♥♥♥♥♥Jeg har enda ikke skrevet noe om det tragiske som skjedde i Orlando i helgen. Jeg vet egentlig ikke helt hva jeg har å si om det, for jeg synes bare det er helt latterlig at noe så tragisk skal skje fordi "noen har en mening". Misforstå meg rett, tragedien i seg selv er ikke latterlig, det er helt grusomt.. Men at en person skal "bestemme at det ikke er greit å være homofil" og deretter drepe og skade mennesker nettopp fordi de er homofile. Altså, hvilken verden lever vi i? 

Jeg flere venner som er homofile og jeg kunne ikke brydd meg mindre om de liker gutter, jenter, begge deler. Whatever! La mennesker få leve sitt eget liv helt uten fordommer. Det er ikke slik at det går utover noen andre, om man er homofil. Dette for meg er helt latterlig. Det er jo heller ikke slik at man velger legning selv. Man er født slik man er født, og det er mer enn okei. Kjærlighet har ingen fasit og alle skal få lov til å være seg selv uten at livet skal bli vanskeligere. 

Det eneste jeg kjenner inni meg nå som jeg sitter å skriver dette, er sinne. Jeg blir så sint! Jeg vet ikke om det jeg skriver i det hele tatt er godt nok. Jeg tenker på familien til alle disse som mistet livet i Orlando, og har så mye medfølelse for de. Ord blir fattige.

Kjærlighet, dere. Kjærlighet.. 

6 kommentarer

Tonje Siegel

15.06.2016 - 14:01

<3

arielsoylandos

15.06.2016 - 14:05

Tonje Siegel: <3

Kristina Syversen

15.06.2016 - 14:10

<3 <3

arielsoylandos

15.06.2016 - 14:11

Kristina Syversen: <3

Patrick

15.06.2016 - 15:31

Han som utforte det var self homofil 🙈 Vi I vesten har oss selv a takke med den krigforingen som fores, USA har sine interesser din dumme k...... Nar man slipper bomber og utrydder barn og familier sa blir responsen hevn d er naturlig.... Selvom du hater muslimer am du vite at kristne osv ikke liker homofile, de sprer jo hiv vil du ha hiv?

16.06.2016 - 13:46

siden det er så tabu for folk så kan dem si at dem er bifil det er tydelgvis mer akseptabelt

Skriv en ny kommentar

hits