Min blogg reise

Hei mine nydelige lesere. Jeg setter så utrolig stor pris på all støtte jeg har fått etter innlegget jeg delte med dere tidligere idag. Dere overrasker meg hver eneste gang! Jeg er så glad i dere, jeg får ikke sagt det nok..  

Idag har vært en helt jævlig dag, jeg våknet med de sykeste smertene. Jeg har altså vært stuck i sengen og måtte avlyse alle mine avtaler. Derfor har jeg brukt tiden på å gå gjennom hele bloggen min. Nå har jeg ikke hatt denne bloggen lengre enn siden januar, men det var uansett en god del å gå igjennom. Det var både trist og morsomt. Jeg har sett alle videoer jeg har lagt ut også, så jeg har ledd endel. 

Jeg blir nesten litt overrasket over at jeg har hatt så mange lesere, for denne bloggen var virkelig ikke noe bra i starten - haha. Men det er litt gøy å tenke over alt jeg har delt med dere. Dere har fått lese og se mye rart. Når vi gjorde det slutt, når vi begynte å date igjen og bestemte oss for å bli sammen. Når jeg flyttet inn hos Sophie, når jeg flyttet videre til venninnene jeg bor med idag. Mange tårer, mange smil. Vi har diskutert abort, utroskap, det å være et forbilde. Nå har jeg avslørt at vi skal starte studio. Dere har fått vite så mye om meg og kanskje jeg har vært litt for privat. Men vet dere? Jeg har ingenting å skjule og jeg elsker å dele alt med dere.

Når folk spør meg om hva jeg blogger om så vet jeg aldri hva jeg skal svare. For jeg blogger jo virkelig om alt mellom himmel og jord. Jeg er liksom ikke innenfor en spesiell kategori, så derfor er alle innleggene mine så ulike. Jeg håper dere synes det er greit.

Det har altså skjedd en god del i løpet av dette året så langt, og jeg er sikker på at det kommer til å fortsette å være et interresant år. Jeg vil derfor spørre dere om det er noe jeg burde gjøre annerledes på bloggen, om det er noe dere savner? 

Jeg vil også bare si en gang til at jeg er glad i dere. Ikke bare har jeg lest gjennom mine egne innlegg, men også en god del kommentarer jeg har fått fra dere. Jeg skal ærlig innrømme at det kom noen tårer av å lese alt det fine dere skriver til meg. Neida, jeg er ikke den bloggeren med mest lesere - men jeg ser at de leserne jeg faktisk har er trofaste. Jeg ser samme personer som kommenterer igjen og igjen. Både her og på andre sosiale medier. Dere er gull verdt ♥
 


 

Her er noen av innleggene jeg husker best fra denne bloggen: 

Jeg tok en overdose - dette var det første innlegget jeg posta på denne bloggen, veldig trist men ærlig innlegg.

Abort - jeg skrev et innlegg om hvordan det var for meg å ta abort, og mine tanker rundt det. 

Brystreduksjon - jeg forklarer hvordan det var for meg å legge meg under kniver for å få mindre pupper. 

Min historie - her fortalte jeg litt om min barndom og hvordan liv jeg har hatt. 

Til anonym - jeg svarer en anonym leser på en nokså ufin kommentar.

Jeg var utro - her delte jeg en ganske privat ting fra et tidligere forhold, og skrev om utroskap generelt.

N-ordet - er det greit å bruke N-ordet? Her fikk jeg mye ulike reaksjoner.

Vi er kjærester - endelig kunne vi gå ut med at vi hadde funnet tilbake til hverandre! 

Drømmen vår har gått i oppfyllelse - her avslørte jeg alt vi har holdt hemmelig for dere. Yey! 

 

Kjærlighet fra meg til alle dere 

21 kommentarer

kristin

17.06.2016 - 20:20

Hei:) ble så glad når du startet bloggen din igjen du er en så inspirerende person! og elsker spessielt når du legge ut videoer, tror virkelig du hadde vært kjempe flink til og kanskje vlogge? lage en liten video hver uke om klipp fra helle uken din:)? stor klem

arielsoylandos

18.06.2016 - 20:36

kristin: det kan jeg prøve å gjøre! takk for tips <3 klem!

MBF

17.06.2016 - 21:04

Herregud Ariel, du er jo sååå skjønn på alle måter. Syntes det er bra at du skriver om alt mulig rart👍 Er så drittlei av å lese blogger med : dagens outfit, se så sunt jeg spiser, se hvor flink jeg er til å trene, se mitt fuckings "perfekte" liv lizzom... Osv ... Regner med du skjønner hva jeg mener. Er blitt for mye fokus på det så det blir kjedelig i mine øyner og veeeeldig mange andres øyne. Heier på deg Ariel, du deler det som ligger på hjertet og det er det ekte og interessante og lese. Er super hypp på tattoo i nakken av din make, når jeg ser den flotte kunsten du har på kroppen ( av han ) vil nemlig ha vinger i nakken, og etter det jeg skjønner er ikke det enklest å tatovere ... Sett mange fæle vinge tatoveringer og ønsker ikke å ha det😛 Anyways queen Ariel : U Rule 💕 Et tips: de dagene du har det kjipt, så kan du lese fine kommentarer fra fine lesere som oppmuntring... Og ta det til deg 😊

arielsoylandos

18.06.2016 - 20:37

MBF: ååå, tusen tusen takk søte <3 stor klem til deg!!

Ester

17.06.2016 - 21:07

Har lest bloggen din i en evighet, er dog veldig dårlig på å legge igjen kommentarer. Syns bloggen din er veldig kjekk, en vet liksom aldri hva man kommer til å det er noe jeg liker. Vil også skyte inn at du er en helt nydelig jente og det gleder meg virkelig at du har fått drømmen din i oppfyllelse 🙌🏻❤️ You go girl

arielsoylandos

18.06.2016 - 20:37

Ester: tusen takk, det betyr mye for meg <3 klem!!

Meg

17.06.2016 - 21:18

Joanna er fiin😻

arielsoylandos

18.06.2016 - 20:37

Meg: yaaaa <3

Pia

17.06.2016 - 23:27

Selv om du ikke har en typisk "tema-blogg", har du en blogg med opp- og nedturer, din hverdag, ditt kjærlighetsliv, jobb - rett og slett livet. Og det er bra, det er iallefall slikt jeg vil lese om. Mye variert, både tekst og video:) så keep it up, så kommer nok jeg til å fortsette å være nysgjerrig på livet ditt :)

arielsoylandos

18.06.2016 - 20:38

Pia: tusen takk! <3

Pia

17.06.2016 - 23:29

+ at du ser helt smashing ut!

arielsoylandos

18.06.2016 - 20:38

Pia: <3

Julie

18.06.2016 - 03:19

Synes du alltid har vært en flink blogger, men synes innleggene dine nå i det siste er sykt bra. Du skriver lengere innlegg og jeg digger det! Du er flink :-)

arielsoylandos

18.06.2016 - 20:38

Julie: tusen takk <3

A

18.06.2016 - 12:00

Fortsett med det, du er deg selv og trenger ikke ha "EN" spesiell type blogg! Slikt er helt perfekt❤️❤️😘

arielsoylandos

18.06.2016 - 20:39

A: takk <3

Lillian

18.06.2016 - 16:23

De siste ukene har jeg virkelig likt bloggen din :-). Positiv energi og sånn passe variert og passe dybde på innleggene! Tipp topp, du er god!

arielsoylandos

18.06.2016 - 20:39

Lillian: tusen takk <3

Julie

19.06.2016 - 20:25

Den eneste bloggen jeg leser, er din!

Du er flink :-)

arielsoylandos

19.06.2016 - 22:47

Julie: aw, søte du! takk <3

Kristìn

08.07.2016 - 01:07

Du e bæst!

Skriv en ny kommentar

hits