D & A - the love story

Første gang vi møttes var helt i starten av februar 2014. Daniel hadde nettopp flyttet til Oslo og åpnet en tattoo studio. Da han ikke hadde et kjent navn i Oslo, tok han kontakt med enkelte paradise deltakere - jeg var en av de. Jeg kom til studio og vi tatoverte meg. Vi fikk god kontakt med en eneste gang og vi hadde sansen for hverandre. Bare et par dager etterpå skulle jeg i bursdag til venninna mi, da spurte jeg Daniel om han og kompisene hans ville bli med. Vi koste oss og før jeg visste ordet av det sto vi midt på gulvet og kysset. Da var det gjort. Jeg bodde nesten hos han allerede fra dag en. Jeg dro hjemom for å dusje og bytte klær, så var det rett tilbake til han. 

Vi datet og ting var helt perfekt. Jeg tror ikke det gikk mer enn to måneder før han flyttet inn hos meg. Vi ble ganske fort eksklusive og alle fikk vite at vi var sammen. Når vennene mine spurte meg hvordan forholdet gikk så fikk de alltid det samme svaret; det er for godt til å være sant. 

Jeg har aldri før møtt noen som Daniel. Han var så stille og rolig, samtidig som han var morsom. Og kjærligheten har har til familien sin slår alt i denne verden. Jeg falt pladask for han og ting ble veldig fort seriøst. Når vi hadde vært sammen i et halvt år fridde jeg til han. Planen var å vente til bursdagen hans, men så utålmodig som jeg er så klarte jeg ikke å vente. Han sa heldigvis ja og vi dro for å kjøpe ringer. 

Forholdet var perfekt, og jeg fikk ikke bare Daniel i livet mitt. Jeg fikk hele hans familie også, som er helt fantastiske. Jeg er så glad for at jeg har et så bra forhold til dem. Det er så viktig. Er det noe som plager meg, så ringer jeg lett mammaen til Daniel for å snakke. Hun er verdens beste person med det største hjertet jeg har opplevd. Jeg var nesten ikke nervøs engang når jeg skulle møte søsken, foreldre og besteforeldre. Det var så lett å få en relasjon til dem, alle sammen. Den minste broren til Daniel har faktisk sagt at hvis det blir slutt mellom oss, så vil han være den nye kjæresten min. Første gang jeg traff han ga han meg et sølvhjerte og et armbånd - det ligger trygt i en liten eske. Åh, slike ting betyr så mye! Og ikke minst Percy! Daniel fikk Percy bare en uke etter vi møttes, så jeg fikk en liten baby i livet mitt også. Det er litt morsomt å tenke på at Percy er like gammel som mitt og Daniel's forhold :-) 

Vi hadde en liten «bump on the road» nå i januar, og jeg flyttet ut. Det ble altså slutt. Vi følte begge vi trengte en pause fra forholdet, da det ble for mye oss og for lite av alt annet. Men det varte bare en måned før vi fant ut at vi ikke kunne gi slipp på hverandre. Kjærligheten vår var for stor og vi skjønte at vi ikke ville være uten hverandre. Hvis noen hadde spurt meg for et halvt år siden om jeg tror på en pause i forholdet, så hadde jeg sagt nei. Nå? En pause var akkurat det vi trengte, nettopp for å innse hva vi hadde sammen. Etter vi ble sammen igjen, ble forholdet bare bedre og bedre. Så en pause trenger absolutt ikke å være feil, det reddet værtfall vårt forhold. 

Nå i april var vi i Tyrkia og denne gangen fridde Daniel til meg. Vi kjøpte nye ringer, jeg følte for en litt større bling på fingeren, hehe. Åh, så heldig jeg er. Snart har vi vært sammen i 2,5 år - mitt lengste forhold noen gang. Vi kan krangle som et gammelt ektepar, men vi vet akkurat hvor vi har hverandre og hva vil vil fremover. Vi er ikke alltid enige, men jeg tror det er sunt for forholdet. Vi har store planer for fremtiden, og det er ingen andre jeg heller vil bygge opp livet mitt med enn nettopp han.

Åh, vil der forresten vite en liten funfact om Daniel? Hans egentlige fornavn er Erik. Daniel er bare et mellomnavn. Men synes dere han ser ut som en Erik? Nei, langt ifra. Han er min Daniel. Min Daniel med langt hår og masse tatoveringer. Akkurat slik jeg liker han. Jeg har funnet min soulmate, min bestevenn. Ingen over, ingen ved siden. 

Jeg elsker deg, Daniel ♥

16 kommentarer

L

12.06.2016 - 15:01

DET DER.....er alt jeg vil ha og leter etter....dere er perfekte

arielsoylandos

12.06.2016 - 15:03

L: <3

Sandra

12.06.2016 - 15:06

Åhhh dåkk e de fineste paret eg har sett❤️ Pass på hverandre verdensherligste paret❤️😍. King Daniel and Queen Ariel❤️ Dåkker e bare fantastisk.

arielsoylandos

12.06.2016 - 15:07

Sandra: tusen takk, søte <3

Silje

12.06.2016 - 15:12

Dere er sååå herlige ❤️❤️

arielsoylandos

12.06.2016 - 15:18

Silje: taaaaakk <3

Linn

12.06.2016 - 15:54

Så heldige dere er! 😍 Ta vare på det og masse lykke til videre! Når skal dere gifte dere?

arielsoylandos

12.06.2016 - 17:28

Linn: tusen takk <3 vi har ikke noen bestemt dato :)

Emilie

12.06.2016 - 17:27

Så utrolig fint å lese! Dere er så fantastisk fine sammen <3

Jeg kjenner dere ikke, men ut ifra det jeg ser her på bloggen så har vi de samme verdiene. Jeg virkelig elsker dere! Og blir så glad av å se og høre at Daniel behandler deg så bra, det liker jeg så utrolig godt!

Stor klem <3 <3

arielsoylandos

12.06.2016 - 17:28

Emilie: tusen tusen takk <3 stor klem!!

Kristìn

12.06.2016 - 18:00

Aww, så hærli innlægg <3 Dåkker e nydeli! Syns det verka som at han behandla dæ vældi bra og det syns æ verkeli at du førtjæn :)

arielsoylandos

13.06.2016 - 22:08

Kristìn: takk kjære du <3

Renate :)

13.06.2016 - 01:15

Rett og slett vakkert!!! :) Dere er nydelige sammen, og jeg håper jeg en dag vil finne det samme. (Selv om jeg har begynt å miste trua i en alder av 33 år...) Stor klem til deg, Ariel! Og takk for at jeg får lov til å følge deg og livet ditt.

arielsoylandos

13.06.2016 - 22:09

Renate :): åååååå, tusen takk!! Takk for at du vil følge med! Stor klem <3

sandra

13.06.2016 - 21:08

Hei :-) virkelig fin blogg , Ariel 😊 men det er en ting jeg lurer på så her kommer det ; hvorfor følger ikke pierre deg på instagram og motsatt, har dere ikke ett vennskap pga isabell? jeg har full forståelse for hvorfor du ikke klikker med isabell da du er en mer ærlig og normal person enn hva hun er ! vet hvordan dette er forrå siree sånn 😊 leser bloggen din hver kveld før jeg legger meg og jeg må virkelig si at du er en av de flinkeste til dette ! håper det positive i denne kommentaren får deg til å smilee♥️ klem

arielsoylandos

13.06.2016 - 22:24

sandra: hei søte <3 tusen takk, så hyggelig å høre! :-) hm, hva skal man si.. :P "ingen kommentar"? Heheh!

Skriv en ny kommentar

hits