Øyeblikkene og minnene

♥ ♥ ♥

Jeg er 24 år, men skulle ønske jeg var 14. Når jeg var 14 var det omvendt. Åh, som jeg vil være 14 år igjen. Ingen regninger, ingen store bekymringer. Dere som er 14 år og leser denne bloggen er sikkert uenig i det jeg skriver. Men tro dere meg, livet blir mye vanskeligere som årene går. Lol, nå høres jeg ut som en 60 år gammel dame her jeg sitter.. 

Jeg er så takknemlig for det livet jeg har fått - jeg har fått oppleve mye som mange andre ikke har fått oppleve. Bare det i seg selv er en utrolig stor gave. Jeg har reist utrolig mye, vært i mange forskjellige land og opplevd mange ulike kulturer og mennesker. Jeg har fått oppleve familie, kjærlighet og ekte vennskap. Jeg har fått oppleve å ha penger, å ha folk som ser opp til meg. Jeg har møtt veldig mange interresante mennesker og jeg har fått muligheter som få andre har fått. Jeg er så ufattelig heldig med det livet jeg har fått. Jeg er for alltid takknemlig for alt dette og mer. Lista er lang!
 

♥ ♥ ♥

Poenget mitt er at man virkelig skal tenke litt YOLO og ta dagene som de kommer. Vi må være flinke til å tenke hvor heldige vi er, hvor mye godt som finnes rund oss hver eneste dag. Gash, så klisjé dette innlegget ble! Hva skjedde nettopp med meg? Haha, neida - men den seneste tiden har jeg blitt litt mer tørst på livet og vil ikke la bekymringer stoppe meg fra å ha det extra bra. Tiden går så alt for fort og plutselig er jeg faen meg 60. Da vil jeg heller fortelle barnebarna mine alt det morsomme jeg har opplevd gjennom livet, istedenfor å ikke ha noe morsomt å fortelle i det hele tatt. 

Når jeg tenker tilbake noen år så hadde jeg nok gjort veldig mye annerledes. Men jeg angrer samtidig ikke på noe. Eller jo, men ikke noen store ting som hadde spilt noen forskjell uansett. For alle dere på "utsiden" så virker det sikkert som jeg har gjort en hel del av tull og tøys, men helt ærlig - jeg kunne gjort så mye mer og vært 1000 opplevelser rikere. For det er til slutt det vi sitter igjen med - det vi har opplevd gjennom livet. Minnene. Øyeblikkene. 
 ♥ ♥ ♥

Jeg vet ikke om denne teksten gir så mye mening, men jeg håper alle som er innom å leser kan tenke litt for seg selv om bestemme seg for å gjøre noe helt nytt imorgen eller værtfall iløpet av uken som kommer. Det skal jeg gjøre. Jeg vet ikke hva jeg skal, men noe nytt skal jeg gjøre! Neida, jeg skal ikke hoppe fallskjerm eller noe annet helt crazy bananas. Men jeg vil gjøre noe jeg aldri har gjort før!

For, hvorfor ikke?! 

4 kommentarer

mariemoor

11.06.2016 - 21:29

Du skriver faktisk utrolig bra, virker som en bra jente:).

Kristìn

11.06.2016 - 22:05

Så fint innlægg <3

P

12.06.2016 - 15:52

Fantastisk fint innlegg <3 lurte på hvor tattoeringsstudioet til Daniel ligger i Oslo? Lurer også på om det er dyrt å tattoere seg hos han?

arielsoylandos

12.06.2016 - 17:29

P: takk <3 han er nok en av de rimeligste i Oslo, vil jeg tro. Om noen få dager røper vi Daniels nye arbeidsplass :-) hihi

Skriv en ny kommentar

hits