dårlig jeg er på å formulere og forklare meg selv. Haha! Jeg håper værtfall dere henger med og skjønner hva jeg vil frem til.

Hvorfor skriver jeg om nettopp dette? Jo, for idag var jeg på shopping med Denise (storesøss) og hun stoppet meg midt i gata og sa "tusen takk for all hjelp, jeg setter så sinnsykt pris på det" og ga meg en klem. Hun har en liten prinsesse på 2 år og er nettopp ferdig med utallige eksamener på skolen - så at jeg er her og hjelper til med den lille og bærer alle posene etter shopping, setter hun veldig stor pris på. Det er så godt å få bekreftet at man trengs og ønskes. Det skjer ikke alt for ofte, så jeg kjenner at hjertet mitt blir varmt når hun setter så stor pris på å ha meg her! Jeg synes det ver et okei tema å ta opp, kanskje noen åpner øynene sine litt. Jeg synes vi alle skal tenkte litt ekstra på å ikke bare si hvor mye man elsker hverandre, men faktisk vise det også. Om det er å fylle opp kjøleskapet til mamma, kjøpe en blomster til kjæresten eller fylle bensin på bilen til broren din. Det trenger ikke koste penger heller, du kan vaske leiligheten så slipper kjæresten å gjøre det, invitere noen venner for litt sladder og kos, gjøre i stand en koselig kveld med film og levende lys - WHAT EVER! Jeg synes selv jeg er flink til å vise kjærlighet til mine nærmeste, men jeg kan absolutt bli bedre! Så la oss alle sikte oss inn på noen ekstra karma-poeng og samtidig gi kjærlighet til de vi elsker. 

Er dere enige?
 

Jeg holder forresten på å lage et innlegg om min familierelasjon siden det har blitt etterspurt, så jeg lurer på om det er noe spesielt dere vil ha med i dette innlegget? Stor klem fra Sandefjord ♥

3 kommentarer

Renate :)

10.06.2016 - 20:33

For et utrolig bra innlegg med så mye sannhet! Jeg er en av de få som kanskje er litt for flink (om det er mulig!) til å vise at jeg verdsetter menneskene i livet mitt. Jeg har alltid vært glad i å glede dem jeg er glad i med små gaver og overraskelser - men jeg synes også det er viktig å vise takknemlighet ovenfor andre mennesker som utgjør en forskjell i livet mitt. Det kan være personer som bare er en rask tur innom livet mitt, som bidrar med noe som gleder meg. F.eks har tannlegen min fått blomster på døra, rett og slett fordi jeg er livredd for å gå til tannlegen, men hun er så dyktig at hun gjør opplevelsen bedre for meg. Jeg har gitt små gaver til mange av mine musikalske forbilder. Jeg har gitt et enormt påskeegg til en lærer som støttet meg i en vanskelig situasjon og dermed bidro til at jeg klarte å fortsette på studiet. Jeg har flere ganger dukker opp døra til venner og bekjente med en "god-bedring-kurv" fylt med halstabletter, nesespray, magasiner og godteri/snacks... Det skal så lite til for å glede andre, og ikke minst vise andre at de er verdsatt! Enkelte ganger har jeg til og med blitt møtt med forlegenhet og skepsis, nettopp fordi folk ikke er vant med at andre mennesker gjør slike ting. Men jeg vil aldri slutte med det; fordi det gleder meg like mye som det gleder andre. Og om noen utgjør en forskjell i MITT liv, så skal de vite om det! Uansett om det er i form av ord, gaver eller andre små overraskelser. Alle burde blitt flinkere til dette!

arielsoylandos

10.06.2016 - 20:40

Renate: AMEN <3

Julie

11.06.2016 - 00:16

Endelig kom det et fint og langt innlegg! Fortsett sånn 😊

Skriv en ny kommentar

hits