Det skumleste jeg har sett noen gangJa, selvfølgelig snakker jeg om filmen "The Conjuring 2" som vi så igår på kino.

Jeg har sett så mange innlegg på facebook om denne filmen de siste dagen. Trailere og bilder plopper opp hver eneste dag, og da blir man jo litt gira på å se filmen selv. Planen var å vente til Danne kom hjem fra Sverige og tvinge han med (det hadde blitt vanskelig, han hater skrekkfilmer), men igår gikk jeg og Joanna helt tilfeldig forbi kinoen og Joanna sier "skal vi ikke gå å se den?" and I said yes. 

FY FAEN, dere. Ja, nå er det lov å banne litt her. For fyyy, dette er absolutt den verste filmen jeg har sett. Jeg skrek sikkert 15 ganger på 2 timer, satt å spente kroppen hele tiden mens jeg hold i Joanna's hånd. Hun bet meg, så redd ble hun. Det verste av alt var at vi satt bakerst i det fremste partiet, så det var mye tomrom bak oss. Jeg snudde meg konstant for å se om det var noen der. Heldigvis var jeg ikke alene om å være så redd, ganske store deler av den fulle kinosalen skrek noen ganger! 

Filmen var råbra, en skrekkfilm skal jo være skummel! Så absolutt.. Men synes man at andre skrekkfilmer er jævlige, så burde man kanskje ikke se denne. Man skvetter mye og de "spøkelsene" man møter på er jo ikke så særlig vakre å se på.. Men om du liker en skummel film, så må du gå å se denne!!

Brr, får gåsehud bare av å tenke på det! Enjoy..

2 kommentarer

13.06.2016 - 17:31

Jeg lo mye mer enn jeg ble "redd".. Den var utrolig lite skummel forhold til den første..

arielsoylandos

13.06.2016 - 22:22

Anonym: Ush, synes den var grusom :'(

Skriv en ny kommentar

hits