Fuck it!

Hei dere ♥

Idag kan man sammenligne humøret mitt med været - det kunne altså vært bedre! Hehe.. Nå har jeg nettopp kommet hjem til mine kjære roomies som har vasket og ryddet så fint her hjemme - det blir jeg glad for. Jeg vet det kommer tomrom på bloggen der jeg er stille eller kommer med mindre bra, men mye av tiden min går til planlegging av studio + andre små prosjekter. Jeg er glad dere henger med, uansett! Når studioet er oppe å går, kommer ting til å bli mer stabilt. Også her på bloggen :-) 

Når det kommer slike dager som denne, setter jeg musikk øverst på lista og kobler helt av med headset på. Å gå ute i regnet med en bra låt i ørene, er faktisk en rus i seg selv. Drake - too good, har jeg sikkert hørt på 20 ganger bare idag. Jeg elsker den! Forresten har en kompis av meg sluppet en ny låt som dere absolutt burde sjekke ut, dere kan høre den ved å klikke her! Legg den gjerne til i din spilleliste.


(random photo, lol)

Jeg håper dere har en fin dag! Nå skal jeg ta en dusj, også er det videoblogg som står på planen senere. Åh, nå kom jeg på at det har kommet en ny episode av Kardashians, så humøret mitt gikk litt opp av den tanken! Små barn, store gleder! Vi blogges, kos og klems!

4 kommentarer

Andrea

20.06.2016 - 19:15

Hvor ser du episodene av kardashian? :)

arielsoylandos

21.06.2016 - 11:58

Andrea: jeg laster ned (A) du kan nok også finne det på dreamfilm.hd

Sara

20.06.2016 - 19:20

Hei Ariel! :) Hvor ser du kardashians henn? :) Kunne tenkt meg å begynt å sett litt, har nemelig aldri sett på det før, hehe.

arielsoylandos

21.06.2016 - 11:58

Sara: jeg laster det ned (A) tror også du kan se det på dreamfilm.hd

Skriv en ny kommentar

hits