My family

Hei dere! Noen har spurt veldig mye om familien min, så jeg tenkte skrive et lite innlegg om nettopp det.. Jeg tenker at det er en bra måte på å bli bedre kjent med meg på, so here we go; 


Endre (søskenbarn), Denise og meg ♥


Jeg har en herlig mamma, Kristin heter hun. Jeg ser vel mer på henne som en venninne enn en mamma. Det har jeg gjort i noen år nå. Vi kan snakke om absolutt alt, vi krangler aldri. Vi kan selvfølgelig ha uenigheter, men mamma er vel kanskje den mest drama-frie personen jeg kjenner som egentlig bare ler vekk diskusjonen og begynner å prate om noe annet. Vi har det alltid koselig sammen og jeg elsker at hun bor i Oslo. Da er hun alltid nær meg, noe som føles betryggende! Love my mamii. 
 

Så har vi Denise, den eldste av søstrene. Denise og jeg har samme mamma og resten av søstrene mine har en annen mor. Jeg har et sinnsykt godt forhold til Denise. Vi kan krangle som gærninger, men vi vet akkurat hvor vi har hverandre. Vi er nok mye nærmere nå enn det vi var før, i og med at jeg er et par år yngre og hun sikkert så på meg som en drittunge når vi begge bodde hos mamma. Hehe! Denise bor i Sandefjord og har en nydelig prinsesse på 2 år. Sandefjord ligger ikke langt unna Oslo, men fremdeles såpass langt at man ikke bare kan "komme innom" når man vil. Denise er en person jeg kan snakke med om alt, det er alltid henne jeg ringer når jeg er på gråten og må få ut litt frustrasjon. Også er hun verdens beste mamma for lille Sienna! 
 


Denise og prinsesse Sienna ♥


De to andre søstrene mine, Ayse og Sabrin, bor i Namsos. Vi møttes et par ganger for mange mange år siden, men hadde aldri noe spesiell kontakt når vi var barn. Det var vel når jeg flyttet til Oslo for litt over 3 år siden, at vi fikk mer og mer kontakt og begynte å besøke hverandre. Det er jeg så glad for - og det er så herlig at vi fikk såpass god kontakt på bare noen få år, som det vi har idag. Ayse er den minste og jeg tror vi er de to søstrene som ligner mest på hverandre personlighetsmessig. Hun er like barnslig som meg samtidig som hun er litt diva, hehe. Sabrin er den rolige, snille - den gode av oss. Jeg hater at de bor så langt fra meg, nå begynner det å bli en liten stund siden jeg traff de sist. Sisters, kom til Oslo i sommer :-) 
 


Meg og Ayse ♥


Onkler og tanter bor overalt i hele landet, samme med søskenbarn. Noen her og noen der. Vi møtes vel en gang hver andre år eller noe, det er alt for sjeldent. Jeg skulle ønske alle var mer samlet, men sånn er det altså ikke. Jeg har værtfall et godt forhold til de alle sammen, noe jeg er ekstremt glad for. Bestemor og bestefar er de eneste som fortsatt er bosatt hjemme i Nord. De skal jeg besøke nå i sommer og jeg gleder meg som en liten unge. Er det noen jeg virkelig har respekt for, så er det verdens besteste bestemor! Og jeg er yndlingbarnebarnet hennes! Noe hun sikkert sier til oss alle sammen, men jeg vet det er meg! 
 

Den dere har spurt mest om og er mest nyskjerrig på er pappa. Jeg har på en tidligere blogg skrevet endel om vår historie, men det er ikke noe jeg vil dele igjen nå. Jeg kan si så mye at jeg møtte han noen ganger som liten (dette husker jeg ingenting av) også møttes vi en gang i Oslo for 3 år siden. Etter det, har vi ikke hatt noe kontakt. Så jeg kjenner han ikke og jeg synes det er helt okei. 


Mamma og Sienna ♥
 

Familie dere! Noen har ingen mens andre har nesten for mange. Jeg synes det er viktig å ha god kontakt med familien, det er de som alltid er der uansett hva. Det er så godt å vite at uansett om man skulle bli uvenner med en venninne eller gjøre det slutt med kjæresten, så har man alltid noen å være glad i og lene seg på. 

Har dere god kontakt med deres familie? 

10 kommentarer

23.06.2016 - 15:09

Er søstrene dine muslimer?

arielsoylandos

23.06.2016 - 21:29

Anonym: nei :-)

Sandra

23.06.2016 - 15:42

Så du, sabin og ayse har samme pappa? har de kontakt med pappaen sin? flott innlegg ,queen! ♥️

Sandra

23.06.2016 - 15:43

Så du, sabin og ayse har samme pappa? har de kontakt med pappaen sin? flott innlegg ,queen! ♥️

arielsoylandos

23.06.2016 - 21:29

Sandra: ja, vi har alle samme pappa :-) jeg er ikke helt sikker på hvor mye kontakt de har med pappa, men han har værtfall bodd med de i nesten alle år, så de har et helt annet forhold til han enn det jeg har :-) takk <3

23.06.2016 - 22:46

Har god kontakt med mamman min. Men pappa droppet kontakt med meg helt uten grunn. Er utrolig vanskelig.

Familie er det alt ♡

arielsoylandos

23.06.2016 - 22:50

Anonym: mamma'er er gode å ha <3

24.06.2016 - 11:58

Er moren deres etnisk norsk? Kan de tyrkisk ?

arielsoylandos

25.06.2016 - 14:05

Anonym: hun er helt norsk ja :-) nja, ikke mye tror jeg ikke..

Kristìn

08.07.2016 - 01:16

Så hærli innlægg <3 du får sei ifra om/når du fær tell bæsteføreldran dine i sommar, di bor vell på Myre? :D æ bor jo på Sortland så då kunne vi kanskje ha møttes :)

Når æ for på ferie førr et par uke sia og sa at æ kom tell å vær i Oslo så endte det jo me at vi aldri for inn tell byen, vi va bærre på hotælle rætt atme gardermoen. :(

Skriv en ny kommentar

hits