EN NY START

Coffee is always a good idea 


Hei mine fine lesere. Nå er det mandag og jeg har hatt en skikkelig koselig helg i Sandefjord med familie. Det ble endel godterier og alt for mye sofaheng - men jeg synes det er greit når det er helt. Siden vi har begynt på en ny uke nå vil jeg prøve å sette opp noen små mål for meg selv. Jeg skal trene hver dag denne uken, jeg skal spise mindre ute og jeg skal drikke masse vann. Det er såpass realistiske og enkle mål, så det burde ikke være noen problem. Jeg er så flink til å spise ute, det er nesten flaut. Det er noe man heller burde gjøre en sjelden gang, ikke hver dag. Shame on me! Og når det kommer til å drikke vann.. ja, jeg drikker absolutt ikke så mye vann som jeg burde. Jeg drikker iste og iskaffe, all day - every day. Det skal det også bli slutt på. Jeg kan heller holde meg til en kaffe latte nå og da! 

Grunnen til at jeg vil begynne å trene mer er at jeg vil ha en sunn kropp og sjel. Vekta har ikke så mye å si, men jeg er en skikkelig latsabb og det er ikke greit. Jeg sitter alt for mye i sofaen og er for lite aktiv. Jeg merker jo selv de periodene jeg er mer aktiv, da får jeg enda mer energi. Da jobber jeg bedre, blogger bedre, sover bedre. Alt blir jo bedre, rett og slett. 
 

Så dette er en liten mandags motivasjon for meg selv og kanskje noen av dere? Treningsklærne skal på i løpet av de neste 30 minuttene. Let's go! Vi blogges senere, ha en amazing start på uken ♥ 

2 kommentarer

13.06.2016 - 10:58

Hvor ser du ex on the beach sverige gratis? :D

arielsoylandos

13.06.2016 - 22:09

Anonym: kanal5.se :-)

Skriv en ny kommentar

hits