Dette blir jeg aldri vant til!

I går kveld tok jeg 54 bussen fra byen til Daniel. Som regel når bussen er såpass full, så er det alltid noen som kjenner meg igjen og ser på meg. Men i går var det en dude som glodde så sinnsykt mye. Det er en ting å se bort på meg, og så fortsette samtalen du har med din venn - men denne duden sto der og glodde meg i hjel. Han sto sammen med en jente. Jeg skjønte at han sa noe om meg da jenta brått snudde seg og også begynte å glo på meg. Hun snudde seg heldigvis tilbake etter 10 sekunder, men han fortsatte. Han så på meg fra han gikk på bussen i sentrum og helt til jeg gikk av på Kjellands plass. Jeg bare klarer ikke bli vant til det. Jeg kommer aldri til å bli vant til det. 

Jeg kan skjønne 14 åringer, at de glor litt for lenge uten å tenke over det. Men når du er godt over 20 år, så står du ikke å glor på noen på den måten. Jeg synes værtfall ikke det er greit. Om noen fanger min oppmerksomhet så ser jeg også på vedkommende, men med en gang denne personen ser at jeg ser - så vender jeg blikket. Ikke fordi det er flaut. Jo, det også.. Men jeg synes bare det er normal folkeskikk å ikke glane som en gærning. Tar jeg helt feil eller? 

Det er greit at man må tåle å bli sett på - det gjør meg absolutt ingenting. Vi har vel alle ulike meninger om hva som er rett og galt, men jeg kommer bare aldri til å skjønne meg på nettopp det der. Det er ubehagelig, jeg vet ikke hvor jeg skal se. I går valgte jeg å se ut av vinduet, på telefonen og bare i lufta egentlig. Men neste gang skal jeg faen meg glane rett tilbake på den personen som glaner som en idiot på meg. Så får vi se om det er like kult.. 

6 kommentarer

22.06.2016 - 22:00

Det der skjer faktisk med meg hver dag. Og jeg er ikke kjendis engang. Folk glor HELE tiden oooveralt. Og lenge. Har tenkt over det selv i det siste! Blir skikkelig irritert, og synes selv det er frekt..

arielsoylandos

22.06.2016 - 22:05

Anonym: ja, det er ikke behagelig! :p

Silje

23.06.2016 - 12:49

Ubehagelig 😝

arielsoylandos

23.06.2016 - 13:09

Silje: Mhm :p

Yaskrajamoe

23.06.2016 - 14:44

Hahaha, ja plis glo tilbake neste gang -OG skriv blogginnlegg om det! Hater sånn selv, og glor personen lenge nok stirrer jeg tilbake. Noen tar hintet, andre ikke. Men må jo være så mye mer morsomt når man er kjendis, er ingen som forventer DEN attituden tilbake da! You go girl

Kristìn

08.07.2016 - 01:12

Va det æ sku sei som du skreiv nederst, du sku bærre glana tellbake :D haha

Skriv en ny kommentar

hits